مراسم عزاداری شب هشتم محرم در حسینیه امام خمینی (ره) برگزار شد (۱۲تیر۱۴۰۴) گزارش روزنامه اسرائیلی هاآرتص از خسارات گسترده حملات موشکی ایران روسیه طالبان را به رسمیت شناخت حمله موشکی یمن به سرزمین‌های اشغالی (۱۲ تیر ۱۴۰۴) بازرسان آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به زودی از ایران اخراج می‌شوند رهبر انصارالله یمن: ویرانی مسجدالاقصی خواست صهیونیست‌هاست آمریکا تحریم‌های جدیدی علیه ایران اعمال کرد پزشکیان: تلاش داریم در راستای ارتقای امنیت و سلامت مردم گام برداریم پاسخ عراقچی به خبرسازی جعلی وزارت خارجه آلمان دولت فرانسه برای فعال نکردن مکانیسم ماشه شرط گذاشت (۱۲ تیر ۱۴۰۴) سازمان عفو بین الملل: گرسنگی سلاح اسرائیل علیه مردم غزه است اختلال در پروازهای اروپا در پی اعتصاب گسترده مراقبان پرواز در فرانسه افشای جنایت هولناک خلبانان اسرائیلی در طول جنگ با ایران دمشق: هیچ توافقی با اسرائیل در کار نیست گفت‌وگوی تلفنی وزرای خارجه ایران و آفریقای جنوبی سرلشکر موسوی هشدار داد: رژیم اسرائیل در صورت تکرار تجاوز، سیلی محکم‌تر از قبل خواهد خورد سرکنسول ترکیه در مشهد شهادت ایرانیان در حملات رژیم صهیونیستی را محکوم کرد رسانه انگلیسی: حملات هدفمند ایران، اقتصاد اسرائیل را به ورطه سقوط کشانده است پاسخ قاطع و مستدل عراقچی به خانم کالاس درباره مفاد معاهده عدم اشاعه (ان‌پی‌تی) ادای احترام خاخام‌های ساکن انگلیس به شهدای ایرانی و تبریک پیروزی تهران بر رژیم اسرائیل روسیه از توقف ارسال تسلیحات کلیدی آمریکا به اوکراین استقبال کرد گروهان‌های قدس مسئولیت حمله موشکی به شهرک صهیونیستی سدیروت را بر عهده گرفت وزیر خارجه فرانسه علیه ایران تهدید کرد قطر و ایتالیا در تلاش برای دستیابی به توافقی گسترده‌تر با ایران آسوشیتدپرس: بازرسان آژانس بین‌المللی انرژی اتمی همچنان در ایران حضور دارند قالیباف: گنبد آهنین در مقابل قدرت موشکی ایران بی اثر شد
سرخط خبرها

تشکیل ۲ پرونده جرائم انتخاباتی در کمیته برخورد با تخلفات فضای مجازی خراسان رضوی + فیلم

  • کد خبر: ۲۱۴۲۴۸
  • ۰۹ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۰:۴۲
تشکیل ۲ پرونده جرائم انتخاباتی در کمیته برخورد با تخلفات فضای مجازی خراسان رضوی + فیلم
معاون دادستان عمومی و انقلاب مرکز خراسان رضوی گفت: طبق آمار ارائه شده از مرکز استان، دو پرونده در حوزه جرائم انتخاباتی تاکنون تشکیل شده و در حال رسیدگی است.

به گزارش شهرآرانیوز، فرزاد بهشتی امروز، نهم اسفندماه، باحضور در استودیو انتخابات استانداری خراسان رضوی درخصوص آخرین اخبار انتخاباتی اظهار کرد: امسال قانون‌گذار نوآوری‌های جدیدی را در زمینه پیش‌ثبت‌نام، تایید صلاحیت‌ها، مهلت‌های قانونی برای بررسی صلاحیت و جرائم و تخلفات پیش‌بینی کرد.

وی با بیان اینکه در دادستانی مرکز، کمیته برخورد با تخلفات فضای مجازی تشکیل شده که از زمان ثبت‌نام هر هفته یک جلسه برگزار کرده‌ایم، افزود: امسال قانون‌گذار ستاد ساماندهی تبلیغات را در هر استان پیش‌بینی کرده که دادستانی مرکز یکی از اعضای ستاد بوده است و نحوه تبلیغات و اینکه امکانات دولتی با چه کیفیتی در اختیار نامزد‌ها قرار گیرد و تعیین قیمت برعهده این ستاد است.

معاون دادستان عمومی و انقلاب مرکز خراسان‌رضوی با بیان اینکه در صداوسیما شبکه‌های تبلیغاتی ایجاد شده و در حال تبلیغات هستند، گفت: ستاد ساماندهی تبلیغات به نحوه در اختیار قرار دادن امکانات دولتی و اینکه در جایی تبلیغات نابجا نصب نشده باشد نظارت می‌کند. کمیته امحا تشکیل شده که باید نسبت به جمع‌آوری این تبلیغات نابجا اقدام کنند.

وی با بیان اینکه صلاحیت رسیدگی به برخی اتهامات نامزد‌ها مستقیما در صلاحیت مراجع قضایی مرکز استان قرار داد، عنوان کرد: در این زمینه شعب ویژه در استان و شهرستان‌ها تشکیل شده است. آمار ارائه شده از مرکز استان دو پرونده در حوزه جرائم انتخاباتی بوده که در حال رسیدگی است. اولویت و سیاست‌کاری رئیس دادگستری نیز در بدو امر پیشگیری است. در این راستا تماس‌ها و تذکرات متعددی را به داوطلبان، طرفداران و جبهه‌هایی که امکان ارائه لیست داشتند، داده‌ایم که در بدو امر برطرف شد و نیازی به تشکیل پرونده قضایی نبود.

فعالیت در فضا‌های غیرقانونی ممنوع است


بهشتی خاطرنشان کرد: در حوزه فضای مجازی هر سایتی حق تبلیغات دارد و ممنوعیتی نداریم، اما برای فردی که کاندیدا شده، قانون‌گذار ستاد مرکزی، بانوان و فضای مجازی پیش‌بینی کرده که اگر در فضا‌های متعدد مجازی فعالیت داشته باشند باید تارنما‌ها و پیوند‌های خود را در ستاد مجازی درج کنند.

معاون دادستان عمومی و انقلاب مرکز خراسان رضوی بیان کرد: خود نماینده در فضای مجازی تنها یک ستاد خواهد داشت. فعالیت در فضا‌های غیرقانونی همچون تلگرام، واتس‌آپ و اینستاگرام ممنوع اعلام شده، اما جرم حساب نمی‌شود.

وی تصریح کرد: نوشتن یا اظهار مطالب خلاف واقع در فعالیت‌های تبلیغی انتخاباتی توسط نامزدها، احزاب، گروه‌ها و اشخاص حقیقی و خصوصی جرم است و مجازات درجه ۶ به استثنای حبس و محرومیت از دو دوره نمایندگی مجلس را در پی دارد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->