استاندار خراسان رضوی با آیت‌الله جعفر سبحانی دیدار کرد بررسی لایحه عضویت دولت جمهوری اسلامی ایران در سازمان توسعه زنان سازمان همکاری اسلامی در کمیسیون فرهنگی مجلس پزشکیان در جمع خبرنگاران در وزارت خارجه: دستگاه دیپلماسی در ایام جنگ ۲۴ ساعته پای کار بود + فیلم سخنگوی دولت عنوان کرد: پیمان ملی آب رسالت مشترک دولت و مردم پیشنهاد جدید تروئیکای اروپایی به ایران برای تاخیر در فعال‌سازی مکانیسم ماشه حبس ابد برای مرد عراقی به جرم تبلیغ رژیم صهیونیستی رئیس جمهور: برای ایجاد تغییرات باید نگاهمان را عوض کنیم | نیازمند تقویت روابط دیپلماتیک با کشورهای همسایه هستیم هشدار جدی پلیس به رانندگان متخلف در فضای مجازی عظیمی‌ راد: کمیسیون آموزش پیگیر حقوق، بیمه و قرارداد کار معین معلمان است حمله تروریستی به دادگستری زاهدان + جزئیات و فیلم (۴ مردادماه ۱۴۰۴) فرماندار تایباد: ۸۰ درصد مهاجران افغانستانی داوطلبانه به کشورشان باز می‌گردند وزیر امور خارجه: جنگ ۱۲ روزه یکی از نمونه‌های هماهنگی بین میدان و دیپلماسی بود اپوزیسیون هلند خواستار به رسمیت شناختن کشور فلسطین شد سفیر جدید ایران در چین استوارنامه‌اش را تقدیم شی‌جین‌پینگ کرد فرمانده ارتش پاکستان با وزیر خارجه چین دیدار کرد | امنیت اتباع چینی را تأمین کنید حضور رئیس‌جمهور در جمع معاونان و مدیران وزارت امور خارجه + فیلم استاندار تهران: وضعیت ذخایر آب و سدهای تهران مناسب نیست آیت‌الله سیستانی: باید جلوی فاجعه انسانی بزرگ در غزه گرفته شود بیانیه قطر و مصر درباره آخرین جزئیات مذاکرات آتش‌بس در غزه انتقاد دبیر کل سازمان ملل از شکست مذاکرات آتش بس غزه | گوترش: نمی‌توانم این سطح از فقدان انسانیت را درک کنم تاکید وزرای امور خارجه ایران و مصر بر ضرورت اقدام فوری جهت توقف جنایات رژیم اسرائیل در غزه پیام رهبر معظم انقلاب به مناسبت اربعین شهادت هم‌میهنان، سرداران نظامی و دانشمندان‌ هسته‌ای آیت‌الله علم‌الهدی: عامل اصلی جان باختن و شهادت مردم غزه از گرسنگی، آمریکا است معاون وزیر خارجه: توافق شد که رایزنی‌ها ادامه یابد پایان گفت‌و‌گو‌های ایران و اروپا در استانبول پیکر احمد توکلی به خاک سپرده شد + عکس ورود کاروان بزرگ نظامی آمریکایی به پایگاه حریر در نزدیکی اربیل
سرخط خبرها

تشکیل ۲ پرونده جرائم انتخاباتی در کمیته برخورد با تخلفات فضای مجازی خراسان رضوی + فیلم

  • کد خبر: ۲۱۴۲۴۸
  • ۰۹ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۰:۴۲
تشکیل ۲ پرونده جرائم انتخاباتی در کمیته برخورد با تخلفات فضای مجازی خراسان رضوی + فیلم
معاون دادستان عمومی و انقلاب مرکز خراسان رضوی گفت: طبق آمار ارائه شده از مرکز استان، دو پرونده در حوزه جرائم انتخاباتی تاکنون تشکیل شده و در حال رسیدگی است.

به گزارش شهرآرانیوز، فرزاد بهشتی امروز، نهم اسفندماه، باحضور در استودیو انتخابات استانداری خراسان رضوی درخصوص آخرین اخبار انتخاباتی اظهار کرد: امسال قانون‌گذار نوآوری‌های جدیدی را در زمینه پیش‌ثبت‌نام، تایید صلاحیت‌ها، مهلت‌های قانونی برای بررسی صلاحیت و جرائم و تخلفات پیش‌بینی کرد.

وی با بیان اینکه در دادستانی مرکز، کمیته برخورد با تخلفات فضای مجازی تشکیل شده که از زمان ثبت‌نام هر هفته یک جلسه برگزار کرده‌ایم، افزود: امسال قانون‌گذار ستاد ساماندهی تبلیغات را در هر استان پیش‌بینی کرده که دادستانی مرکز یکی از اعضای ستاد بوده است و نحوه تبلیغات و اینکه امکانات دولتی با چه کیفیتی در اختیار نامزد‌ها قرار گیرد و تعیین قیمت برعهده این ستاد است.

معاون دادستان عمومی و انقلاب مرکز خراسان‌رضوی با بیان اینکه در صداوسیما شبکه‌های تبلیغاتی ایجاد شده و در حال تبلیغات هستند، گفت: ستاد ساماندهی تبلیغات به نحوه در اختیار قرار دادن امکانات دولتی و اینکه در جایی تبلیغات نابجا نصب نشده باشد نظارت می‌کند. کمیته امحا تشکیل شده که باید نسبت به جمع‌آوری این تبلیغات نابجا اقدام کنند.

وی با بیان اینکه صلاحیت رسیدگی به برخی اتهامات نامزد‌ها مستقیما در صلاحیت مراجع قضایی مرکز استان قرار داد، عنوان کرد: در این زمینه شعب ویژه در استان و شهرستان‌ها تشکیل شده است. آمار ارائه شده از مرکز استان دو پرونده در حوزه جرائم انتخاباتی بوده که در حال رسیدگی است. اولویت و سیاست‌کاری رئیس دادگستری نیز در بدو امر پیشگیری است. در این راستا تماس‌ها و تذکرات متعددی را به داوطلبان، طرفداران و جبهه‌هایی که امکان ارائه لیست داشتند، داده‌ایم که در بدو امر برطرف شد و نیازی به تشکیل پرونده قضایی نبود.

فعالیت در فضا‌های غیرقانونی ممنوع است


بهشتی خاطرنشان کرد: در حوزه فضای مجازی هر سایتی حق تبلیغات دارد و ممنوعیتی نداریم، اما برای فردی که کاندیدا شده، قانون‌گذار ستاد مرکزی، بانوان و فضای مجازی پیش‌بینی کرده که اگر در فضا‌های متعدد مجازی فعالیت داشته باشند باید تارنما‌ها و پیوند‌های خود را در ستاد مجازی درج کنند.

معاون دادستان عمومی و انقلاب مرکز خراسان رضوی بیان کرد: خود نماینده در فضای مجازی تنها یک ستاد خواهد داشت. فعالیت در فضا‌های غیرقانونی همچون تلگرام، واتس‌آپ و اینستاگرام ممنوع اعلام شده، اما جرم حساب نمی‌شود.

وی تصریح کرد: نوشتن یا اظهار مطالب خلاف واقع در فعالیت‌های تبلیغی انتخاباتی توسط نامزدها، احزاب، گروه‌ها و اشخاص حقیقی و خصوصی جرم است و مجازات درجه ۶ به استثنای حبس و محرومیت از دو دوره نمایندگی مجلس را در پی دارد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->