برد شیرین سامورایی‌ها مقابل یانکی‌ها در لیگ ملت‌های والیبال شکایت ساپینتو از عملکرد مدیران استقلال + عکس تاریخ و ساعت بازی ایران و بلغارستان در لیگ ملت‌های والیبال | تلاش برای پایان خوش مهرداد محمدی؛ یک قدم تا ثبت قرارداد با تراکتور انصاری جانشین بادامکی شد + عکس پیشنهاد ویژه پرسپولیس برای جذب زارع نوراللهی در اتحاد کلبا بازگشت طارمی به پورتو؟ تاریخ سازی بانوان فوتبالیست امبومو طلسم مهاجمان منچستریونایتد را می‌شکند؟ لاپورت و اوتاویو در لیست خروج النصر درباره لیست خروج پرسپولیس | شروع دردسر‌های هاشمیان صالح حردانی مدافع چپ جدید استقلال سپاهان به دنبال علیپور اعتماد سرمربی پرسپولیس به گندوز؟ هزینه‌های تمام‌نشدنی بیفوما برای پرسپولیس مهاجم سابق پرسپولیس، مربی پیشنهادی به هاشمیان هاشمیان ستاره جوان را فراخواند پیشنهاد معاوضه پرسپولیس به تارتار نتیجه و ویدیو خلاصه بازی والیبال ایران و فرانسه(۲۸ تیر ۱۴۰۴)| چه شکست بدموقعی!
سرخط خبرها

مشکل سیدجلال با پرسپولیس هنوز پابرجاست

  • کد خبر: ۲۱۴۳۵۶
  • ۰۹ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۶:۴۵
مشکل سیدجلال با پرسپولیس هنوز پابرجاست
مشکلات مربی تیم پرسپولیس هنوز حل نشده است.
فرهاد فخیم
خبرنگار فرهاد فخیم

به گزارش شهرآرانیوز، غیبت سیدجلال حسینی در تمرینات پرسپولیس و سفر این تیم به اصفهان برای بازی با ذوب آهن باز هم باعث شد تا مشکل این مربی مورد توجه قرار بگیرد.

با وجود برگزاری چند جلسه بین وکیل حسینی و مدیران پرسپولیس، اما هنوز این جلسات به نتیجه خاصی نرسیده و مشخص نیست چه زمانی گره قرارداد این مربی با باشگاهش باز خواهد شد.

به نظر می‌رسد اگر مشکل قرارداد سیدجلال با پرسپولیس حل نشود این مربی بزودی عطای کار در این باشگاه را به لقایش خواهد بخشید و از جمع سرخپوشان جدا خواهد شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->