عملیات ضدصهیونیستی در قدس اشغالی (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) وزارت خزانه‌داری آمریکا برای کمک به سوریه وعده داد نقص فنی برای هلیکوپتر حامل ترامپ در سفر به انگلیس ترامپ به اظهارات نامزد شهردار نیویورک درباره بازداشت نتانیاهو واکنش نشان داد آمریکا به قطع بودجه آژانس برای فشار به ایران تهدید کرد ماکرون: اسرائیل در حال نابودکردن تصویر خود در نگاه افکار عمومی جهان است رهبر کره شمالی بر آزمایش تسلیحات بدون سرنشین نظارت کرد شهادت ۵۰ فلسطینی دیگر در غزه (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) ترامپ کمک‌های نظامی به تایوان را متوقف کرد اردوغان: رژیم صهیونیستی ثبات منطقه را به خطر می‌اندازد روایت عراقچی از طرح پیشنهادی ایران به اروپا | راهی برای حرکت به جلو وجود دارد اعمال فشار آمریکا برای جلوگیری از تصویب قطعنامه ایران، روسیه و چین قطعنامه شورای امنیت درباره غزه بازهم توسط آمریکا وتو شد | الجزایر: مردم غزه ما را ببخشید(۲۷ شهریور ۱۴۰۴) اعتراف ارتش اسرائیل به هلاکت ۴ نظامی خود در غزه سردار رادان: دشمن صهیونیستی در جنگ ۱۲ روزه دچار اشتباه استراتژیک شده بود حمله موشکی یمن به سرزمین‌های اشغالی + فیلم و عکس (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) رئیس جمهور: شهریار، شاعر زندگی بود ایروانی: ایران به حمایت از مردم سوریه ادامه خواهد داد | هرگونه تلاش برای تحمیل تجزیه سوریه، غیرقابل قبول است شورای امنیت سازمان ملل فردا جمعه درباره قطعنامه علیه ایران رای‌گیری می‌کند (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) حمله انتحاری داعش در پاکستان ۴ کشته برجای گذاشت (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) القسام: غزه به گورستان نظامیان اسرائیلی تبدیل خواهد شد ماکرون: فعال‌سازی مکانیسم ماشه علیه ایران قطعی است ترامپ: با تصمیم لندن برای شناسایی کشور مستقل فلسطین مخالفم | از پوتین ناامید شدم حملۀ پهپادی اوکراین به به تاسیسات نفتی گازپروم در «باشقیرستان» روسیه + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) ماجرای دیده‌شدن شی نورانی در آسمان تهران، سمنان، مشهد و استان‌های خراسان چه بود؟ + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) حمله پهپادی یمن به اراضی اشغالی + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) حمله اسرائیل به جنوب لبنان + فیلم و عکس (۲۷ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

حریرچی: تراکم کرونا در محلات فقیرنشین برخی شهرها

  • کد خبر: ۲۱۴۳۸
  • ۲۷ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۳:۴۱
حریرچی: تراکم کرونا در محلات فقیرنشین برخی شهرها
تراکم موارد ابتلا به کرونا در مناطقی است که عمدتا افراد فقیر و پایین‌تر از متوسط در آنجا ساکن هستند، بر همین اساس علاوه بر بسته‌های کمکی که دولت برای این اقشار در نظر گرفته است، خیرین هم می‌توانند در این حوزه ورود کنند.

به گزارش شهرآرانیوز، نماینده ویژه وزیر بهداشت و ناظر بر اجرای طرح بسیج ملی مبارزه با بیماری کرونا با بیان اینکه در برخی از شهرهای کشور، تراکم موارد ابتلا به کرونا در مناطقی است که عمدتا افراد فقیر و پایین‌تر از متوسط در آنجا ساکن هستند، گفت: بر همین اساس علاوه بر بسته‌های کمکی که دولت برای این اقشار در نظر گرفته است، خیرین هم می‌توانند در این حوزه ورود کنند.

دکتر ایرج حریرچی که عازم سفر به استان‌های شمال غربی کشور جهت بررسی وضعیت بیماری کووید-۱۹ در این استان‌ها است، افزود: در برخی از شهرهای کشور، تراکم موارد ابتلا به کرونا در مناطقی است که از نظر اقتصادی عمدتا افراد فقیر و پایین‌تر از متوسط در آنجا ساکن هستند، همچنین عمدتا تعداد خانه‌ها نیز تراکم بالاتری در این مناطق داشته و در محیط اینگونه مناطق هم مردم در نانوایی‌ها و محل با تراکم بیشتری حضور دارند.

وی افزود: این موضوع نشان می‌دهد که اقدامات باید بر این نوع محلاتی که تراکم بیشتری دارند، متمرکز شود که اقداماتی در حال انجام است. از طرفی باید توجه کرد که این افراد و سطوح اجتماعی معمولا در خانه هم امکان ایزولاسیون و جداسازی ندارند و ممکن است خانواده خودشان را هم به کرونا مبتلا کنند.

وی ادامه داد: بر همین اساس مراکز مراقبت‌های تنفسی و نقاهتگاه‌هایی ایجاد شده تا برای کسانیکه لازم نیست خدمات بیمارستانی دریافت کنند، اما باید از سایر اعضای خانواده جدا شوند و امکان جداسازی در منزل هم برایشان وجود ندارد، در این مراکز نگهداری شوند.

حریرچی با بیان اینکه بنابراین مناطق و محلات محروم در شهرها باید مورد توجه بیشتری قرار گیرند، گفت: در عین حال این افراد هم می‌توانند از نقاهتگاه‌هایی که ایجاد شده، استفاده کنند.

وی تاکید کرد: در عین حال علاوه بر بسته‌های کمکی که دولت برای این اقشار در نظر گرفته است، خیرین هم می‌توانند در این حوزه ورود کرده و بر روی این اقشار کم درآمد تمرکز بیشتری کنند.

حریرچی همچنین گفت: نقاهتگاه‌های مراقبت از بیماران کرونایی که نیازی به بستری در بیمارستان ندارند، در شهرهایی که تراکم بیماری کووید-۱۹ بیشتر است، ایجاد شده است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->