حمله اسرائیل به ستاد وزارت دفاع در تهران (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) رئیس شاباک استعفا داد اختلال گسترده در شبکه توزیع برق اسرائیل پس از حمله موشکی ایران حمله اسرائیل به انبار نفت شهران و یک مخزن سوخت در تهران (یکشنبه ۲۵ خرداد ۱۴۰۴) + فیلم شنیده شدن صدای انفجار در مناطقی از شرق و غرب تهران (یکشنبه ۲۵ خرداد ۱۴۰۴) + فیلم حاجی‌صادقی: وعده صادق ۳ وعده نابودی اسرائیل است اطلاعیه سپاه درباره موج جدید عملیات تهاجمی ترکیبی وعده صادق ۳ غریب‌آبادی: عراق از نظر ما مسئول است و باید جلوی تجاوز را بگیرد آغاز موج جدید حمله ایران به اسرائیل (یکشنبه، ۲۵ خرداد ۱۴۰۴) + فیلم انهدام نفربرهای اسرائیل و تلفات سنگین به اشغالگران در خان یونس ویدئو| تخریب گسترده در محل حمله موشکی ایران در تل آویو بیانیه نمایندگان اقلیت‌های مذهبی در مجلس شورای اسلامی در محکومیت حمله اسرائیل و نیز دفاع از میهن اطلاعیه درباره نحوه اطلاع‌رسانی در شرایط اضطراری استان خراسان رضوی توضیحات جدید آژانس اتمی درباره تاسیسات هسته‌ای اصفهان گفت‌وگوی تلفنی پزشکیان با ولیعهد عربستان | بن‌سلمان: در همه تعاملات دیپلماتیک خود به دنبال اعمال فشار و توقف تجاوز‌گری‌های اسرائیل هستم آیا کارکنان دستگاه‌های اجرایی شهر و استان تهران دورکار شدند؟ توضیحات اسکات ریتر، نظامی بازنشسته آمریکایی، درباره عملیات فریب ارتش اسرائیل بیانیه رسانه‌ای بسیج وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی درباره دریابان شمخانی گفت‌وگوی تلفنی پزشکیان و رئیس جمهور فرانسه | مکرون: از قصد اسرائیل برای حمله به ایران خبر نداشتیم! انهدام ۱۰ هواگرد اسرائیلی در مناطق مختلف کشور (۲۴ خرداد ۱۴۰۴) پهپاد اسرائیلی در سایت نطنز با سامانه سوم خرداد منهدم شد پزشکیان در گفتگو با رئیس جمهور ترکیه: ذات رژیم صهیونیستی با جنایت و کشتار پیوند دارد ناوشکن جاسوسی انگلیس در دریای عمان متوقف شد واکنش فرماندار مشهد به خبر فعالیت پدافندی این شهر حمله مسلحانه به دو قانون‌گذار آمریکایی در مینه‌سوتا پوتین و ترامپ با محوریت ایران گفت‌و‌گو کردند (۲۴ خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

رئیس جمهور عراق: روابط تهران-بغداد مستحکم است

  • کد خبر: ۲۱۴۴۰۸
  • ۰۹ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۹:۳۷
رئیس جمهور عراق: روابط تهران-بغداد مستحکم است
رئیس جمهور عراق تأکید کرد کشورش روابط مستحکمی با جمهوری اسلامی ایران دارد که این روابط به ویژه در زمینه تعامل تجاری و دینی، مشهود است.

به گزارش شهرآرانیوز، عبداللطیف رشید گفت: در حال حاضر روابط خوبی با کشورهای همسایه و جامعه جهانی داریم.

وی افزود: تلاش برای برقراری امنیت و ثبات در کشور برای بازگشت عراق به جامعه جهانی، ضروری است.

عبداللطیف رشید خاطرنشان کرد: دخالت های خارجی، تأثیری منفی بر کشور ما گذاشته است و دولت در زمینه آرام کردن شرایط کشور و دستیابی به یک توافق با همه جریانات سیاسی و امنیتی، جدی است.

رئیس جمهور عراق تصریح کرد: نیروهای امنیتی از شرایط خوبی برخوردار هستند و ارتش عراق برای مقابله با تهدیدات داخلی و خارجی آماده است.

عبداللطیف رشید حملات اخیر گروه‌های مقاومت عراق به پایگاه‌های آمریکایی را مرتبط به تحولات در غزه دانست و تأکید کرد: موضع ما درباره آنچه در غزه می گذرد کاملا واضح است. ما از حقوق قانونی ملت فلسطین در زمینه برپایی یک کشور مستقل دارای امنیت حمایت و تجاوز به غزه یا هر کشور عربی دیگری را محکوم می کنیم.

رئیس جمهور عراق افزود: ما برای آرام کردن شرایط منطقه تلاش می کنیم و در زمینه نزدیک کردن دیدگاه‌های ایران و عربستان و همچنین بازگشت سوریه به اتحادیه عرب موفق بودیم. اختلافات در منطقه، ریشه ای و غیر قابل حل نیستند و ما دوره ای طولانی از تنش و جنگ را در منطقه سپری کرده ایم و امیدواریم این مرحله بار دیگر تکرار نشود.

عبداللطیف رشید تصریح کرد: حضور آمریکا و نیروهای ائتلاف بین المللی در نتیجه توافق با دولت عراق است و خروج این نیروها، به تصمیم دولت در این زمینه بستگی دارد که با هماهنگی احزاب سیاسی و مجلس عراق انجام خواهد شد.

رئیس جمهور عراق با اشاره به آغاز تماس ها درباره خروج نیروهای ائتلاف بین المللی از عراق گفت: حضور نیروهای ائتلاف در عراق به دلیل ظهور داعش بود که خطر این گروه تروریستی نسبت به گذشته بسیار کمتر شده است.

عبداللطیف رشید با اظهار خوشبینی درباره دستیابی به توافق قریب الوقوعی درباره موضوع خروج نیروهای بیگانه از کشورش اظهار داشت: ما خواستار روابط دیپلماتیک، سیاسی و اقتصادی با آمریکایی ها هستیم و نمی خواهیم روابط با کشوری قوی در حد و اندازه آمریکا را نادیده بگیریم.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->