واکنش اتحادیه اروپا به حملات رژیم صهیونیستی به غزه آیت الله جنتی: نگاه تمدن غرب به زنان استثماری است ارتش روسیه، یک اژدر هسته‌ای آزمایش کرد پزشکیان به دانشگاه‌های پیام نور و فرهنگیان فرصت یک هفته‌ای داد پرونده قضایی برای فائزه هاشمی تشکیل شد معاون وزیر خارجه از پیگیری ویژه حقابه ایران از هیرمند خبرداد تذکر شفاهی برخی نمایندگان مجلس به ارکان اطلاع‌رسانی دولت و پزشکیان معاون وزیر کشور حکومت سرپرست افغانستان به سفارت کشورش در تهران رفت آمریکا یک روزنامه‌نگار بریتانیایی حامی فلسطین را بازداشت کرد وزیر نفت: هیچ تصمیمی برای افزایش قیمت حامل‌های انرژی گرفته نشده است آیت الله علم الهدی: باید از ایجاد نفاق و تفرقه در محیط دانشگاه جلوگیری شود پاکستان اعزام نیرو به غزه را بررسی می‌کند پزشکیان: دستگاه‌های دولتی بر اساس عملکرد حقوق و پاداش پرداخت کنند رفیع‌زاده: اصلاح نظام اداری طبق نظر و خواسته مردم انجام خواهد شد قائم‌پناه: رئیس‌جمهوری بر پرداخت بودجه بر اساس عملکرد تاکید دارد وزیر بهداشت: تأثیر تحریم‌ها انکارناپذیر است، اما شرایط از سال گذشته بهتر شده است مهاجرانی در حیاط دولت: خروج ایران از لیست سیاه FATF زمان بر است وزیر جهاد کشاورزی: پیگیر تامین نهاده‌های دامی هستیم دیدار هیئت پارلمانی و سفیر ایران در مسکو | گسترش همکاری‌های اقتصادی ایران و روسیه بررسی شد کرامت هسته‌ای در برابر فشار آمریکا | تمجید وبگاه اوکراینی از موضع ایران در برابر قلدری آمریکا عارف: در اداره دانشگاه ها باید تجدیدنظر شود انتقاد پزشکیان از رقم اضافه کار پرستاران سفرای ایران و ارمنستان در عراق دیدار کردند نماینده مردم چابهار در مجلس: برخورد با قاچاقچیان بزرگ سوخت به‌جای سوخت‌بران جزء، اولویت بیشتری دارد شب خونین غزه با ۱۰۰ شهید | غزه همچنان زیر آتش (۷ آبان ۱۴۰۴) وزیر خارجه ژاپن از گفت‌و‌گو‌های سازنده‌ با ایران خبرداد والی هرات در دیدار با معاون وزیر خارجه: آماده‌ایم کشت فراسرزمینی را با ایران عملیاتی کنیم
سرخط خبرها

استاندار خراسان رضوی: همه دستگاه‌های اجرایی استان تا یک روز پس از انتخابات آماده باشند

  • کد خبر: ۲۱۴۴۴۵
  • ۱۰ اسفند ۱۴۰۲ - ۰۸:۰۲
استاندار خراسان رضوی: همه دستگاه‌های اجرایی استان تا یک روز پس از انتخابات آماده باشند
استاندار خراسان رضوی گفت: مشارکت در انتخابات وظیفه همه ما است و به صورت خاص مدیران دستگاه‌های اجرایی و کارمندانشان به صورت پرچمدار این موضوع باید دعوت از مردم و اطرافیانشان را یک ضرورت حاکمیتی و اعتقادی بدانند.

به گزارش شهرآرانیوز، یعقوبعلی نظری چهارشنبه شب در نشست شورای اداری خراسان رضوی افزود: همه دستگاه‌های اجرایی باید تا پایان انتخابات آمادگی کامل داشته باشند که در این بخش برخی از دستگاه‌ها مسئولیت مستقیم و برخی دیگر مسئولیت نزدیکتری دارند، آمادگی برای حضور در انتخابات باید در لایه‌های مختلف دستگاه‌هایی اجرایی وجود داشته باشد.

وی بیان کرد: وضعیت آمادگی همه شهرستان‌های خراسان رضوی برای حضور در انتخابات بررسی شده و همه در آمادگی کامل هستند، ستاد انتخابات استان نیز فعال بوده و امور را به صورت مرحله به مرحله پیگیری می‌کند.

استاندار خراسان رضوی به وضعیت حساس مدیریت انرژی در استان اشاره و بیان کرد: یکی از اشکالات این حوزه مصرف بی رویه چه در کشور و چه در استان است که برنامه‌هایی برای مدیریت آن از سوی دستگاه‌های متولی در حال اجرا است.

نظری اظهار کرد: از چند روز قبل با توجه به شرایط جوی خراسان رضوی موضوع تامین انرژی اعم از گاز و برق به صورت خاص در استان در دست پیگیری است، ستاد‌های مربوطه فعال شده اند و مبتنی بر شرایط و اقتضائات از نظر تامین سوخت و انرژی، تصمیمات دقیقی را اتخاذ می‌کنند، با دستگاه‌های اجرایی در سطح ملی نیز تعاملات و گفتگو‌هایی انجام شده تا تامین انرژی در استان به نحو مطلوب مدیریت شود.

وی بیان کرد: دستگاه‌های اجرایی متولی نیز مردم و ادارات را در مدیریت مصرف یاری می‌دهند تا از این مرحله به خوبی عبور کنیم، در هر صورت نزولات جوی برکتی از سوی خداوند است که نتیجه مطلوبی بر کاهش خشکسالی و عقب ماندگی‌ها در تامین آب خواهد داشت، لذا همکاری دستگاه‌های اجرایی را در بخش‌های مختلف خواستاریم.

استاندار خراسان رضوی همچنین با تاکید بر رسیدگی به موقع به اتفاقات و امدادسازی دستگاه‌های متولی در زمان برودت هوا و یخ زدگی بویژه در ایام انتخابات گفت: برخی از صندوق‌های رای باید در شرایط بد جوی به روستا‌های دوردست با مسیر‌های صعب العبور منتقل شود، لذا گذر موفق از این مرحله نیاز به برنامه ریزی و مساعدت همه دستگاه‌های اجرایی دارد.

نظری تاکید کرد: دستگاه‌های اجرایی متولی باید ۷۲ ساعت آینده را به نحوی مدیریت کرده و در آمادگی کامل باشند تا حادثه‌ای برای مردم رخ ندهد، مسئولان و کارمندان از شهر‌های محل خدمت خود خارج نشوند و از همه امکانات در اختیار به نحو مطلوب استفاده کنند.

وی اضافه کرد: همه شعب و ستاد‌های انتخابات در مشهد و شهرستان‌ها از ساعت ۶ صبح روز جمعه گشایش خواهند یافت و همه عوامل اجرایی باید راس ساعت در شعب حضور یابند، شهرداران و راهداری‌ها باید زمینه سهولت تردد را برای مردم و دست اندرکاران انتخابات برای حضور در شعب اخذ رای فراهم کنند.

هر ۴۷ هزار رای، افزایش یک درصد به آمار مشارکت انتخاباتی در خراسان رضوی

معاون سیاسی استاندار خراسان رضوی نیز در این نشست گفت: به ازای هر ۴۷ هزار رای، یک درصد به آمار مشارکت در انتخابات در خراسان رضوی اضافه می‌شود، لذا بر همه کارگزاران نظام اسلامی یک واجب شرعی، ملی و حاکمیتی است که تمهیدات لازم را برای مشارکت حداکثری مردم فراهم کنند.

سید هادی طباطبایی با بیان اینکه تاکنون ۳۷ جلسه ستاد انتخابات استانی و ۷۵۰ جلسه ستاد انتخابات شهرستانی در استان برگزار شده است، افزود: چهار هزار و ۶۲۷ شعبه اخذ رای در استان در نظر گرفته شده که در مجموع ۸۰ هزار نفر آموزش‌های لازم را برای مدیریت و نظارت بر این انتخابات را فراگرفته اند.

وی بیان کرد: در هر شعبه اخذ رای ۱۷ تا ۲۱ نفر از نمایندگان شورای نگهبان، هیات‌های اجرایی، فرمانداران و نیروی انتظامی حضور دارند، اما مسئولیت عمده برگزاری این انتخابات بر عهده دستگاه‌های تشخیص هویت است، این عوامل صحت، امنیت و سلامت برگزاری انتخابات را تامین می‌کنند.

معاون استاندار خراسان رضوی با بیان اینکه تبلیغات نامزد‌های انتخاباتی از سطح شهر به سمت فضای مجازی سوق یافته است، گفت: اگر صحنه تبلیغات تصویری و الصاقی در این دوره از انتخابات، کمتر شده دلیلش عدم اقبال نیست، بلکه سه هزار و ۶۷۲ نفر در مرحله پیش ثبت نام در خراسان رضوی درخواست نامزدی در انتخابات را داشتند که از این تعداد هزار و ۷۴۴ نفر بعد از پالایش مدارک ثبت نام قطعی شدند، این تعداد در مقایسه با دوره قبل که هزار و ۱۱۴ نامزد بود، ۵۷ درصد افزایش داشته است.

طباطبایی افزود: در نهایت برای این دوره از انتخابات مجلس شورای اسلامی در خراسان رضوی هزار و ۲۴ نفر نامزد شدند که تا امروز بیش از ۲۰۰ نفر انصراف دادند که در نهایت ۸۱۵ نفر در ۱۲ حوزه اصلی استان به رقابت خواهند پرداخت.

وی بیان کرد: صحنه‌های رقابت انتخاباتی در شهرستان‌های خراسان رضوی پررونق‌تر از مشهد است که دلیلش هزینه‌های بالای تبلیغات در مشهد بوده که نامزد‌ها ترجیح می‌دهند، از فضای مجازی برای تبلیغات استفاده کنند.

معاون سیاسی استاندار خراسان رضوی میزان مشارکت مردم استان در انتخابات یازدهمین دوره از مجلس شورای اسلامی را ۴۸ درصد ذکر و اظهار امیدواری کرد، مشارکت در این دوره به بیش از ۶۰ درصد برسد.

طباطبایی ادامه داد: هیچ نگرانی در زمینه قطعی احتمالی برق یا اینترنت در شعب اخذ رای وجود ندارد و با تمهیدات اندیشیده شده به هیچ وجه برگزاری انتخابات در ساعات مقرر متوقف نمی‌شود، ساعت رسمی برگزاری انتخابات هشت صبح روز جمعه تا ۶ بعد از ظهر است که با صلاحدید وزارت کشور و تایید شورای نگهبان دو نوبت سه ساعته تا ۱۲ شب قابل تمدید است.

وی همراه داشتن شماره ملی یا کارت ملی برای مردم به منظور شرکت در انتخابات را الزامی دانست و گفت: افرادی که شناسنامه قدیمی دارند حتما کارت ملی خود را به همراه داشته باشند.

وی اضافه کرد: خراسان رضوی هشت کسری در مجلس شورای اسلامی و ۶ نماینده در مجلس خبرگان رهبری دارد که انتخابات برای کسب این کرسی‌ها در روز جمعه همزمان با سراسر کشور در این استان برگزار می‌شود از اعضای شورای اداری انتظار می‌رود که با کارمندان و زیرمجموعه‌های خود در ساعات اولیه روز انتخابات در شعب اخذ رای حضور یابند.

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->