تأکید پزشکیان بر ضرورت ماموریت‌محوری دانشگاه‌ها قالیباف: دولت و مجلس مکلف به توجه به قانون برنامه هفتم هستند معاون سیاسی استانداری خراسان رضوی: عملکرد شورا‌ها در ادوار گذشته از عوامل اثرگذار بر میزان مشارکت در انتخابات است یک نظامی اسرائیلی با ادعای همکاری با ایران بازداشت شد ترامپ: تمام موشک‌های ایرانی را در پایگاه قطر سرنگون کردیم | سایت‌های هسته‌ای ایران نابود شدند + فیلم سفیر آفریقای جنوبی در پاریس به طرز عجیبی جان باخت القسام: تنها راه آزادی اسرای اسرائیلی، توافق تبادل است + فیلم تأکید آیت‌الله علم‌الهدی بر ضرورت ایجاد تشکیلات منسجم برای تقویت وحدت شیعی در منطقه چین به تعرفه‌های جدید ترامپ واکنش نشان داد پرواز هرگونه پهپاد غیرنظامی بدون پلاک، غیرقانونی است چین توان موشکی خود را گسترش می‌دهد ترامپ: حماس ۴ روز برای پاسخگویی به طرح غزه فرصت دارد وزیر جنگ آمریکا: برای تضمین صلح، باید برای جنگ آماده شویم پزشکیان: با روحیه ملی هیچ مانعی سد راه پیشرفت ایران نخواهد بود عظیمی راد: مصوبه تاثیر قطعی معدل در کنکور دارای ایرادات اساسی است + فیلم دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام: درخواست آتش‌بس از طرف مهاجم، به‌معنای شکست او است هشدار به جلیلی و روحانی | میز مناظره شما در زمینِ دشمن است! ضرورت انسجام در فضای پساماشه جلسه CFT در مجمع تشخیص مصلحت نظام فردا (۹ مهر ۱۴۰۴) برگزار می‌شود تایوان در تلاش برای جلب نظر اروپا آخرین وضعیت طرح تبدیل نیروهای شرکتی در کمیسیون اجتماعی مجلس بررسی شد تدوین نقشه‌راه چابک‌سازی دولت از سوی مرکز پژوهش‌های مجلس تأکید نمایندگان مجلس بر تصویب تعطیلی پنجشنبه‌ها تاکید وزیر علوم بر ضرورت حمایت فراقانونی از نخبگان مراسم تجلیل از قهرمانان کشتی توسط رئیس جمهور برگزار شد + عکس تأکید قالیباف به تمرکز دولت بر مسکن و کالابرگ
سرخط خبرها

دعوت برای حضور حداکثری و پرشور در انتخابات ۱۱ اسفند

  • کد خبر: ۲۱۴۶۰۴
  • ۱۰ اسفند ۱۴۰۲ - ۲۰:۵۱
دعوت برای حضور حداکثری و پرشور در انتخابات ۱۱ اسفند
فرمانده حوزه مقاومت بسیج شهدای شهرداری و شورای اسلامی شهر مشهدالرضا علیه السلام گفت: امروز هر برگه رایی که به صندوق‌ها انداخته می‌شود، در حقیقت رأی به امنیت پایدار ایران اسلامی و عمل به قانون اساسی است و این برای کشور وخادمان آن بسیار با ارزش و با اهمیت است.

به گزارش شهرآرانیوز، حجت الاسلام سید جواد هاشمی با اشاره به فرمایش اخیر حضرت آقا خطاب به ملت شریف و غیور ایران اسلامی درباره حضور مردم پای صندوق‌های رأی این گونه فرمودند: انتخابات پرشور، زمینه ساز رفع مشکلات، پیشرفت ایران و از ارکان اداره صحیح کشور است و هر کسی ایران، جمهوری اسلامی، انقلاب، قدرت ملی و پیشرفت را دوست دارد روز جمعه به پای صندوق رای بیاید افزود: شرکت در انتخابات، علاوه بر میهن پرستی، گوش دادن به حرف، ولی فقیه و نایب امام زمان (عج) واعلام پشتیبانی ازنظام اسلامی است. اگر ما با هر سلیقه‌ای رای خود را به صندوق بیاندازیم، این اقدام به مثابه سیلی زدن و نه گفتن به دشمن است.

فرمانده حوزه مقاومت بسیج شهدای شهرداری وشورای اسلامی شهر مشهدالرضا (علیه السلام) یادآور شد: ما امروز به عنوان یک بسیجی و خادم مردم، نه تنها برای حضور در انتخابات تکلیف داریم، بلکه یک وظیفه مضاعف بر دوش ما خواهد بود و آن جهاد تبیین است.

وی ترغیب مردم به حضور در پای صندوق‌های رای در شرایط فعلی را مصداق کار جهادی عنوان کرد و افزود: دشمنان سیلی خورده ایران در تلاش اند با پررنگ نشان دادن کاستی ها! میزان مشارکت مردم عزیز و همیشه در صحنه را در انتخابات کمرنگ کنند که برای مقابله با توطئه‌های آن‌ها باید آفند کنیم و امید آفرین باشیم آنهم با بیان روایت صحیح از ایران قوی و مقتدر که دشمنان از ذکر آن واهمه و وحشت دارند. حجت الاسلام هاشمی فرمانده حوزه بسیج شهدای شهرداری از عموم مردم نجیب وفداکار دعوت کرد تا بار دیگر در صحنه انتخابات حضوری پرشور داشته و مثل همیشه دشمنان ایران مقتدر را ناامید از هرگونه فکر تعرض به این خاک عزیز و مردم ستم کشیده نمایند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->