سخنگوی دولت: آمریکا حق دیکته چیزی به ما را ندارد | برای منافع ملی تلاش می‌کنیم آغاز پایش ۱۴۰۰ طرح کلان و نیمه‌تمام خراسان رضوی تأکید پزشکیان بر اهمیت کاربرد هوش مصنوعی عربستان ۲۵ هزار بطری ۵ لیتری آب زمزمه را برای حجاج ایرانی ارسال کرد تاکید استاندار خراسان رضوی بر تقویت دیپلماسی استانی و منطقه‌ای برای رونق بازار فرش استاندار خراسان رضوی: بازارچه‌های تخصصی برای عرضه محصولات صنایع دستی استان راه اندازی شود + فیلم وزیر کشور: نشست وزرای عضو اکو در تهران برگزار می‌شود (۲۰ خرداد ۱۴۰۴) حملات موشکی تازه یمن به اراضی اشغالی (۲۰ خرداد ۱۴۰۴) ترامپ: ایران در مذاکرات تهاجمی‌تر شده است عراقچی راهی نروژ شد (۲۰ خرداد ۱۴۰۴) اسلامی: به دنبال ساخت راکتور بومی با سوخت ایرانی هستیم تکرار ادعای گروسی درباره نظارت بر پادمان‌ها در ایران از سوی اروپا ادعای نتانیاهو درباره پیشرفت گسترده در مذاکرات تبادل اسیران نخعی راد: اطلاعات ارزشمندی درباره پایگاه‌های رژیم صهیونیستی به دست آمده است رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش: بدون حضور موثر در فضای مجازی، فکر حاکمیت در فضای حقیقی توهمی بیش نیست سردار رادان از عوامل شناسایی و دستگیری قاتل الهه حسین نژاد تقدیر کرد کمیسیون اقتصادی مجلس با صلاحیت مدنی‌زاده موافقت کرد پلیس اسرائیل یکی از ساکنان تل‌آویو را به اتهام جاسوسی برای ایران بازداشت کرد آیت الله علم الهدی: هدف برگزاری کنگره ۱۸ هزار شهید تداوم نسل انقلابی باشد | جذب نسل جوان در برنامه‌های انقلابی با نوآوری سخنگوی وزارت خارجه روسیه: مسکو قره‌باغ را به عنوان خاک جمهوری آذربایجان به رسمیت می‌شناسد معاون وزارت خارجه: تحریم‌های غرب مانع مقابله با تغییرات اقلیمی می‌شود زنگنه: تاکنون ۱۴ هیئت پارلمانی برای شرکت در مجمع بین المجالس آسیایی در مشهد اعلام حضور کرده‌اند اطلاعیه وزارت اطلاعات در مورد عملیات پیچیده سربازان گمنام امام زمان (عج) در انتقال اسناد رژیم صهیونیستی (۲۰ خرداد ۱۴۰۴) وزیر خارجه: هرگونه تصمیم نسنجیده و مخرب در شورای حکام علیه ایران با پاسخ مقتضی مواجه خواهد شد خبرگزاری فرانسه از دیدار وزرای خارجه کشور‌های عربی و ایران در اسلو خبرداد ماجرای تغییر نام یک خیابان در تهران | خالد اسلامبولی که بود؟ اسلامی: سبک اظهارات گروسی تعجب برانگیز است | عکس‌العمل ما در برابر مکانیسم ماشه سخت خواهد بود ادعاهای تازه گروسی در گفت‌وگو با یک رسانه رژیم صهیونیستی | علیه هیچ‌کسی از جمله ایران دستورکار سیاسی نداریم!
سرخط خبرها

فرماندار مشهد: اشکال نرم‌افزاری شعب اخذ رای به سرعت برطرف شد

  • کد خبر: ۲۱۴۶۶۲
  • ۱۱ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۱:۲۸
فرماندار مشهد: اشکال نرم‌افزاری شعب اخذ رای به سرعت برطرف شد
معاون استاندار خراسان‌رضوی و فرماندار مشهد مقدس گفت: در برخی شعب تاخیر ۲۰دقیقه‌ای در شروع انتخابات رخ داد که به علت نقص نرم‌افزاری بود.

به گزارش شهرآرانیوز، «محسن داوری» در جریان بازدید از شعب اخذ رای در جمع خبرنگاران گفت: با وجود برودت هوا و بارندگی شب گذشته، از ساعت ابتدایی، اخذ رای در تمام شعب اخذ رای شهرستان مشهد آغاز شد. ساعت ۶ صبح همه اعضا در شعب اخذ رای حضور داشتند.
وی افزود: تا این لحظه با استقبال خوبی از سوی مردم روبه‌رو بودیم.
داوری خاطرنشان کرد: در ابتدای فرآیند رای‌گیری، اشکال نرم‌افزاری در برخی از شعب اخذ رای پدید آمد که به سرعت برطرف شد و تا زمان رفع اشکال نیز از طریق سیستم دستی فرآیند انتخابات ادامه پیدا کرد.
فرماندار مشهدمقدس در ادامه گفت: فرآیند اخذ رای تا ساعت ۱۸ عصر ادامه پیدا می‌کند و قطعاً اگر استقبال مردم به همین صورت باشد و نیاز به تمدید زمان رای‌گیری باشد، زمان تمدید خواهد شد.
وی با اشاره به اینکه ۱۸۹۶ شعبه اخذ رای در شهرستان مشهد وجود دارد، خاطرنشان کرد: ۱۸۱۰ صندوق در حوزه انتخابیه مشهد و کلات برای آرای مردم این حوزه پیش‌بینی شده که این میزان نسبت به دوره گذشته از افزایش ۲۰ درصدی برخوردار بوده است.
داوری در بخش دیگری از سخنان خود گفت: تعرفه اضافی مورد نیاز شعب اخذ رای از طریق مخازن موجود در هر منطقه تامین می‌شود، ضمن اینکه شعب به صورت آنلاین رصد می‌شود.
وی افزود: نتایج انتخابات به محض پایان شمارش آرا اعلام می‌شود. البته احتمالاً این کار به دلیل تعداد زیاد نامزد‌ها و مشارکت مردم زمان‌بر خواهد بود.


گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->