خبر شهرآرا تایید شد | مذاکرات استقلال با اخباری جدی شد تکذیب مصدومیت آشورماتوف در زمان عقد قرارداد با استقلال جهانبخش در هلند ماندنی شد پشت پرده اختلاف افکنی زنوزی در پرسپولیس شرط عجیب دورسون پیش روی درویش استقلال قید گولسیانی را زد؟ همه چیز درباره خرید احتمالی پرسپولیس | آن روی سکه اوریه ۵ ستاره در فهرست فروش آرسنال تاریخ برگزاری سوپرجام مشخص شد نتیجه بازی تدارکاتی استقلال و سپاهان(۴ مرداد ۱۴۰۴) در ترکیه + ویدیو گل‌ها| عملکرد امیدوارکننده ساپینتو گزینه استقلال، لباس گل‌گهر را انتخاب کرد+ عکس ویدئو| گل زیبای سوبوسلای برای لیورپول به آث میلان وقتی دلال‌ها سوت پایان را می‌زنند| استقلال و پرسپولیس در محاصره ایجنت‌ها افشای پشت پرده جذب ابرقویی‌نژاد توسط پرسپولیس| سکوت هاشمیان در برابر دلال‌ها! رضا جعفری، بازیکن مدنظر باشگاه استقلال کیست؟ + رزومه بازی و تیم های قبلی نیک نفس: باشگاه استقلال با آینده من بازی کرد کاپیتان سابق سپاهان، ستاره جدید چادرملو کورتوا در فرمول یک + عکس عمری در راه ترکیه باشگاه سپاهان: با آلوز مذاکره نکردیم
سرخط خبرها

لژیونرهای ایرانی بلاتکلیف بین شمسایی و اسپانیا

  • کد خبر: ۲۱۴۷۶۵
  • ۱۱ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۹:۱۶
لژیونرهای ایرانی بلاتکلیف بین شمسایی و اسپانیا
سرمربی تیم ملی فئوتسال کشورمان در خصوص حل مشکل سه لژیونر ایران برای حضور در جام ملت‌های آسیا توضیحاتی ارائه کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، در آستانه آغاز جام ملت‌های آسیا مشکل بزرگی گریبان تیم وحید شمسایی را گرفته و قرار نداشتن زمان برگزاری این مسابقات در تقویم رقابت‌های باشگاهی سبب شده تا باشگاه‌ها برای آزاد یا آزاد نکردن بازیکنان خود مختار باشند.

این مشکل در شرایطی برای فوتسال ایران رخ داده که سه ستاره تاثیرگذار ایران در تیم پالما بازی می‌کنند که مسلم اولاد قباد، حسین طیبی و سالار آقاپور هستند و شاکله تیم اسپانیایی هم براساس توانایی‌های آن‌ها شکل گرفته است.

در این بین برای حل مشکل مذاکراتی جدی میان باشگاه اسپانیایی و مدیران فدراسیون شکل گرفته که وحید شمسایی به صورت غیرمستقیم اینطور به آن در گفت‌وگو با رسانه‌ها اعلام کرد که ممکن نیست کار به جایی کشیده شود که ما یا آن‌ها حرف زور بزنند و باید خیلی دوستانه جلو رفت.

وی افزود: یک سری خواسته‌ها داشته‌اند که با آقای اصولی در میان گذاشته‌اند و همچنین فدراسیون فوتبال تقاضا‌هایی از باشگاه‌های اسپانیایی کرده است و تلاش خواهیم کرد تا اتفاقات مثبتی رقم بخورد. ما نباید کار به، اما و اگر بکشیم، زیرا هر چهار بازیکن در دو سال اخیر عضو تیم ملی بوده‌اند و در مسابقات رسمی و دوستانه به میدان رفتند که برنامه‌های تیمی ما با حضور این بازیکنان پیش رفته است. بار‌ها اتفاق افتاده که از برخی از این بازیکنان در بازی‌های تدارکاتی استفاده نکردیم، اما جام ملت‌های آسیا که انتخابی جام جهانی است داستان فرق می‌کند. در کل، فدراسیون فوتبال در تلاش است تا مشکل بازیکنان خیلی دوستانه و حرفه‌ای بر طرف شود.

همانطور که مشخص است باشگاه اسپانیایی برای آزاد کردن سه ستاره ایرانی خود درخواست‌هایی از فدراسیون داشته که باید دید مسئولان فدراسیون چطور و چگونه در راستای حل این مشکل تیم ملی فوتسال گام برمی‌دارند.

منبع: ورزش3

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->