رویترز مدعی بازداشت گسترده مهاجران ایرانی در آمریکا شد اختلاف نظر شدید سناتور‌های آمریکایی بر سر خسارات ادعایی ترامپ به صنعت هسته‌ای ایران معاون اول قوه قضاییه: پرونده مزدوران و وطن‌فروشان با سرعت و دقت رسیدگی می‌شود آتش‌بس با حمله اسرائیل به جنوب لبنان نقض شد (۶ تیر ۱۴۰۴) کاهش بودجه کمک به اوکراین از سوی پنتاگون در سال ۲۰۲۶ پاپ لئو: ناامید کننده است که می‌بینیم قوانین بین‌المللی دیگر الزام‌آور نیستند یک نماینده مجلس: صهیونیست‌ها در برنامه تغییر نظام و ایجاد ناآرامی در کشور شکست خوردند ادعایی درباره توافق آمریکا با چین دادستانی رژیم صهیونیستی با تعویق دو هفته‌ای جلسه دادگاه نتانیاهو مخالفت کرد رئیس جمهور فرانسه: هدف این است که دوباره شاهد ازسرگیری ارتقای هسته‌ای ایران نباشیم تلگراف نوشت: آمریکا و اسرائیل متحمل یک شکست تمام‌عیار شدند | برنامه هسته‌ای ایران دست‌نخورده باقی مانده است پیام تبریک سردار رادان به رئیس ستاد کل نیروهای مسلح تبادل اطلاعات کاخ سفید با کنگره درباره ایران محدود می‌شود حادثه امنیتی مرگبار برای نظامیان صهیونیست در غزه (۶ تیر ۱۴۰۴) جزئیات انفجار مهیب در باکو (۶ تیر ۱۴۰۴) جزئیات جدیدی از عادی سازی روابط سوریه و رژیم صهیونیستی منتشر شد زد و خورد در تظاهرات شبانه علیه نتانیاهو در تل‌آویو (۶ تیر ۱۴۰۴) جاسوس اسرائیل در گیلان به دام افتاد (۶ تیر ۱۴۰۴) صدراعظم آلمان برای احیای توافق هسته‌ای ایران اعلام آمادگی کرد عراقچی: آمریکا بود که مسیر مذاکره را به مسیر جنگ تبدیل کرد+ویدئو پیام تشکر فرمانده کل ارتش از ملت قهرمان و رزمندگان نیروهای مسلح+ویدئو هشدار وزارت اطلاعات: موساد اقدام به راه اندازی صفحات جدید کرده است گفت‎‌وگوی تلفنی پزشکیان و رئیس جمهور آذربایجان | علی‌اف استفادهٔ اسرائیل از آسمان کشورش برای حمله به ایران را تکذیب کرد! استفاده از اورانیوم ضعیف‌شده در حملات اخیر اسرائیل به ایران تأیید نشد رهبر انصارالله پیروزی ایران بر رژیم صهیونیستی را تبریک گفت فرانس ۲۴: رهبر ایران درباره هرگونه تجاوز به خاک کشورش هشدار داد
سرخط خبرها

واکنش سخنگوی شورای نگهبان به میزان مشارکت انتخابات ۱۱ اسفند

  • کد خبر: ۲۱۴۸۰۲
  • ۱۱ اسفند ۱۴۰۲ - ۲۳:۴۶
واکنش سخنگوی شورای نگهبان به میزان مشارکت انتخابات ۱۱ اسفند
سخنگوی شورای نگهبان درباره آمار اولیه از میزان مشارکت در انتخابات گفت: چون در حال رای گیری از مردم هستیم طبیعتاً آمار رسمی و مشارکت را باید در انتهای رای گیری بررسی کنیم؛ ان شاءالله بعد از پایان فرآیند اخذ رای میزان مشارکت هم اعلام می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، هادی طحان نظیف عضو حقوقدان و سخنگوی شورای نگهبان شامگاه جمعه ۱۱ اسفند ۱۴۰۲ در جمع خبرنگاران مستقر در ستاد مرکزی نظارت بر انتخابات در شورای نگهبان اظهار کرد: عوامل نظارتی شورای نگهبان متشکل از ۲۳۰ هزار نفر از ناظران مردمی هستند که در کنار عوامل محترم اجرایی از آغازین ساعات و دقایق رای گیری در کنار این عزیزان بودند و بر روند انتخابات نظارت داشتند.

وی گفت: در گزارش‌های میدانی مشکل خاصی نبوده و من بعد از ظهر در شهر تهران در چند شعبه اخذ رای حضور پیدا کردم و الحمدالله با مشکل خاصی مواجه نبودیم. سامانه مردم ناظر هم از ابتدا گزارش‌هایی که از طرف مردم ارسال می‌شود را مورد پیگیری قرار می‌دهند.

سخنگوی شورای نگهبان افزود: با همکاری خوبی که با همکاران اجرایی و نظارتی وجود داشته، روند انتخابات روان و بدون مشکل بوده و گزارشات متعددی را از سامانه دریافت کردیم و همه موارد را هم پیگیری کردیم؛ لذا روند نظارتی با خلأ و نقصانی مواجه نبوده است.

طحان نظیف تصریح کرد: آنچه برای ما مهم است این است که آرای مردم تا آخرین لحظه اخذ شود؛ خصوصاً در مناطقی از کشور که با برودت هوا مواجهیم تمام تلاش‌مان بر این است که آرای مردم اخذ شود و این آمادگی در کشور وجود دارد.

وی با بیان اینکه «انتخابات در سلامت و صحت همچنان در حال انجام است و همچنان هم اگر گزارشی را از مردم دریافت کنیم تا انتها پیگیری خواهیم کرد»، عنوان کرد: حسب گزارشی که داریم در برخی از مناطق شعب با ازدحام مواجهیم که جای نگرانی وجود ندارد؛ برای ما بسیار حائز اهمیت است که آرای همه مردم اخذ شود.

سخنگوی شورای نگهبان در پاسخ به پرسش ایسنا درباره آمار اولیه از میزان مشارکت در انتخابات گفت:، چون در حال رای گیری از مردم هستیم طبیعتاً آمار رسمی و مشارکت را باید در انتهای رای گیری بررسی کنیم؛ ان شاءالله بعد از پایان فرآیند اخذ رای میزان مشارکت هم اعلام می‌شود.

طحان نظیف همچنین در پاسخ به پرسشی  درباره توییت عجیب محمدباقر قالیباف که در آن از عبارت «فقط پیروزی در انتخابات مهم نیست، افزایش مشارکت اولویت است»، گفت: بلاخره رقبا در فضای سیاسی ممکن است صحبت‌هایی را مطرح کنند و به زعم خود مردم را دعوت به مشارکت یا لیست کنند؛ ما همچنان درحال اخذ رأی از مردم هستیم و هنوز صندوقی باز نشده است که بتوان نسبت به نتایج اعلام نظر داشت.

وی تصریح کرد: من، چون متن این پیام [توییت]را نخوانده‌ام، اجازه دهید نسبت به محتوای آن اظهار نظر نکنم، ولی در فضای سیاسی بالاخره اینگونه موارد مطرح می‌شود.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->