زاکانی در مشهد: نظام مدیریتی شهری باید بازبینی شود | ۴۵۱ خانوار تهرانی همچنان در هتل اسکان دارند واکنش بی سابقه دولت جدید لبنان به اظهارات عراقچی عراقچی: جمهوری اسلامی ایران خواهان تشکیل نشست فوق‌العاده سازمان همکاری اسلامی جهت رسیدگی به وضعیت فاجعه‌بار غزه است رئیس سازمان اطلاعات سپاه در مشهد: ایران، صلح‌طلبِ جنگ‌بلد است | دشمن باید بداند اگر غلط زیادی بکند نقاط آسیب پذیری آن در سطح منطقه در اختیار ماست آیین بزرگداشت چهلمین روز شهادت سرلشکر شهید محمد کاظمی در مشهد (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) + فیلم پوتین و ترامپ به زودی دیدار خواهند کرد انتصاب احمدیان و شمخانی به عنوان نمایندگان رهبری در شورای دفاع رهبر معظم انقلاب، علی لاریجانی را به سمت نماینده رهبری در شورایعالی امنیت ملی منصوب کردند مراسم چهلم شهدای اقتدار در تهران (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) شهادت ۱۳ فلسطینی در حملات بامدادی رژیم صهیونیستی به غزه (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) هند و روسیه پیمان جدید همکاری‌های صنعتی و اقتصادی امضا کردند انفجار بمب در بلوچستان جان سه نظامی پاکستان را گرفت (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) جزئیاتی از طرح نظامی جدید رژیم صهیونیستی در غزه هند تعرفه جدید ترامپ را محکوم کرد امیر سرتیپ امان اللهی: نیرو‌های مسلح ایران، انگشت به ماشه و آماده دفاع از سرزمین و مردم ایران هستند تاکید پزشکیان بر ضرورت بهینه‌سازی در عملکرد بودجه تیراندازی در پایگاه نظامی آمریکا در جورجیا (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) ایران به ادعای ارسال تسلیحات به روسیه واکنش نشان داد سقوط بالگرد نظامی در غنا| ۲ وزیر کشته شدند (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) بزرگ‌ترین محموله سلاح آمریکایی در شرق ایران کشف شد (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) وزیر خارجه مصر با عراقچی و گروسی گفت‌و‌گو کرد سپاه پاسداران: واکنش شدیدتری از وعده صادق۳ به هرگونه تهدید علیه کشور خواهیم داشت دیدار بقایی با سفرای هلند و ژاپن (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) بیانیه حزب‌الله در واکنش به تصمیم جنجالی دولت لبنان علی اکبر احمدیان نماینده ویژه رئیس جمهور و رئیس قرارگاه پیشرفت طرح‌های ملی و راهبردی کشور شد موشک‌های ایران به کدام اهداف حساس اسرائیل اصابت کردند؟ ترامپ: ونس وارث من خواهد بود
سرخط خبرها

رئیسی: خداوند را برای زمان‌شناسی مردم در انتخابات شاکر هستم

  • کد خبر: ۲۱۴۸۱۴
  • ۱۲ اسفند ۱۴۰۲ - ۰۱:۵۷
رئیسی: خداوند را برای زمان‌شناسی مردم در انتخابات شاکر هستم
رییس‌جمهور کشورمان پیش از سفر به الجزایر گفت: امیدواریم با شکل‌گیری مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان رهبری به عنوان پشتوانه‌های انقلاب اسلامی، بتوانند به وظایف قانونی خود عمل کنند.

به گزارش شهرآرانیوز، حجت‌الاسلام «سیدابراهیم رئیسی» رئیس‌جمهور کشورمان پیش از سفر دو روزه به الجزایر برای شرکت در اجلاس سران مجمع کشورهای صادرکننده گاز، در فرودگاه مهرآباد اظهار کرد: ابتدا باید خداوند متعال را نسبت به حضور با شکوه و زمان‌شناسی و مسؤولیت شناسی مردم عزیزمان پای صندوق‌های رأی، شاکر باشم.

وی افزود: از برگزارکنندگان انتخابات اعم از مجریان و ناظران تشکر می‌کنم که با صفا، محبت و دلدادگی به انقلاب اسلامی و عشق به مردم و خدمتگزاری خالصانه، رأی مردم را با امانت‌داری خواهند شمرد و مردم عزیز را در جریان انتخابات می‌گذارند.

رئیسی گفت: امیدواریم با شکل‌گیری مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان رهبری به عنوان پشتوانه‌های انقلاب اسلامی، بتوانند به وظایف قانونی خود عمل کنند.

رئیس‌جمهور با اشاره به اهداف سفرش به الجزایر اظهار کرد: این سفر به دعوت رئیس‌جمهور محترم کشور دوست و برادر الجزایر برای شرکت در هفتمین نشست سران مجمع کشورهای صادرکننده گاز است؛ در این سفر دو جهت مورد توجه است؛ اولاً دیدار دوجانبه که در سطح رئیس‌جمهور انجام می‌شود که ۱۶ سال است که در این سطح دیداری نبوده است.

رئیسی با اشاره به دومین هدف سفرش به الجزایر افزود: الجزایر در نگاه ملت ایران، کشوری است که مبارزه با استعمار کرده است و در برابر استعمارگران، ایستاده است.

رئیس‌جمهور افزود: جایگاه کشور الجزایر در آفریقا و در شمال آفریقا ویژه است؛ این کشور در حوزه تمدن اسلامی قرار دارد و ارتباط ایران و الجزایر می‌تواند به ارتباط ما با سایر کشورهای آفریقایی کمک کند.

رئیسی با اشاره به نقش دو کشور ایران و الجزایر در اوپک گازی، اوپک نفتی، مجمع گازی و جهان اسلام گفت: همه این نقش‌ها، دو کشور را به همدیگر نزدیک کرده است. نکته دیگر مبارزه با یکجانبه‌گرایی است که ایران و الجزایر و بسیاری دیگر از کشورهای مستقل در جهان، این نوع نگاه را قبول دارند.

رئیس‌جمهور با اشاره به نگاه مشترک دو کشور ایران و الجزایر در حمایت از مردم مظلوم و مقتدر فلسطین و غزه اظهار کرد: در دیدار دو جانبه، موضوع فلسطین که نه تنها موضوع جهان اسلام بلکه موضوع جهان بشریت است، حتماً مورد بحث قرار خواهد گرفت.

رئیسی با اشاره به ارتباط سیاسی و اقتصادی میان دو کشور گفت: الجزایر بازار بسیار خوبی برای بازرگانان ما است و ایران اسلامی هم می‌تواند متقابلاً به دلیل ارتباطی که با کشورهای حوزه خلیج فارس و آسیای مرکزی دارد، زمینه خوبی برای ارتباط با بازرگانان الجزایری باشد.

وی با اشاره به حوزه انرژی اعم از نفت و گاز و پتروشیمی به عنوان دیگر زمینه گفت‌وگوهای دو جانبه با رئیس‌جمهور الجزایر یاد کرد.

رئیسی با اشاره به اجلاس سران مجمع کشورهای صادرکننده گاز گفت: ایران به دلیل ارتباط با کشورهای حوزه خلیج فارس و آسیای مرکزی و به عنوان کشور تولیدکننده و صادرکننده گاز، حتماً می‌تواند هاب منطقه باشد.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->