ترامپ: ایران در حال ارسال نشانه‌های بد و زننده‌ای است قالیباف راهی ژنو شد (۶ مرداد ۱۴۰۴) پوتین و ترامپ دیدار می‌کنند؟ پزشکیان: به بهبود روابط با کشور‌های همسایه و منطقه نیاز داریم نماینده روسیه در وین: آمریکا حرف‌های بیهوده درباره غنی‌سازی صفر ایران را کنار بگذارد ترامپ با ابراز ناامیدی از پوتین از نتانیاهو خواست رویکردش در غزه را تغییر دهد عارف: سالمندان و بازنشستگان سرمایه‌های ملی و ارزشمند کشور هستند سخنگوی دولت: چهارشنبه (۸ مرداد ۱۴۰۴) تعطیل نیست| مانعی برای آزادی بیان در لایحه دولت برای فضای مجازی وجود ندارد حماس داشتن اردوگاه آموزش نظامی در لبنان را رد کرد توافق کامبوج و تایلند بر سر آتش‌بس فوری آیت‌الله علم‌الهدی: هیچ لباسی بالاتر از خدمت و نوکری در دستگاه امام حسین (ع) نیست ادارات و دستگاه‌های دولتی کدام استان‌ها سه شنبه و چهارشنبه (۷ و ۸ مرداد ۱۴۰۴) تعطیل است؟ ۱۰ شهید و ۴۰ زخمی در بمباران دو منطقه در غرب خان یونس جلسه مشترک رئیس جمهور و کمیسیون امنیت ملی مجلس برگزار شد ویدئو | ماجرای ترور سردار شادمانی در تعقیب و گریز مسلحانه با عوامل اسرائیل از زبان دختر ایشان هیئت پارلمانی ایران به ریاست قالیباف در ششمین کنفرانس رؤسای مجالس جهان حضور پیدا می‌کند تبدیل ایران به «هاب تولید واکسن و تحقیقات زیست‌پزشکی منطقه» روزنامه اسرائیلی: هدف از انتقال کمک‌ها به غزه، ساکت کردن جامعه جهانی است کاتس: اگر حماس اسرای اسرائیلی را آزاد نکند، در‌های جهنم در غزه گشوده خواهد شد پزشکیان: اتصال اطلاعات هویتی شهروندان، از اولویت‌های دولت در مسیر حکمرانی پاسخ‌گو و فسادستیز است بیانیه تبیینی وزارت اطلاعات پیرامون «نبرد خاموش با ناتوی اطلاعاتی در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه» مجلس در حال بررسی طرح تغییر سن ورود به دبستان از ۵ سالگی گرمای شدید و آتش‌سوزی‌های گسترده زندگی مردم جنوب اروپا را مختل کرد پهپاد بمب‌گذاری شده در اربیل عراق منفجر شد (۶ مرداد ۱۴۰۴) نشست خبری سخنگوی وزارت امور خارجه | بقایی: اروپا متوجه عواقب فعال‌سازی مکانیسم ماشه باشد بن‌گویر: به غزه بمب بفرستید، نه غذا اژه‌ای از مقامات قضایی سیستان خواست از همه توان در جهت شناسایی تروریستان استفاده کنند
سرخط خبرها

۳ شرط حماس برای توافق با رژیم صهیونیستی

  • کد خبر: ۲۱۵۱۸۱
  • ۱۳ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۸:۳۲
۳ شرط حماس برای توافق با رژیم صهیونیستی
یک رسانه آمریکایی مدعی شده یک منبع مطلع در گروه حماس گفته این جنبش بدون موافقت رژیم صهیونیستی با «آتش‌بس دائمی» در جنگ غزه، درباره تبادل اسرا با تل‌آویو توافق نخواهد کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، یک منبع مطلع‌ عالی‌رتبه در گروه حماس روز یکشنبه به یک رسانه آمریکایی گفت که بدون توافق رژیم صهیونیستی با آتش‌بس دائمی،‌ این جنبش با توافق تبادل اسرا موافقت نخواهد کرد.

شبکه سی‌ان‌ان در این باره گزارش داد که این منبع مطلع با اشاره به این موضوع در گفت‌‎وگو با این شبکه افزود که حداقل سه مورد باید پیش از موافقت حماس با توافقی در این باره اجرایی شود؛ «آتش‌بس دائمی، خروج نیروهای اشغالگر از نوار غزه و بازگشت آوارگان فلسطینی از جنوب به شمال نوار غزه».

اظهارات این منبع مطع با بازگشت هیاتی از حماس به قاهره برای مذاکرات بیشتر و یک روز پس از آن مطرح می‌شود که یک مقام ارشد دولت «جو بایدن» به خبرنگاران گفت که رژیم صهیونیستی، پیشنهادی برای آتش‌بس ۶ هفته‌ای را « به صورت کلی پذیرفته است». پس از اظهارات این مقام رسمی دولت بایدن،‌ هیچ اظهار نظری از سوی رژیم صهیونیستی به طور علنی انجام نشده است.

این رسانه آمریکایی در ادامه مطرح کرد: «یک منبع دیپلماتیک که در جریان این مذاکرات بوده، امروز(یکشنبه) به سی‌ان‌ان گفت که پیشرفت‌هایی انجام شده اما بسیار کند است». به گفته او «احتمال آن که در ۴۸ ساعت آتی توافقی انجام شود، بسیار کم است».

این منبع همچنین گفت که حماس بدون توافق بر آتش‌‎بسی دائمی، با آزادی اسرا موافقت نخواهد کرد و باید پیش از انجام شدن هر پیشرفتی، برای رساندن کمک‌های انسانی به شمال و جنوب غزه، تضمین‌هایی داده شود.

در پی حملات رژیم صهیونیستی به غزه، تاکنون بیش از ۳۰ هزار فلسطینی کشته‌ شده و بیش از ۷۱ هزار نفر نیز مجروح شده‌اند.

رژیم صهیونیستی همچنین نوار غزه را در محاصره انسانی قرار داده و جمعیت این منطقه که بیشترشان از خانه‌های خود آواره شده‌اند،‌ از نبود غذا، آب آشامیدنی، دارو و تجهیزات پزشکی در میان ویرانی گسترده زیرساخت‌های حیاتی، در رنج هستند.

حملات این رژیم منجر به آوارگی ۸۵ درصد از جمعیت غزه و ویرانی ۶۰ درصد از زیرساخت‌های این منطقه شده است.

رژیم اشغالگر قدس در دیوان بین‌المللی دادگستری (لاهه) به نسل‌کشی متهم شده است. این دادگاه در ماه ژانویه در حکمی اولیه از تل‌آویو خواست به اقدامات مرتبط با نسل‌کشی پایان داده و اقداماتی در راستای تضمین رسیدن کمک‌های انسانی به جمعیت غیرنظامیان در غزه انجام دهد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->