مدارس و ادارات کدام استان‌ها فردا (دوشنبه، ۷ اسفند ۱۴۰۳) تعطیل است؟ پزشکیان: «جشنواره کتاب رشد»، گامی برای هم‌افزایی فرهنگی و تعالی آموزش است مراسم تشییع و خاکسپاری پیکر شهید «سیدهاشم صفی‌الدین» برگزار شد+ فیلم پزشکیان: برای تسهیل شرایط فرزندآوری منتظر تصویب یا اصلاح قانون نیستیم عراقچی: در دهه‌های اخیر، ایران با تروریسم و تحریم‌های غیرقانونی رو‌برو بوده است نمایندگان رهبر انقلاب در مراسم تشییع پیکر شهید سیدهاشم صفی‌الدین حضور یافتند عراقچی: تهدید امروز جهان بیش از ۱۲ هزار کلاهک هسته‌ای است پزشکیان بر طرح جمع‌آوری فاضلاب شهر‌های ساحلی تاکید کرد رژیم صهیونیستی برای آزاد کردن گروه هفتم اسرای فلسطینی شرط گذاشت (۶ اسفند ۱۴۰۳) آیت‌الله علم‌الهدی: هم‌افزایی میان دستگاه‌های اجرایی و شهرداری‌ها عامل توسعه شهری است | سازمان همیاری حلقه اتصال دولت و شهرداری‌هاست دعوت به تظاهرات ضدصهیونیستی در سوریه در واکنش به اظهارات نتانیاهو مشخصات و قابلیت‌های جنگنده یاک ۱۳۰ + فیلم و عکس تنش بین زلنسکی و ترامپ بر سر ذخایر معدنی بالاگرفت همکاری‌های امنیتی، محور مذاکرات رهبران سومالی و لیبی کره شمالی: هیچ‌گاه برای لغو تحریم‌ها التماس نخواهیم کرد هیئت بلندپایه طالبان عازم ایران شد (۶ اسفند ۱۴۰۳) سرباز‌های دارای مهارت تخصصی، از یک ماه کسری‌خدمت تا بخشش اضافه‌خدمت دریافت می‌کنند ابراز نگرانی شدید سازمان ملل درباره افزایش حملات در کرانه باختری (۶ اسفند ۱۴۰۳) بررسی بخش دوم بودجه سال ۱۴۰۴ در مجلس در دو نوبت صبح و عصر از فردا (۷ اسفند ۱۴۰۳) دیدارهای دیپلماتیک عراقچی در ژنو (۶ اسفند ۱۴۰۳) ویدئو | شهید سید هاشم صفی‌الدین: کلید هر موفقیتی در مقاومت لبنان به دست رهبر انقلاب اسلامی است رئیس نمایندگی لهستان در تهران به وزارت خارجه ایران احضار شد نتایج یک نظرسنجی جدید فاش کرد: نارضایتی آمریکایی‌ها از عملکرد ترامپ یک مجری رادیو، معاون اف‌بی‌آی در دولت ترامپ شد لغو تحریم‌های اتحادیه اروپا علیه سوریه جزئیات سفر لاوروف به تهران اعلام شد (۶ اسفند ۱۴۰۳) انفجار در کنسولگری روسیه در شهر مارسی فرانسه (۶ اسفند ۱۴۰۳) آغاز مراسم رسمی تدفین شهید سید هاشم صفی‌الدین (۶ اسفند ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

سازمان جهانی بهداشت: اروپا به کانون شیوع کرونا تبدیل شده است

  • کد خبر: ۲۱۵۲۱
  • ۲۸ اسفند ۱۳۹۸ - ۰۸:۳۳
سازمان جهانی بهداشت: اروپا به کانون شیوع کرونا تبدیل شده است
سازمان جهانی بهداشت اعلام کرد که اروپا به کانون شیوع ویروس کرونا تبدیل شده و باید اقدامات جدی‌تری برای مقابله با آن در این قاره صورت گیرد.
به گزارش شهرآرانیوز، دفتر منطقه‌ای سازمان جهانی بهداشت خواستار اقدامات جدی‌تر اروپا برای مقابله با شیوع ویروس کرونا شد.

«هانس کلاگ»، رئیس دفتر منطقه‌ای سازمان جهانی بهداشت در اروپا گفت: قاره اروپا به کانون شیوع ویروس کرونا تبدیل شده است.

وی از مقامات اتحادیه اروپا خواست تا اقدامات جسورانه‌تری را برای مبارزه با شیوه ویروس کرونا اتخاذ کنند.

هانس کلاگ طی یک کنفرانس مطبوعاتی گفت: هر کشوری بدون استثنا باید جسورانه‌ترین اقدامات را برای توقف و یا کاهش شیوع ویروس کرونا انجام دهد.

ویروس کرونا طی هفته‌های اخیر به شدت در حال شیوع در اروپا است و کشور‌هایی مانند ایتالیا، اسپانیا، آلمان و فرانسه در وضعیتی بحرانی قرار دارند.

شیوع ویروس کرونا از اواخر سال ۲۰۱۹ در شهر «ووهان» چین آغاز شده و اکنون به ۱۶۳ کشور و منطقه سرایت پیدا کرده است.

شمار افراد مبتلا به ویروس کرونا در سراسر جهان به ۱۸۹ هزار و ۶۸۳ نفر افزایش یافته و ۷۵۱۳ نفر نیز بر اثر ابتلا به این ویروس جان خود را از دست داده‌اند. حدود ۸۱ هزار نفر از افراد مبتلا نیز تاکنون بهبود یافته‌اند.
 
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->