رژیم اسرائیل جسد سه اسیر را تحویل گرفت رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس: سطح آمادگی نیروهای نظامی و امنیتی مستقر در غرب کشور بسیار مطلوب است اوکراین تحریم‌هایی را علیه روسیه، ایران و چین اعمال کرد حمایت ایران از تمامیت و یکپارچگی سرزمینی سودان اصرار مجدد گروسی بر دسترسی آژانس اتمی به سایت‌های آسیب‌دیده در ایران مصر و عربستان توافق همکاری نظامی امضا کردند ترامپ تصمیم حمله به ونزوئلا را انکار کرد | درخواست تسلیحات نظامی کاراکاس از مسکو گزارشگر سازمان ملل: حمله اسرائیل و آمریکا به ایران نقض آشکار منشور سازمان ملل است دیپلمات ایرانی: نقش اسرائیل در تحولات جاری سودان باید جدی گرفته شود فیدان: ترکیه میزبان نشست وزرای کشور‌های اسلامی درمورد غزه خواهد بود غزه، لبنان ‌و موضوع هسته‌ای محور گفت‌وگوی عراقچی و همتای مصری سازمان ملل: حملات آمریکا به مظنونان قاچاق مواد مخدر غیرقانونی است تخت روانچی: هر مذاکره‌ای که نتایجش از قبل مشخص شده باشد، بی معنا است مقام روس: مسکو همیشه آماده انجام آزمایش هسته‌ای است شیخ نعیم قاسم: واشنگتن تجاوزات اسرائیل را توجیه می‌کند | آمریکا هیچ‌گاه میانجی صادق و بی‌طرفی نبوده است معاون وزیر کشور: استانداران اختیار تجارت استانی با کشور‌های همسایه را دریافت کردند خودسوزی یک نظامی صهیونیست (۹ آبان ۱۴۰۴) توقیف شناور حامل ۲۴۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در خلیج فارس (۹ آبان ۱۴۰۴) نماینده مجلس: قطع یک‌باره یارانه سه دهک، اشتباه است رابرت مالی: اسرائیل قادر به مقابله با موشک‌های ایران نبود | به نظر می‌آید ترامپ مصمم است که به توافقی با ایران دست بیابد وزارت اقتصاد مامور ساماندهی مدیریت مرزها شد آیت‌الله علم‌الهدی: آمریکا هیچ‌گاه به دنبال دوستی با ایران نیست| عبرت دشمنی آمریکا با ایران باید به نسل‌های بعد منتقل شود پشت پرده لغو دیدار ترامپ و پوتین در بوداپست چه بود؟ ثبت ۹ آذر به عنوان روز ملی جزایر سه‌گانه در تقویم رسمی کشور سقوط بی‌سابقه محبوبیت مکرون در فرانسه جزئیاتی جدید از پیشنهاد آمریکا به حماس حمله پهپاد اسرائیلی به یک موتورسیکلت در جنوب لبنان (۹ آبان ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

جزئیاتی از مذاکرات آتش‌بس غزه در قاهره

  • کد خبر: ۲۱۵۶۱۵
  • ۱۵ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۸:۲۸
جزئیاتی از مذاکرات آتش‌بس غزه در قاهره
یکی از رهبران جنبش حماس در ارتباط با مذاکرات آتش‌بس در پایتخت مصر، گفت: رویکرد ما مبتنی بر توقف جنگ طبق ضمانت‌های بین‌المللی است.

به گزارش شهرآرانیوز، باسم نعیم یکی از رهبران جنبش مقاومت اسلامی حماس تاکید کرد که ما در قاهره رویکرد و موضع واضح و روشنی را ارائه دادیم که متمرکز بر خطوط قرمزی است که نمی‌توان از آن عبور کرد.

باسم نعیم در گفتگو با العربی الجدید اظهار داشت که رویکرد ما مبتنی بر توقف کامل جنگ در غزه طبق ضمانت‌های بین‌المللی است حتی اگر این کار در چند مرحله انجام گیرد.

نعیم تصریح کرد که ما انعطاف و نرمشی کافی در مورد توافق مبادله اسرا داریم مشروط به اینکه دشمن شروط ما را بپذیرد و اگر آمریکایی‌ها نتانیاهو را تحت فشار قرار دهند، این توافق می‌تواند ظرف چند روز آینده بدست آید.

مذاکرات آتش بس در قاهره از روز یکشنبه با حضور هیأت‌هایی از جنبش حماس، مقامات قطر و آمریکا آغاز شده است. در این دور از مذاکرات نمایندگان رژیم صهیونیستی در قاهره حضور ندارند.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->