بیست‌ونهمین هفته فیلم و عکس مشهد آغاز شد (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) گام‌های تازه برای اقتصاد هنر و توسعه گالری‌ها در مشهد آثار خوشنویسان مشهد در نگارخانه رضوان به نمایش درآمد سام درخشانی، شبنم مقدمی و مهدی حسینی‌نیا روی صحنه تئاتر اکران سریال وحشی در سینما‌ها مریم بحرالعلومی داور «جشنواره بین‌المللی فیلمسازان زن» ترکیه شد نگاهی به زندگی هنری آریا عظیمی‌نژاد که آثارش با موسیقی نواحی عجین شده‌ است نویسنده ای برای مردم | گزارشی از سمینار علمی پژوهشی «یک روز با شکسپیر» فیلم کوتاه «ردپا» در راه فرانسه معرفی ۷کتاب از تازه‌های نشر | روایت‌های ترکی، روسی و هندی در زبان فارسی محمد رحمانیان دبیر جشنواره‌ تئاتر «صورتخانه» شد فیلم رکسانا اکران می‌شود روایتی دیگر از «مگالوپلیس» در قالب رمان مصور آمار فروش سینما‌های خراسان‌رضوی در هفته گذشته (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) «دریاچه قو» در صدر | آمار فروش نمایش‌های روی صحنه تئاتر در مشهد طی هفته گذشته (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) نقش آفرینی دواین جانسون در فیلم جدید اسکورسیزی
سرخط خبرها

پخش «لوپتو» و «پسر دلفینی» از تلویزیون در نوروز ۱۴۰۳

  • کد خبر: ۲۱۵۷۴۰
  • ۱۶ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۲:۳۲
پخش «لوپتو» و «پسر دلفینی» از تلویزیون در نوروز ۱۴۰۳
شبکه کودک در تعطیلات نوروز دو انیمیشن پرفروش «لوپتو» و «پسر دلفینی» را پخش می‌کند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ «لوپتو» و «پسر دلفینی» که جزو فیلم‌های انیمیشنی پرفروش سینمای کودک و نوجوان در سال‌های اخیر به حساب می‌آیند، قرار است نوروز ۱۴۰۳ از تلویزیون پخش شوند. این دو فیلم در سال ۱۴۰۱ روی هم حدود ۵۰ میلیارد فروش داشته‌اند.

محمدصادق باطنی سرپرست شبکه پویا و شبکه امید در نشست خبری برنامه‌های عید نوروز و ماه رمضان امسال از پخش ۲۲ فیلم خارجی جدید از این دو شبکه صحبت به میان آورده و گفته در کنار پخش فیلم‌های خارجی، دو فیلم سینمایی مطرح ایرانی هم در ایام نوروز روی آنتن خواهند رفت.

فیلم «لوپتو» به کارگردانی امیرعباس محمدی، روز ۲۹ اسفند روی آنتن خواهد رفت و فیلم «پسر دلفینی» به کارگردانی محمد خیراندیش هم روز دوم فروردین پخش خواهد شد.

«پسر دلفینی» با صداپیشگی ثریا قاسمی، نادر سلیمانی، تورج نصر، جواد پزشکیان، حامد عزیزی و … درباره نوزادی است که بر اثر سقوط هواپیما به دریا می‌افتد و یک دلفین و مادرش از او مراقبت می‌کنند. وقتی بزرگ می‌شود متوجه می‌شود دلفین نیست و برای پیدا کردن خانواده‌اش به خشکی می‌رود و …. این فیلم شهریور سال ۱۴۰۱ اکران شد و تا پایان اکران، ۲۱ میلیارد تومان فروخت.

«لوپتو» به صداپیشگی حسین عرفانی، جواد پزشکیان، علیرضا شیخ‌زاده و … درباره پسری به اسم علی است که پدرش در کارگاه لوپتو به بیمارانش ساخت اسباب‌بازی یاد می‌دهد و به این شیوه آن‌ها را درمان می‌کند. این کارگاه اسباب‌بازی که محبوبیت زیادی دارد، با خرابکاری یک ناشناس تعطیل می‌شود و علی تلاش می‌کند به پدرش کمک کند تا مجددا آن را راه بیندازد. این فیلم آبان سال ۱۴۰۱ اکران شد و ۲۳ میلیارد تومان فروش کرد.

به گفته سرپرست شبکه پویا و امید، «پاندای کنگ‌فو کار» و «بچه رئیس» جدید هم از جمله آثاری هستند که درحال حاضر پخششان برای نوروز قطعی شده است.

منبع: فیلم نیوز

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->