شیوع آنفلوانزای پرندگان H۵N۱ در طیور ایران پیش‌بینی قیمت دلار پنجشنبه ۱۷ مهر ۱۴۰۴ پیش‌‌بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه ۱۷ مهر ۱۴۰۴ آغاز فروش اقساطی خودرو KMC SR ۳ کرمان موتور از شنبه + جدول فروش (۱۹ مهر ۱۴۰۴) وام عجیب یک کارمند بانک با بازپرداخت بیش از نیم قرن + عکس قیمت امروز خودرو داخلی و خارجی (۱۶ مهر ۱۴۰۴) | بازار خودرو بلاتکلیف ماند گل تازه زعفران در خراسان رضوی امروز چقدر قیمت دارد؟ (۱۶ مهر ۱۴۰۴)‌ پیش‌بینی بانک آمریکایی از قیمت عجیب طلا در سال آینده میلادی مدیرعامل شرکت توزیع برق تهران: مشترکان پرمصرف منتظر قبض‌های میلیونی باشند تغییر جهت بورس در آخرین روز کاری هفته | گزارش وضعیت بازار سهام (۱۶ مهر ۱۴۰۴) راهنمای جامع خرید انواع تسمه نقاله شکاف عرضه‌وتقاضای نقره ۵ساله شد | اصلاح قیمت نقره در راه است؟ علت گران‌شدن میوه چیست؟ | رئیس اتحادیه: مقصر میوه‌فروش نیست سهمیه سوخت وسایل نقلیه فرسوده تغییر می‌کند فروش فوری سایپا از روز (یکشنبه ۲۰ مهر ۱۴۰۴) آغاز می‌شود + بخشنامه دلار در یک‌قدمی ۱۱۴ هزار تومانی شدن (۱۶ مهر ۱۴۰۴) حذف ۴ صفر تأثیری بر تورم یا رشد اقتصادی ندارد بازی مافیا - شهروند در بازار کالا‌های اساسی نرخ جدید بنگاه‌های املاک مشخص شد | تعرفه ثبت رسمی معاملات اموال غیرمنقول چقدر است؟ قرعه‌کشی ایران‌خودرو امروز (چهارشنبه، ۱۶ مهرماه ۱۴۰۴) + لینک پخش زنده واریز بیش از ۴ هزار و ۲۷۲ میلیارد تومان به حساب شهرداری‌ها، دهیاری‌ها و فرمانداری‌های خراسان رضوی دینار عراق در بازار آزاد مشهد گران شد (۱۶ مهر ۱۴۰۴) ارز ترجیحی؛ زمینه ساز  رانت و  فساد  مخارج مالیات بر ارزش افزوده در خراسان رضوی | از درآمد پایدار شهرداری تا سلامت و ترمیم حقوق بازنشستگان قیمت امروز میوه و تره‌بار در مشهد (۱۶ مهر ۱۴۰۴) | اختلاف ۲۰ هزار تومانی قیمت سیب‌زمینی در تره‌بار و سطح شهر طلا در مشهد دوباره در مدار صعود قرار گرفت | ورود دوباره طلا به کانال ۱۱ میلیونی (۱۶ مهر ۱۴۰۴) ۱۰ مقصد اصلی زعفران صادراتی ایران کدام‌اند؟ | زعفران‌های صادرشده به چین تقلبی بودند؟ سکه پیش‌فروشی ۱۲ میلیون ارزان‌تر از بازار آزاد فروش رفت
سرخط خبرها

عوارض صادراتی خرما برداشته شد

  • کد خبر: ۲۱۵۸۱۰
  • ۱۶ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۵:۲۰
عوارض صادراتی خرما برداشته شد
با وجود اینکه برخی رسانه‌ها، مسئولان و فعالان حوزه بازار خبر از حذف عوارض ۵۰ درصدی خرما را می‌دهند، اما هنوز بخشنامه رسمی در این خصوص از طرف نهاد‌های مربوطه منتشر نشده است.

به گزارش شهرآرانیوز، اواسط بهمن‌ماه بود رئیس انجمن ملی خرمای ایران از احتمال تعیین عوارض صادراتی برای خرما خبر داد و اعلام کرد که تعیین این عوارض باعث می‌شود صادرکنندگان تمایلی به صادرات نداشته باشند و در نتیجه با کاهش تمایل به صادرات به تبع آن بازار‌های صادراتی آسیب ببینند و خرمای کشور‌های دیگر جایگزین خرمای ایران در بازار‌های هدف خواهد شد.

این اظهارات در حالی بود که اواخر بهمن ماه سرپرست سازمان تعاون روستایی اعلام کرد در راستای تنظیم بازار خرما علاوه بر ذخیره سازی، با تصمیم وزارت جهادکشاورزی عوارض صادراتی خرمای مضافتی از صفر به ۵۰ درصد افزایش یافته و اعمال تعرفه جدید از هفته دیگر آغاز می‌شود و تا پایان خرداد سال آینده ادامه دارد.

اعلام این خبر واکنش بسیاری از فعالان بازار و مسئولان مربوطه را به همراه داشت. برخی از صادرکنندگان و تولیدکنندگان در این خصوص ابراز نگرانی کردند. رئیس مرکز بهبود کسب و کار وزارت اقتصاد نیز اعلام کرد که دستگاه‌هایی که بخشنامه صادر می‌کنند و بخشنامه آن‌ها فعالان اقتصادی را تحت تاثیر قرار می‌دهد بایستی طوری بخشنامه را تدوین کنند که مدتی قبل از اجرا به اطلاع فعالان اقتصادی برسد تا آن‌ها غافلگیر نشوند. بر اساس ماده ۲۴ قانون بهبود مستمر محیط کسب و کار نیز دولت و دستگاه‌های اجرایی مکلفند به منظور شفاف‌سازی سیاست‌ها و برنامه‌های اقتصادی و ایجاد ثبات و امنیت اقتصادی و سرمایه‌گذاری، هرگونه تغییر سیاست‌ها، مقررات و رویه‌های اقتصادی را در زمان مقتضی قبل از اجرا، از طریق رسانه‌های گروهی به اطلاع عموم برسانند.

در واکنش به این اظهارات، اما سرپرست سازمان تعاون روستایی نیز اعلام کرد که اتحادیه‌های مرتبط با خرما وظیفه تنظیم بازار داخل را بر عهده نگرفته‌اند و تا زمانی که تعهدی از طرف این اتحادیه‌ها و صادرکنندگان برای تامین بازار داخلی به معاونت باغبانی وزارت جهاد کشاورزی داده نشود بعید به نظر می‌رسد که عوارض صادراتی خرما لغو شود.

خبر‌های منتشر شده در برخی رسانه‌ها، اما خبر از لغو این بخشنامه را می‌دهد با وجود اینکه هنوز بخشنامه رسمی در این خصوص منتشر نشده است. استاندار کرمان نیز چندی پیش خبر از حذف عوارض ۵۰ درصدی صادرات خرما را داد.

محسن رشید فرخی رئیس انجمن ملی خرمای ایران، با بیان اینکه هنوز بخشنامه لغو عوارض صادراتی خرما را ندیده‌ایم، گفت:، چون هنوز عوارض به گمرکات اعلام نشده آن را لغو شده در نظر می‌گیریم.

وی افزود: برای تنظیم بازار خرمای ماه رمضان آمادگی‌های لازم را برای همکاری با بخش‌های مختلف داریم و در این راستا نیز تفاهم‌نامه‌هایی منعقد کردیم که خرمای مورد نیاز داخل را هم به صورت خرده فروشی و هم عمده فروشی با قیمت مناسب به میزان کافی تامین کنیم.

رئیس انجمن ملی خرمای ایران اضافه کرد: با وزارت جهادکشاورزی توافقی صورت گرفته که در دستور لغو فیزیکی بخشنامه عوارض صادراتی خرما، همکاری‌های لازم در این بخش صورت گیرد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->