سبد معیشت ۲۳ میلیون تومانی کارگران واقعی نیست | هزینه‌های زندگی بیش از ۴۰ میلیون تومان است قیمت طلا در بازار‌های جهانی امروز (۶ اسفند ۱۴۰۳) چند؟ قیمت منطقی هر شانه تخم‌مرغ اعلام شد (۶ اسفند ۱۴۰۳) گوشت، برنج، شکر و مرغ تنظیم‌بازار از شنبه آینده (۱۱ اسفند ۱۴۰۳) در مشهد توزیع می‌شود آفت نمایشگاه‌های مبلمان برای مبل‌سازان مشهدی | دلالان نمایشگاه‌های مبل مشهد را قبضه کردند قیمت امروز ارز، طلا، سکه و بیت‌کوین (۶ اسفند ۱۴۰۳) | افت قیمت در بازار طلا و سکه معافیت انواع گوشت و فراورده‌های آن از مالیات بر ارزش افزوده | قیمت گوشت کاهش می‌یابد وزیر جهاد کشاورزی: هیچ کمبودی در تأمین کالا‌های اساسی وجود ندارد کارخانه‌های روغن خوراکی خراسان رضوی در سراشیبی تعطیلی پیش‌بینی عضو کمیسیون تخصصی طلای اتاق اصناف ایران از قیمت طلا تا شب عید ۱۴۰۴ دومین عرضه‌اولیه این هفته اعلام شد | چهارشنبه (۸ اسفند ۱۴۰۳) منتظر عرضه‌اولیه «آلومینا» باشید + جزئیات قیمت میوه و صیفی‌جات در تره‌بار مشهد اعلام شد (۶ اسفند ۱۴۰۳) | گوجه‌فرنگی و بادمجان چند؟ سهم افزایش حقوق کارگران در تورم کمتر از ۱۳درصد است کدام قطعات سکه در حراج‌ها طرفدار بیشتری دارد؟ (۶ اسفند ۱۴۰۳) قیمت تمام‌شده ساخت مسکن به ۲۵ میلیون تومان رسید (اسفند ۱۴۰۳) مهم‌ترین اخبار بورسی کدال امروز (یکشنبه ۵ اسفندماه ۱۴۰۳) بورس فردا (دوشنبه، ۶ اسفند ۱۴۰۳) فعال است؟ ویدئو| داروخانه‌های مشهد زیر ذره‌بین نظارت تعزیرات حکومتی نانوایی‌های سیار، راهکاری برای رفع کمبود توزیع نان در مشهد در ایام پایانی سال مدیرکل صمت خراسان رضوی: پیشنهاد می‌کنم برق اصناف از ساعت ۶ عصر قطع شود! معاون اول رئیس جمهور: مقابله با محتکرین و نظارت بر بازار از اولویت‌های دولت است کشف بیش از ۲۵ هزار تن شکر قاچاق و خارج از شبکه توزیع در خراسان رضوی افزایش سن بازنشستگی ابلاغ شد + جزئیات (۵ اسفند ۱۴۰۳) بررسی وضعیت اشتغال دانش‌آموختگان رشته‌های مهندسی | مهندسان در هندسه بیکاری! قیمت امروز خودرو‌های خارجی (۵ اسفند ۱۴۰۳) | اپتیما ۵ میلیارد و ۲۲۰ میلیون تومان قیمت امروز خودرو‌های داخلی چه تغییری کرد؟ (۵ اسفند ۱۴۰۳) + جدول آغاز گشت‌های نظارتی مشترک تعزیرات حکومتی و دستگاه‌های نظارتی خراسان رضوی در آستانه ماه رمضان و نوروز ۱۴۰۴+ویدئو بلیت هواپیما روی دور گرانی | تخلف ایرلاین‌ها باوجود تلاش دولت برای کنترل نرخ تغییر انتظارات فعالان بازار از آینده بازدهی بازار‌های مالی (۵ اسفند ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

لاستیک خودرو با نرخ مصوب در نمایشگاه‌های بهاره عرضه می‌شود

  • کد خبر: ۲۱۵۹۹۴
  • ۱۷ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۲:۴۶
لاستیک خودرو با نرخ مصوب در نمایشگاه‌های بهاره عرضه می‌شود
وزیر صمت از عرضه لاستیک با نرخ مصوب در نمایشگاه‌های بهاره خبر داد و در پاسخ به سؤالی درباره تولید پژو پارس در سال آینده گفت: تلاش می‌کنیم این موضوع حل شود تا کسانی که ثبت نام کردند به محصولی مورد تقاضای خود برسند.

به گزارش شهرآرانیوز عباس علی‌آبادی در حاشیه افتتاحیه نمایشگاه عرضه مستقیم فروش کالای بهاره در جمع خبرنگاران، در پاسخ به سوالی درباره وضعیت تولید پژو پارس در سال آینده اظهار کرد: استاندارد‌ها در همه دنیا شناور هستند و ارتقا پیدا می‌کنند و این انتظار وجود دارد که متناسب با رشد استاندارد‌ها در سطح بین‌المللی، استاندارد‌های داخلی هم ارتقا یابد. وزارت صمت هم تلاش خود را بر بهبود کیفیت و استاندارد متمرکز می‌کند.

وی افزود: بعضاً ممکن است برخی کالا‌ها یا خودرو‌ها هنوز در تطبیق با استاندارد‌ها نمره مطلوب را دریافت نکرده باشند و به همین دلیل مشکلاتی در تولید آن‌ها وجود دارد، اما تلاش می‌کنیم این موضوع حل شود تا کسانی که ثبت نام کردند به محصولی مورد تقاضای خود برسند.

این مقام مسئول همچنین گفت: وزارت صمت موظف است این موضوع را از همه جنبه‌ها ببیند. یک وجه این مسئله کیفیت و وجه دیگر آن تولید است؛ بنابراین تلاش می‌کنیم تولید مناسب و با کیفیت به مردم تحویل داده شود.

علی آبادی همچنین درباره نمایشگاه بهاره گفت: تلاش کردیم شرایطی را فراهم کنیم که امسال هم مردم خرید مناسب‌تر و هم فروشندگان فروش بهتری داشته باشند. در همین راستا فروش اعتباری مهم‌ترین موضوعی است که امسال محقق شده است. رقم این اعتبار فعلاً ۲۰ میلیون تومان است، اما این رقم در شان مردم عدد بالایی نیست و تلاش می‌کنیم این رقم افزایش یابد.

وی با بیان اینکه حدود ۳۶۰ نمایشگاه در سراسر کشور دایر شده و تعداد غرفه‌ها در کل کشور بیش از ۳۰ هزار عدد است، گفت: حسن این نمایشگاه این است که امکان نظارت مستقیم را فراهم کرده و مردم هم می‌توانند از طریق سامانه ۱۲۴ بر واحد‌های صنفی نظارت کنند.

وزیر صنعت، معدن و تجارت در ادامه با بیان اینکه ۳۰۰۰ نفر از بازرسان اتاق‌های اصناف و بازرسان وزارت صمت بر این نمایشگاه‌ها نظارت دارند، گفت: برای عرضه کالا‌های اساسی نیز هماهنگی با وزارت جهاد انجام شده و در نمایشگاه غرفه دارند. علاوه بر این در میادین شهرداری هم غرفه دارند و کالا‌ها از جمله گوشت و مرغ را با قیمت مصوب عرضه می‌کنند.

علی‌آبادی با بیان اینکه تلاش می‌کنیم در این نمایشگاه‌ها لاستیک خودرو را نیز با قیمت مصوب عرضه کنیم، اظهار کرد: همچنین شرایط فراهم شده تا متقاضیان بتوانند ثبت نام خود را در سامانه در همین نمایشگاه‌ها انجام دهند. تولید لاستیک هم وضعیت خوبی در کشور دارد و بهتر هم می‌شود. واردات لاستیک هم بهبود یافت و کسری و ناترازی بازار جبران شده است، اما برخی سودجویان تلاش می‌کنند از التهاب بازار سود ببرند.

وی در ادامه در خصوص برگزاری اجلاس جهانی تجارت که به تازگی در امارات برگزار شد، نیز گفت: تلاش می‌کنیم عضو این سازمان شویم. اجلاس اخیر سازمان در امارات در سطح وزارت برگزار شد. ۲۸ سال کشور‌های استکباری از حضور ایران در سازمان توسعه تجارت جهانی ممانعت کرده‌اند. اما در اجلاس اخیر با ۱۵ وزیر نشست داشتیم.

این مقام مسئول درباره واردات خودرو نیز گفت: واردات خودرو در حال انجام است و تلاش می‌کنیم از حالت مرحله‌ای و پله‌ای به دائمی تبدیل شود. بخشی از نیاز مردم باید از واردات تامین شود، حتی اگر ناترازی در سلیقه باشد نه کیفیت، این ناترازی باید رفع شود.

وی افزود: بیش از ۶۰ هزار ثبت سفارش انجام شده و این عدد در حال رشد است. همچنین بیش از ۲۲ هزار خودروی وارداتی تحویل یا در حال تحویل به مردم یا در حال پلاک گذاری است، اما عده‌ای به دنبال این هستند که بگویند خودرو وارد نمی‌شود تا خودرو را گران کنند.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->