پرواز‌های امارات به تهران از سرگرفته شد (۲۷ تیر ۱۴۰۴) پیش‌بینی قیمت دلار، طلا و سکه برای فردا (شنبه ۲۸ تیر ۱۴۰۴) قیمت دینار فردا (شنبه ۲۸ تیر ۱۴۰۴) چند؟ پیش‌بینی بورس برای فردا (شنبه ۲۸ تیر ۱۴۰۴) + جزئیات نمودار رشد پیک تقاضای برق نزولی شد تصویب لایحه جدید آمریکا صعود دیگری در قیمت رمزارزها را رقم زد بازار ارز در آستانه تغییر | چرا خرید دلار در این مقطع منطقی نیست؟ رئیس جمهور دستور اصلاح و اجرای الگوی کشت سراسری را صادر کرد توزیع گسترده برنج ۵۶ تا ۷۰ هزار تومانی تنظیم بازار در فروشگاه‌های زنجیره‌ای آغاز شد (۲۶ تیر ۱۴۰۴) قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۲۶ تیر ۱۴۰۴) | افت ۵ تا ۸۰ میلیونی قیمت‌ها قیمت خودرو‌های داخلی بدون نوسان (۲۶ تیر ۱۴۰۴) | رانا پلاس ۷۷۹ میلیون تومان افزایش قیمت نفت تحت تاثیر داده‌های مثبت چین و تعدیل تنش‌های تجاری (۲۶ تیر ۱۴۰۴) بررسی قیمت پرفروش‌ترین موبایل‌های شیائومی (۲۶ تیر ۱۴۰۴) + جدول ۷۸ درصد ‌صادرات‌ ایران به ‌اوراسیا با تعرفه صفر انجام می‌شود ضرورت اجرای پروژه‌های فشارافزایی در میدان گازی پارس جنوبی | بزرگ‌ترین قرارداد نفت ایران معطل مصوبه صدور بیش از ۲ میلیون فقره چک الکترونیک افت حدود ۰.۵ درصدی قیمت دینار (۲۶ تیر ۱۴۰۴) | دینار عراق امروز چند؟ قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۲۶ تیر ۱۴۰۴) | دلار افت کرد فعالیت فرودگاه‌های کشور ۲۴ساعته شد و به روال قبل بازگشت (۲۶ تیر ۱۴۰۴) هر کیلو شقه گوسفندی چند؟ (۲۶ تیر ۱۴۰۴) + جدول قیمت شرط خودکفایی در گوشت قرمز طی ۳ سال آینده چیست؟ افت قیمت طلا در مشهد در آخرین روز کاری هفته (۲۶ تیر ۱۴۰۴) یارانه نقدی دهک‌های اول تا سوم واریز شد (۲۶ تیر ۱۴۰۴) زمان عرضه اوراق اختیار فروش تبعی اعلام شد + جزئیات برنامه قطعی برق مناطق برگزاری کنکور در مشهد و خراسان رضوی لغو شد (۲۶ تیر ۱۴۰۴) قیمت نفت خام سنگین ایران افزایش یافت (۲۶ تیر ۱۴۰۴) قیمت طلا در بازار جهانی امروز (۲۶ تیرماه ۱۴۰۴) اعلام شد | طلای جهانی از پرواز با دلار جا ماند قیمت امروز میوه و تره‌بار در مشهد (۲۶ تیر ۱۴۰۴) | کاهو و کلم از ۱۰ تا ۱۵ هزار تومان فروش اجباری بلیت دوطرفه اربعین ممنوع است | پروازهای چارتر‌ی حذف شدند
سرخط خبرها

رکود حاکم بر بازار طلا | دلایل افزایش قیمت طلا و سکه چیست؟

  • کد خبر: ۲۱۶۱۰۶
  • ۱۸ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۵:۱۰
رکود حاکم بر بازار طلا | دلایل افزایش قیمت طلا و سکه چیست؟
رئیس اتحادیه طلا و جواهر تهران گفت: در نوسانات اخیر، تاثیری بر افزایش تقاضا نداشته و رکوردی که از ابتدای سال بر بازار سکه و مخصوصاً بازار مصنوعات طلا، حاکم بوده، همچنان وجود دارد.

به گزارش شهرآرانیوز، نادر بذرافشان در خصوص وضعیت یک هفته اخیر بازار سکه و طلای داخلی، اظهار کرد: در هفته‌ای که گذشت، افزایش چشمگیری در حوزه اونس جهانی طلا اتفاق افتاد که حدود ٨١ دلار صعود قیمت داشت که در حال حاضر ٢١۶۴ دلار قیمت دارد. از سوی دیگر، بازار داخل نیز قیمت طلا و سکه نسبتاً قابل توجهی داشت.

رئیس اتحادیه طلا و جواهر تهران تصریح کرد: طبق پیش‌بینی‌هایی که از افزایش قیمت اونس جهانی در سال میلادی جدید می‌شد، این پیش‌بینی‌ها محقق شده و طی سه ماه گذشته (سال میلادی) روند افزایش قابل توجهی داشته است؛ این افزایش قیمت اونس جهانی، به تبع بازار‌های داخلی تمام دنیا را تحت تاثیر قرار می‌دهد. ضمن اینکه در بازار داخل ما نیز نوسانات نرخ ارز قابل توجه بوده و این دو پارامتر اصلی منجر به رشد بهای طلا و سکه در بازار داخل شده است.

وی افزود: البته نکته جالب و حائز اهمیت این است که برخلاف روال گذشته که قیمت‌ها روند صعودی قابل توجهی داشت، بر تقاضا نیز اثرگذار بود و ایجاد تقاضای کاذب در بازار می‌کرد، اما در نوسانات اخیر، تاثیری بر افزایش تقاضا نداشته و رکوردی که از ابتدای سال بر بازار سکه و مخصوصاً بازار مصنوعات طلا، حاکم بوده، همچنان وجود دارد. ضمن اینکه روز‌های پایانی سال و پیش از ماه مبارک رمضان هم هستیم، افزایش تقاضایی دیده نمی‌شود.

این مقام صنفی خاطرنشان کرد: در حال بازار شرایط خوبی نسبت به سال‌های گذشته ندارد. امسال اصناف کشور مخصوصاً صنف صنعت طلا و جواهر کشور به رکود شدید دچار بود؛ اما امیدوار هستیم که در سال جدید، مجدد رونق به این صنعت طلا و جواهر کشور و بازار بازگردد و مقداری فضای کشور، اصناف و مردم نسبت به شرایط اقتصادی و مالی بهتر شود؛ این مستلزم این است که سیاست‌ها، تغییر رویکرد داشته باشد.

سکه مرز ٣٧ میلیون تومان و طلا مرز ٣ میلیون تومان را رد کرد

وی در رابطه با آخرین قیمت معاملاتی سکه و طلا در بازار روز گذشته (پنجشنبه) و تغییرات آن نسبت به ابتدای هفته، گفت: هر قطعه سکه تمام طرح جدید با دو میلیون و ٧۵٠ هزار تومان افزایش قیمت نسبت به ابتدای هفته در آخرین معاملات روز گذشته بازار به ٣٧ میلیون و ١٠٠ هزار تومان رسید. هر قطعه سکه تمام طرح قدیم نیز ٣۵ میلیون تومان در پایان هفته تعیین قیمت شد که نسبت به ابتدای هفته دو میلیون و ۶٠٠ هزار تومان افزایش قیمت داشته است. در قطعات کوچک‌تر سکه نیز به ترتیب نیم سکه با یک میلیون و ۵۵٠ هزار تومان افزایش به ٢٠ میلیون و ٨٠٠ هزار تومان، ربع سکه با یک میلیون و ٣۵٠ هزار تومان افزایش به ١٣ میلیون و ۶٠٠ هزار تومان و سکه‌های یک گرمی بانک مرکزی نیز با ۴۵٠ هزار تومان افزایش به شش میلیون و ۶٠٠ هزار تومان رسید.

رئیس اتحادیه طلا و جواهر تهران ادامه داد: حباب سکه نیز در طول این هفته حدود ٧٠٠ هزار تومان افزایش داشته و در حال حاضر قیمت هر قطعه سکه دارای شش میلیون و ٢٠٠ هزار تومان حباب است. در بازار مصنوعات طلا نیز شیب تند صعودی دیده می‌شود؛ به گونه‌ای که هر گرم طلای ١٨ عیار نیز در آخرین معاملات روز گذشته، سه میلیون و ١۶٣ هزار تومان معامله شد که نسبت به ابتدای هفته، ١٨٠ هزار تومان بر بهای آن افزوده شده است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->