جان بولتون: ترامپ در حمله به ایران انگیزه‌های شخصی داشت سردار فدوی: بالاترین درجه معنوی در سپاه شهادت است عارف: مردم به رغم اعتراض به برخی از مسائل کشور، برای دفاع از ایران به میدان آمدند | لزوم بازنگری سیاست‌ها و اقدامات چهار دهه گذشته پزشکیان در وزارت کشور: قدر این مردم را باید بدانیم که با هر تفکری پای کشورشان ایستادند چند کودک و زن فلسطینی در حملات جدید صهیونیست‌ها به غزه به شهادت رسیدند شروط فعالیت در حوزه پهپادهای نظامی + جزئیات اعتراف گروسی به توانمندی ایران | تهران می‌تواند ظرف چند ماه تولید اورانیوم غنی‌شده را آغاز کند شاهد روباه | حمایت روبیو از گروسی سردار قاآنی همراه با همسرش در مراسم خاک‌سپاری شهیدان محمود باقری و حاجی‌زاده (۸ تیر ۱۴۰۴) + فیلم شرط‌های مجلس برای واردات پهپاد غیرنظامی + جزئیات کانال ۱۳ عبری: حملات موشکی ایران، به تأسیسات استراتژیک و پایگاه‌های ارتش اسرائیل آسیب جبران‌ناپذیر زده است قالیباف: خائنان به ایران جایی بهتر از فاضلاب تاریخ ندارند + فیلم عزم فرانسه برای به‌رسمیت‌شناختن کشور فلسطین گفت‌وگوی تلفنی سرلشکر موسوی با وزیر دفاع عربستان | تلاش برای ثبات منطقه، محور گفت‌وگوها اقرار میدل‌ایست‌آی به شکست اسرائیل از ایران تظاهرات گسترده صهیونیست‌های ساکن تل آویو برای مطالبه آتش بس غزه دبیر کل حزب الله لبنان: قادر به شکست رژیم اسرائیل هستیم بزرگداشت شهدای هفتم تیر و شهدای اقتدار در مشهد برگزار شد تمجید سخنگوی وزارت امور خارجه از ارکستر سمفونیک تهران شهادت ۷۲ زن و کودک ایرانی بر اثر حمله رژیم اسرائیل سفیر ایران در چین: هیچ واهمه‌ای از مذاکره نداریم پیام رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران به مناسبت سالروز بمباران شیمیایی سردشت تاکید پزشکیان بر اهمیت مردمی‌سازی امنیت عامل خرابکاری در بندرانزلی بازداشت شد (۷ تیر ۱۴۰۴) صدراعظم آلمان: ترامپ به تدریج از پوتین فاصله می‌گیرد سفر نتانیاهو به آمریکا با هدف بررسی عادی‌سازی روابط با برخی کشور‌های عربی دستگیری ۵ نفر از عاملان تشویش اذهان عمومی در رودسر گیلان (۷ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

کنعانی: اخراج رژیم صهیونیستی از کمیسیون مقام زن یک مطالبه جهانی است

  • کد خبر: ۲۱۶۱۱۲
  • ۱۸ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۶:۴۵
کنعانی: اخراج رژیم صهیونیستی از کمیسیون مقام زن یک مطالبه جهانی است
سخنگوی وزارت امور خارجه با اشاره به روز جهانی زن گفت: روز جهانی زن امسال متعلق به شیرزنان و مادرانِ دختران معصوم فلسطینی است.

به گزارش شهرآرانیوز، ناصر کنعانی سخنگوی وزارت امور خارجه در صفحه شخصی خود در فضای مجازی نوشت: ۸ مارس و روز جهانی زن نباید به فرصتی برای اظهارات سخیف و فرومایه برخی مدعیان دروغین حمایت از حقوق زنان تبدیل شود که با نگاه ابزاری به زنان، کارنامه سیاهی از خود در نقض حقوق انسانی، فرهنگی و اجتماعی آنان برجای گذاشته‌اند

وی ادامه داد: رویکرد منافقانه این مدعیان دروغین که چشمان خود را به روی کشتار وحشیانه هزاران زن و کودک بی‌گناه در فلسطین بسته‌اند و همچنان از رژیمی تروریست و قاتلِ بی‌رحمِ زنان و کودکان حمایت می‌کنند، برای همه جهانیان فاش و آشکار شده است

کنعانی تصریح کرد: روز جهانی‌ زن امسال متعلق به شیرزنان و مادرانِ دختران معصوم فلسطینی است و می‌بایست به فرصتی برای محکومیت جهانی رژیم سفّاک اسرائیل تبدیل شود

سخنگوی وزارت امور خارجه خاطرنشان کرد:‌اخراج رژیم غاصب صهیونیستی از کمیسیون مقام زن به دلیل کشتار هزاران زن و ارتکاب جنایت علیه بشریت در اثر گرسنگی دادنِ سازمان یافته به جمعیت غیرنظامی به ویژه زنان و کودکان و ایجاد تألمات شدید روحی و روانی در مادران به واسطه مرگ تدریجی فرزندانشان، یک مطالبه جهانی است.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->