فعالیت ۸۶ درصدی ظرفیت اقامتی نوروز در مشهدالرضا(ع)

  • کد خبر: ۲۱۶۴۱۹
  • ۲۰ اسفند ۱۴۰۲ - ۰۹:۵۱
فعالیت ۸۶ درصدی ظرفیت اقامتی نوروز در مشهدالرضا(ع)
دبیر ستاد اسکان خدمات سفر خراسان‌رضوی گفت: حدود ۸۶ درصد ظرفیت اقامتی پیش‌بینی شده برای تعطیلات نوروز استان، در مشهدالرضا(ع) و برای خدمت به زائران و مسافران آماده‌سازی و فعال شده است.
مریم  احمدی
خبرنگار مریم احمدی

یوسف بیدخوری در گفت‌وگو با خبرنگار شهرآرانیوز، با اعلام این خبر اظهار کرد: مجموعا ۶۵۰هزار و ۴۴۹ نفر شب ظرفیت اقامتی در استان در سه بخش رسمی، موقت و اضطراری است که البته درصورت لزوم و نیاز قابل افزایش تا ۷۰۰ هزار نفر شب هست.

وی افزود: ۲۱۷ هزار و ۶۶۹ نفر شب ظرفیت اقامت در واحد‌های رسمی شامل هتل، هتل آپارتمان، مهمانپذیر، اقامتگاه بومگردی و خانه مسافر است.

دبیر ستاد اسکان خدمات سفر خراسان‌رضوی بیان کرد: از کل ظرفیت اقامتی فعال استان برای میزبانی در ایام نوروز، تعداد ۵۵۵ هزار و ۹۸۱ نفر شب ظرفیت آن در مشهد قرار دارد.

بیدخوری اظهار کرد: نظر به ویژگی امسال مبنی بر حداقل دو پیک ورود مسافر در ایام نوروز و ایام پایان ماه مبارک رمضان، نظارت بر واحد‌های اقامتی رسمی با آن‌ها با قوت و ادامه‌دار صورت می‌گیرد.

وی تاکید کرد: زائران و مسافران می‌توانند با شماره ۷۰۴۵ در استان و ۰۹۶۲۹ در سطح کشوری تماس بگیرند و شکایت خود را برای رسیبدگی فوری اعلام کنند.

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.