اولین واکنش پژمان جمشیدی به اتهام تجاوز و فرار از کشور هوش مصنوعی خطر بیماری قلبی را با اعداد نمایش می‌دهد پرتودرمانی می‌تواند اختلال ضربان قلب را درمان کند واژگونی خودرو در محور نیشابور به مشهد یک فوتی برجای گذاشت (۶ آبان ۱۴۰۴) خسروپناه: منتظر پیشنهاد‌های بهزیستی برای حمایت از معلولان هستیم کارگروه اضطرار کاهش آلودگی هوای خراسان رضوی برای شهروندان مشهدی هشدار خودمراقبتی صادر کرد (۶ آبان ۱۴۰۴) اجرای پروژه تأمین آب شرب مشهد از رشته‌کوه هزارمسجد با ۴ سازه اصلی و تونل ۸.۵ کیلومتری + فیلم مهاجرت پرستاران، چالشی فراتر از مسائل معیشتی در خراسان رضوی و مشهد قوی‌ترین سموم بیماری‌زا در مواد غذایی فاسد و کپک‌زده هستند رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی: اگر اقدام فوری نشود، کالابرگ در حد شعار می‌ماند مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی: آموزش‌ و پرورش باید از نگاه صرف آموزشی خارج شود و به جایگاه فرهنگی خود بازگردد معاون آموزش ابتدایی وزیر آموزش و پرورش: تأکید رئیس‌جمهور بر عدالت آموزشی است | آموزش باکیفیت برای همه کودکان ایرانی تصویب طرح حمل سلاح محیط‌بانان در مجلس تأسیس اولین هنرستان سمپادی در مشهد | تعداد مراکز سمپاد در خراسان رضوی به ۵۲ رسیده است مصرف بیش از حد ویتامین C خطر تشکیل سنگ کلیه را افزایش می‌دهد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (سه‌شنبه، ۶ آبان ۱۴۰۴) | مشهد اندکی خنک می‌شود اهدای اعضای کودک ۱۱ ساله مشهدی، به ۳ بیمار زندگی دوباره بخشید (۶ آبان ۱۴۰۴) مقاوم‌سازی ۶۰ درصد پل‌های جاده‌ای خراسان رضوی دربرابر سیل و زلزله تا پایان سال ۱۴۰۵ یک آتش کوچک برای تهیه چای، جنگل ارس خراسان رضوی را سوزاند | آتش‌سوزی ۱۵ هکتار از اراضی هزارمسجد ثبت بیش از ۲ هزار پرونده قضایی مربوط به رمزارز‌ها در ۶ ماه نخست سال ۱۴۰۴ سامانه بارشی از پنجشنبه (۸ آبان ۱۴۰۴) وارد کشور می‌شود | پیش‌بینی اولین باران پاییزی در خراسان رضوی شیر گیاهی را جایگزین شیر گاو کنیم؟ عفونت ادراری در کودکان، زنگ‌خطری جدی برای سلامت کلیه‌ها همه چیز درمورد آزمون دکتری ۱۴۰۵ + جزئیات ثبت‌نام و سهمیه‌ها راهکار‌های واقعی برای مقابله با خشکی پوست در سرما | چرا بیشتر کرم‌ها جواب نمی‌دهند؟ سازمان غذا و دارو: از قارچ‌های خودرو در طبیعت به هیچ وجه استفاده نکنید ادعای شاکی پرونده بازیگر سینما: پیشنهاد ۵۰ میلیارد تومانی داد تا شکایت نکنم افزایش مسمومیت کودکان با مواد شبه‌تریاک در سال‌های اخیر مخلوط سفیدکننده‌ها، قاتل خاموش خانه!
سرخط خبرها

فعالیت ۸۶ درصدی ظرفیت اقامتی نوروز در مشهدالرضا(ع)

  • کد خبر: ۲۱۶۴۱۹
  • ۲۰ اسفند ۱۴۰۲ - ۰۹:۵۱
فعالیت ۸۶ درصدی ظرفیت اقامتی نوروز در مشهدالرضا(ع)
دبیر ستاد اسکان خدمات سفر خراسان‌رضوی گفت: حدود ۸۶ درصد ظرفیت اقامتی پیش‌بینی شده برای تعطیلات نوروز استان، در مشهدالرضا(ع) و برای خدمت به زائران و مسافران آماده‌سازی و فعال شده است.
مریم  احمدی
خبرنگار مریم احمدی

یوسف بیدخوری در گفت‌وگو با خبرنگار شهرآرانیوز، با اعلام این خبر اظهار کرد: مجموعا ۶۵۰هزار و ۴۴۹ نفر شب ظرفیت اقامتی در استان در سه بخش رسمی، موقت و اضطراری است که البته درصورت لزوم و نیاز قابل افزایش تا ۷۰۰ هزار نفر شب هست.

وی افزود: ۲۱۷ هزار و ۶۶۹ نفر شب ظرفیت اقامت در واحد‌های رسمی شامل هتل، هتل آپارتمان، مهمانپذیر، اقامتگاه بومگردی و خانه مسافر است.

دبیر ستاد اسکان خدمات سفر خراسان‌رضوی بیان کرد: از کل ظرفیت اقامتی فعال استان برای میزبانی در ایام نوروز، تعداد ۵۵۵ هزار و ۹۸۱ نفر شب ظرفیت آن در مشهد قرار دارد.

بیدخوری اظهار کرد: نظر به ویژگی امسال مبنی بر حداقل دو پیک ورود مسافر در ایام نوروز و ایام پایان ماه مبارک رمضان، نظارت بر واحد‌های اقامتی رسمی با آن‌ها با قوت و ادامه‌دار صورت می‌گیرد.

وی تاکید کرد: زائران و مسافران می‌توانند با شماره ۷۰۴۵ در استان و ۰۹۶۲۹ در سطح کشوری تماس بگیرند و شکایت خود را برای رسیبدگی فوری اعلام کنند.

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->