سخنگوی سازمان انرژی اتمی: ماجرای تورقوزآباد و ورامین خرابکاری بود حمله پهپادی اوکراین و تعطیلی فرودگاه‌های مسکو کشتی بشردوستانه مادلین، در نزدیکی غزه | اسرائیل آماده بازگرداندن سرنشینان دستور پزشکیان برای تجهیز سازمان محیط زیست به پهپاد و دوربین‌های جدید ایران به‌زودی به پیشنهاد آمریکا جواب مناسب خواهد داد دستگیری دو پسر حجت‌الاسلام صدیقی تأکید ایتالیا بر علاقه‌مندی برای تعمیق روابط با ایران وقوع حادثه امنیتی برای نظامیان صهیونیست در شرق غزه ادارات یزد فردا (دوشنبه ۱۹ خرداد ۱۴۰۴) با ۲ ساعت تأخیر آغاز به کار می‌کنند افراد مسلح به پایگاه نظامی رژیم صهیونیستی در جنوب سوریه حمله کردند دروغ رژیم صهیونیستی درباره کشف تونل زیر بیمارستان خان‌یونس افشا شد ۸۶۶ نظامی صهیونیست از هفتم اکتبر ۲۰۲۳ به هلاکت رسیدند قانون کاهش ساعت کار بانوان باوجود تغییر ساعت کاری ادارات، باید اجرا شود عراقچی بر حمایت از کاروان‌های ورزشی اعزامی به خارج از کشور تأکید کرد یک مقام ایتالیایی با عراقچی دیدار کرد آیت الله علم الهدی: توسعه شعائر غدیر زمینه‌ساز ظهور است| آموزش‌و‌پرورش و شهرداری نقش کلیدی در اجرای برنامه‌ها دارند ادعای رژیم صهیونیستی درباره ترور یک عضو حماس در حومه دمشق پزشکیان به ایلام سفر می‌کند (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) جلسه رأی اعتماد به وزیر اقتصاد ۲۶ خرداد ۱۴۰۴ برگزار می‌شود فرش ایرانی کتابخانه سازمان ملل در ژنو به خانه بازگشت وزارت بهداشت فلسطین: بیمارستان‌های غزه محاصره و به مرگ دسته‌جمعی نزدیک شده‌اند وزیر پیشنهادی اقتصاد در نشست شورای معاونان این وزارتخانه شرکت کرد (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) آیت‌الله سیستانی انگشترش را به کودک لبنانی مجروح هدیه داد + فیلم حماس: تنها راه برای پایان این جنگ انعقاد یک توافق جامع است وزیر اطلاعات: به‌زودی اسناد به‌دست‌آمده از اسرائیل را منتشر می‌کنیم + فیلم مجمع تشخیص درخصوص تصویب پالرمو بیانیه‌ای صادر کرد (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) قطعنامه ضدایرانی غرب نتیجه مثبتی نخواهد داشت
سرخط خبرها

موساد از ادامه تلاش‌ها برای حصول آتش‌بس در غزه خبرداد

  • کد خبر: ۲۱۶۵۰۹
  • ۲۰ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۳:۳۸
موساد از ادامه تلاش‌ها برای حصول آتش‌بس در غزه خبرداد
موساد اعلام کرد به‌رغم اینکه امید‌ها نسبت به حصول آتش‌بس در ماه رمضان کم است تلاش‌ها برای دستیابی به توافق آتش‌بس میان رژیم صهیونیستی و جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) در غزه ادامه دارد.

به گزارش شهرآرانیوز، موساد در بیانیه‌ای که توسط دفتر بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی منتشر شد، اعلام کرد که دیوید بارنیا، رئیس موساد عصر جمعه با ویلیام برنز، مدیر آژانس اطلاعات مرکزی آمریکا (سیا) دیدار کرد و دو طرف در جریان این دیدار درخصوص دستیابی به یک توافق برای آزادی اسرای صهیونیست در غزه رایزنی کردند.

براساس نوشته روزنامه فرامنطقه‌ای رأی الیوم، موساد اعلام کرد ارتباط و همکاری با میانجیگران برای رفع موانع و دستیابی به توافقات ادامه دارد.

موساد همچنین اعلام کرد به‌رغم اینکه امید‌ها در دستیابی به آتش‌بس در ماه رمضان کم است تلاش‌ها برای دستیابی به توافق آتش‌بس میان رژیم صهیونیستی و جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) در غزه ادامه دارد.

ده‌ها هزار فلسطینی که با محدودیت‌هایی برای ورود به مسجدالاقصی طی ماه رمضان مواجه هستند تلاش می‌کنند تا طی ماه رمضان بتوانند وارد این مسجد شوند. این در حالی است که میانجی‌های مصری و قطری برای اجرای پیشنهاد آتش‌بس ۴۰ روزه و آزادی ۴۰ اسیر صهیونیست تلاش می‌کنند.

جو بایدن، رئیس‌جمهور آمریکا جمعه گفت: تحقق آتش‌بس در غزه با فرا رسیدن ماه مبارک رمضان دشوار است.

روزنامه واشنگتن پست نیز نوشت ویلیام برنز جمعه برای برگزاری دیدار‌هایی با مذاکره‌کنندگان جهت توقف جنگ و تبادل اسرا قبل از ماه رمضان به دوحه رفت.

یک مسئول ارشد در جنبش حماس پنجشنبه اعلام کرد هیئت این جنبش قاهره را ترک کرد، زیرا پاسخ اولیه رژیم صهیونیستی کمترین میزان از خواسته‌های حماس را برآورده نمی‌کند. جنبش حماس تأکید کرد مذاکرات آتش بس در غزه هفته آینده از سرگرفته خواهد شد و احتمال تحقق یک توافق قبل از ماه رمضان کم است.

رژیم صهیونیستی معتقد است که بیش از ۱۲۵ اسیر صهیونیست در غزه هستند، در حالی که ۸۸۰۰ اسیر فلسطینی نیز در زندان‌های رژیم صهیونیستی در بند هستند.

ارتش رژیم صهیونیستی بیش از پنج ماه است نوار غزه را هدف قرار داده است. در حملات رژیم صهیونیستی به غزه نزدیک به ۳۱ هزار فلسطینی شهید و بیش از ۷۲ هزار نفر نیز زخمی شده‌اند. این حملات منجر به آوارگی بیش از یک و نیم میلیون فلسطینی ساکن غزه و یک بحران انسانی فاجعه‌بار در این منطقه شده است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->