رژیم اسرائیل جسد سه اسیر را تحویل گرفت رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس: سطح آمادگی نیروهای نظامی و امنیتی مستقر در غرب کشور بسیار مطلوب است اوکراین تحریم‌هایی را علیه روسیه، ایران و چین اعمال کرد حمایت ایران از تمامیت و یکپارچگی سرزمینی سودان اصرار مجدد گروسی بر دسترسی آژانس اتمی به سایت‌های آسیب‌دیده در ایران مصر و عربستان توافق همکاری نظامی امضا کردند ترامپ تصمیم حمله به ونزوئلا را انکار کرد | درخواست تسلیحات نظامی کاراکاس از مسکو گزارشگر سازمان ملل: حمله اسرائیل و آمریکا به ایران نقض آشکار منشور سازمان ملل است دیپلمات ایرانی: نقش اسرائیل در تحولات جاری سودان باید جدی گرفته شود فیدان: ترکیه میزبان نشست وزرای کشور‌های اسلامی درمورد غزه خواهد بود غزه، لبنان ‌و موضوع هسته‌ای محور گفت‌وگوی عراقچی و همتای مصری سازمان ملل: حملات آمریکا به مظنونان قاچاق مواد مخدر غیرقانونی است تخت روانچی: هر مذاکره‌ای که نتایجش از قبل مشخص شده باشد، بی معنا است مقام روس: مسکو همیشه آماده انجام آزمایش هسته‌ای است شیخ نعیم قاسم: واشنگتن تجاوزات اسرائیل را توجیه می‌کند | آمریکا هیچ‌گاه میانجی صادق و بی‌طرفی نبوده است معاون وزیر کشور: استانداران اختیار تجارت استانی با کشور‌های همسایه را دریافت کردند خودسوزی یک نظامی صهیونیست (۹ آبان ۱۴۰۴) توقیف شناور حامل ۲۴۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در خلیج فارس (۹ آبان ۱۴۰۴) نماینده مجلس: قطع یک‌باره یارانه سه دهک، اشتباه است رابرت مالی: اسرائیل قادر به مقابله با موشک‌های ایران نبود | به نظر می‌آید ترامپ مصمم است که به توافقی با ایران دست بیابد وزارت اقتصاد مامور ساماندهی مدیریت مرزها شد آیت‌الله علم‌الهدی: آمریکا هیچ‌گاه به دنبال دوستی با ایران نیست| عبرت دشمنی آمریکا با ایران باید به نسل‌های بعد منتقل شود پشت پرده لغو دیدار ترامپ و پوتین در بوداپست چه بود؟ ثبت ۹ آذر به عنوان روز ملی جزایر سه‌گانه در تقویم رسمی کشور سقوط بی‌سابقه محبوبیت مکرون در فرانسه جزئیاتی جدید از پیشنهاد آمریکا به حماس حمله پهپاد اسرائیلی به یک موتورسیکلت در جنوب لبنان (۹ آبان ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

یک سناتور آمریکایی: نتانیاهو نمی‌تواند اسرائیل را اداره کند

  • کد خبر: ۲۱۶۷۰۲
  • ۲۱ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۲:۲۵
یک سناتور آمریکایی: نتانیاهو نمی‌تواند اسرائیل را اداره کند
سناتور برنی سندرز ضمن آنکه جنگ غزه را «بحرانی بی‌سابقه» خواند، مجددا درخواست خود را از کاخ سفید برای توقف ارسال تجهیزات نظامی بی‌قید و شرط به تل‌آویو مطرح کرد و گفت که «بنیامین نتانیاهو دیگر نمی‌تواند اسرائیل را اداره کند.»

به گزارش شهرآرانیوز، مردم نوار غزه امروز در یکصد و پنجاه و هفتمین روز جنگ، با تشدید گرسنگی که در سراسر نوار غزه به ویژه در مناطق شمالی به رکورد بی‌سابقه‌ای رسیده، به استقبال رمضان رفتند. درحالیکه رژیم صهیونیستی همچنان به بمباران مناطق مختلف ادامه می‌دهد.

«برنی سندرز» سناتور مستقل آمریکایی با حضور در برنامه «فیس دِ نیشن» از تلویزیون سی‌بی‌اس عنوان کرد: موضوع فقط ۳۰ هزار نفر نیست. دو سوم آنها زنان و کودکان هستند و کشته شده‌اند. ما مرگ صد‌ها هزار کودک را به دلیل گرسنگی احتمال می‌دهیم.

او در ادامه با تکرار اظهارات پیشین خود گفت: ایالات متحده آمریکا نباید شریک‌جرم کشتار کودکان شود. دولت آمریکا نباید به نتانیاهو التماس کند. دولت آمریکا باید به آنها بگوید اگر پول می‌خواهید، باید سیاست خود را تغییر دهید و به کامیون‌های امدادی اجازه ورود بدهید تا به کودکان غذا برسد.

این سناتور مستقل آمریکایی تصریح کرد: اسرائیل حقوق را نقض می‌کند. توقف کمک‌های بشردوستانه آمریکا ناقض حقوق بشر است. این مسئله باید روشن شود که هیچ پولی نباید برای ماشین جنگی نتانیاهو جهت کشتن فلسطینی‌ها ارسال شود.

به‌رغم آنکه سناتور سندرز به دولت بایدن فشار زیادی می‌آورد، اما از حامیانش خواست تا «جو بایدن» رئیس‌جمهور کنونی آمریکا را در انتخابات ریاست‌جمهوری ۲۰۲۴ این کشور حمایت کنند و در ادامه ضمن مقایسه او با رقیبش «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور سابق آمریکا افزود: «تفاوت میان بایدن و ترامپ مثل روز و شب است. انتخاب ترامپ به نظرم فاجعه‌ای برای کشور و جهان خواهد بود.»

این سناتور آمریکایی هم‌چنین با انتقاد از «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی خاطرنشان کرد: سال به سال ما میلیارد‌ها دلار کمک به اسرائیل فرستاده‌ایم. اکنون اسرائیل با یک کابینه راست و افراطی تحت ریاست نتانیاهو مواجه است. تازه علاوه بر این، برنامه‌هایی هم درخصوص ارسال ۱۰ میلیارد دلار دیگر کمک نظامی بی‌قید و شرط به اسرائیل وجود دارد. چیزی که می‌توان به نتانیاهو گفت این است که نسل‌کشی و قتل عام را متوقف کن و لطفا، لطفا، لطفا به تمامی کمک‌ها اجازه ورود بده. فکر می‌کنم کابینه نتانیاهو دیگر نمی‌تواند اسرائیل را اداره کند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->