جزئیات مذاکرات ایران و آژانس از زبان وزیر امور خارجه: در متن توافق با آژانس صراحتا قانون مجلس پذیرفته شده است قالیباف در پیامی به رئیس مجلس قطر: اتحاد جهان اسلام، راه مقابله قاطع با رفتار‌های بی‌پروای رژیم صهیونی است حضور وزیر نیرو در خراسان رضوی | بهره‌برداری و کلنگ‌زنی چند کلان‌پروژه در حوزه آب و برق در سفر علی آبادی به تربت حیدریه (۱۹ شهریور ۱۴۰۴) مذاکرات قاهره؛ تهران مسیر بازگشت آژانس را بازگذاشت نیروهای نظامی نپال مقررات حکومت نظامی را تشدید کردند مراسم گرامیداشت عید بزرگ ولادت پیامبر اعظم(ص) و امام صادق(ع) در حسینیه امام خمینی(ره) پایگاه نظامی در کره جنوبی منفجر شد (۱۹ شهریور ۱۴۰۴) نماینده رئیس جمهور: همکاری‌های تهران و بغداد در زمینه‌های مختلف در حال پیشرفت است جولانی با صدور ویزای آمریکا در نشست سازمان ملل شرکت خواهد کرد برگزاری دهمین دور گفت‌وگوهای حقوق‌بشری جمهوری اسلامی ایران و فدراسیون روسیه صدور گواهینامه موتور برای بانوان ممنوعیت قانونی ندارد؛ خلاء دارد عارف: آمادگی کامل نیروهای مسلح برای برخورد قاطع با هرگونه شیطنت دشمنان وزیر نیرو: وعده تحقق ۷۰۰۰ مگاوات نیروگاه خورشیدی تا پایان سال اتفاق خواهد افتاد سید حسن خمینی: تجاوز گستاخانه رژیم صهیونیستی به قطر، درستی هشدارهای ۵۰ سال قبل امام را به رخ جهانیان کشید اخبار جدید از حمله تروریستی اسرائیل به قطر؛ از هماهنگی دقیق با آمریکا تا استفاده از آسمان چند کشور عربی گستاخی سفیر رژیم صهیونیستی در واشینگتن: دفعه بعدی رهبران حماس را هدف می‌گیریم بیانات رهبر انقلاب درباره اقتدا به نبی مکرم اسلام(ص) در زندگی فردی و اجتماعی | اُسوه حسنه + فیلم مقام وزارت امور خارجه در مشهد: نام‌گذاری «سال وحدت امت اسلامی» در سازمان همکاری اسلامی تصویب شد هدف قانون‌گذار از ارائه کالابرگ، تأمین کالای اساسی به نرخ ثابت بود اسلام آباد تجاوز هوایی اسرائیل به قطر را محکوم کرد شورای امنیت درباره حمله رژیم صهیونیستی به قطر تشکیل جلسه خواهد داد لاریجانی: پیام حمله رژیم صهیونیستی به قطر قدرت نمایی در آینده است اعتراف ترامپ به اطلاع‌داشتن از حمله اسرائیل به قطر جمهوری آذربایجان بمباران قطر توسط اسرائیل را محکوم نکرد عراقچی: در کنار برادران قطری و فلسطینی خود ایستاده‌ایم کالاس: توافق ایران و آژانس، گامی سرنوشت‌ساز برای دیپلماسی هسته‌ای است حمله یمن به اراضی اشغالی با موشک هایپرسونیک فلسطین ۲ + فیلم (۱۸ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

بازداشت حدود ۶۰ نفر در روز برگزاری انتخابات ۱۱ اسفند

  • کد خبر: ۲۱۶۷۲۹
  • ۲۱ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۳:۴۲
بازداشت حدود ۶۰ نفر در روز برگزاری انتخابات ۱۱ اسفند
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه گفت: در روز برگزاری انتخابات هزار و ۲۵۴ دستگیری در سراسر کشور به واسطه تخلفات انتخاباتی اتفاق افتاد؛ هزار و ۲۰۰ نفر از این دستگیرشدگان، همان روز با دریافت تعهد و وثیقه آزاد شدند و کمتر از ۶۰ نفر نیز به دلیل درگیری‌های مسلحانه، کشف سلاح و سایر اقدامات ضدامنیتی که داشتند، در بازداشت به سر می‌برند.

به گزارش شهرآرانیوز اصغرجهانگیر امروز دوشنبه (۲۱ اسفند) در نشست شورای عالی قوه قضاییه به ارائه گزارشی از عملکرد ستاد‌های پیشگیری از جرایم و تخلفات انتخاباتی پرداخت و افزود: ستاد‌های پیشگیری از جرایم و تخلفات انتخاباتی از شهریور ماه سال جاری در سه سطح ملی، استانی و شهرستانی، کار خود را آغاز کردند؛ در هفت جلسه ستاد مرکزی که به ریاست دادستان کل کشور برگزار شد که ۵۸ مصوبه به تصویب رسید؛ ۱۶۵ جلسه ستاد‌های استانی بیش از هزار و ۱۰۰ مصوبه داشت و در نهایت در هزار و ۱۲ جلسه ستاد‌های شهرستانی، بیش از چهار هزار و ۵۰۰ مصوبه به تصویب رسید.

وی با اشاره به صدور پنج دستورالعمل از ناحیه دادستان کل کشور در ستاد مرکزی پیشگیری از جرایم و تخلفات انتخاباتی گفت: «دستورالعمل شناسایی جرایم و تخلفات انتخاباتی، قبل، حین و بعد از انتخابات» نقش مؤثری در پیشگیری و جلوگیری از تخلفات انتخاباتی داشت.

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه افزود: در ماه‌های گذشته بیش از ۲۵ هزار گزارش به ستاد‌های پیشگیری از جرایم و تخلفات انتخاباتی دریافت شد که این گزارش‌ها به صورت شبانه‌روزی توسط ستاد‌های مرکزی، استانی و شهرستانی مورد بررسی قرار گرفتند و در نهایت از این تعداد، ۴۶۸ گزارش برای بررسی تکمیلی به دادگستری‌ها ارسال شدند؛ تا امروز ۲۰ کیفرخواست در این زمینه صادر شده که عمدتاً مربوط به تخلفات ستاد‌ها و طرفداران داوطلبان انتخاباتی بوده است.

جهانگیر افزود: در این دوره، بیش از ۴۸ محتوای پیامکی برای ۲۵۰ هزار سرشماره هدفمند، خاص و مدیریت‌شده ارسال شد که ارسال این پیامک‌ها از بسیاری از جرایم و تخلفات، جلوگیری کرد.

احضار ۲۹ نفر به دلیل ارتکاب جرم انتخاباتی در فضای مجاز‌ی

وی اضافه کرد: یک ماه قبل از برگزاری انتخابات، ۱۹۳ جرم انتخاباتی در فضای مجازی شناسایی و در این راستا ۲۹ نفر احضار شدند؛ این افراد پس از اخذ تعهد، محتوای مجرمانه منتشرشده را حذف کردند و بقیه افراد نیز با تذکرات تلفنی صورت گرفته، محتوا‌های مجرمانه منتشرشده با موضوع انتخابات را حذف کردند.

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه اظهار داشت: با وجود همه اقدامات صورت گرفته و تمهیدات اتخاذ شده، در روز برگزاری انتخابات هزار و ۲۵۴ دستگیری در سراسر کشور به واسطه تخلفات انتخاباتی اتفاق افتاد؛ هزار و ۲۰۰ نفر از این دستگیرشدگان، همان روز با اخذ تعهد و وثیقه و با پیگیری دادستان‌ها آزاد شدند و کمتر از ۶۰ نفر نیز به دلیل درگیری‌های مسلحانه، کشف سلاح و سایر اقدامات ضدامنیتی که داشتند، در بازداشت به سر می‌برند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->