زد و خورد در تظاهرات شبانه علیه نتانیاهو در تل‌آویو (۶ تیر ۱۴۰۴) جاسوس اسرائیل در گیلان به دام افتاد (۶ تیر ۱۴۰۴) صدراعظم آلمان برای احیای توافق هسته‌ای ایران اعلام آمادگی کرد عراقچی: آمریکا بود که مسیر مذاکره را به مسیر جنگ تبدیل کرد+ویدئو پیام تشکر فرمانده کل ارتش از ملت قهرمان و رزمندگان نیروهای مسلح+ویدئو هشدار وزارت اطلاعات: موساد اقدام به راه اندازی صفحات جدید کرده است گفت‎‌وگوی تلفنی پزشکیان و رئیس جمهور آذربایجان | علی‌اف استفادهٔ اسرائیل از آسمان کشورش برای حمله به ایران را تکذیب کرد! استفاده از اورانیوم ضعیف‌شده در حملات اخیر اسرائیل به ایران تأیید نشد رهبر انصارالله پیروزی ایران بر رژیم صهیونیستی را تبریک گفت فرانس ۲۴: رهبر ایران درباره هرگونه تجاوز به خاک کشورش هشدار داد شهادت سرلشکر محمدسعید ایزدی (حاج رمضان) در حملات اسرائیل آیا پاکستان با موشک هسته‌ای به آمریکا حمله می‌کند؟ ابراز نگرانی روسیه درباره اظهارات نظامیان صهیونیست پس از آتش‌بس با ایران آیت‌الله علم‌الهدی: جنگ با جبهه استکبار همچنان ادامه دارد | ضرورت فراگیر شدن مشارکت‌های مردمی سفیر ایران در ایتالیا: بازگشت ایران به گفت‌و‌گو‌ها منوط به توقف کامل اقدامات تجاوزکارانه است رئیس شورای اطلاع رسانی دولت: توقف جنگ به معنای پایان تلاش دشمن نیست کشف یک ریزپرنده در حال تصویربرداری غیرمجاز در آستانه اشرفیه سپاه پاسداران: آرامش، خردورزی و صلابت رهبر معظم انقلاب سرمایه بالنده ایران بوده است قانون الزام دولت به تعلیق همکاری با آژانس ابلاغ شد فیلم کامل سومین پیام تصویری حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی خطاب به ملت عزیز و بزرگ ایران در پی تهاجم رژیم صهیونی نخست وزیر اسپانیا خواستار تعلیق فوری توافقنامه همکاری اتحادیه اروپا و اسرائیل شد مصوبه تعلیق همکاری ایران با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی قانون شد (۵ تیر ۱۴۰۴) وزیر دفاع فرانسه اعتراف کرد: در رهگیری پهپاد‌های ایران مشارکت داشتیم سومین پیام تلویزیونی رهبر معظم انقلاب اسلامی: رژیم صهیونی در زیر ضربات جمهوری اسلامی تقریباً از پا درآمد و لِه شد | آمریکا دستاوردی از این جنگ نداشت (۵ تیر ۱۴۰۴) سرلشکر موسوی: ایران در جنگ اخیر اراده خود را بر آمریکا و رژیم صهیونیستی تحمیل کرد اسامی شهدای سپاه سیدالشهدا (ع) در پی حمله رژیم صهیونیستی اعلام شد بلومبرگ نوشت: هیچ‌کس در ناتو ادعای ترامپ درباره تاثیر حملات به ایران را باور نکرد
سرخط خبرها

آیا مرد شماره ۳ حماس ترور شده است؟ + عکس و فیلم

  • کد خبر: ۲۱۶۹۱۱
  • ۲۲ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۲:۲۴
آیا مرد شماره ۳ حماس ترور شده است؟ + عکس و فیلم
در پی ادعاهای مقامات رژیم صهیونیستی نسبت به احتمال به شهادت رسیدن معاون فرمانده گردان‌های شهید عزالدین القسام شاخه نظامی جنبش حماس، الاخبار از زنده‌ بودن وی خبر داده است.

به گزارش شهرآرانیوز دنیل هاگاری، سخنگوی ارتش رژیم صهیونیستی شامگاه دوشنبه با بیان اینکه ارتش به هدف قرار دادن رهبران حماس ادامه خواهد داد، ادعا کرد: «جنگنده‌های ما امشب تونلی را هدف قرار دادند که دو نفر از فرماندهان حماس یعنی مروان عیسی، معاون محمد الضیف و غازی ابو طماعه در آن حضور داشتند.»

آیا مرد شماره ۳ حماس ترور شده است؟

این اظهارات منجر به شکل‌گیری گمانه‌زنی‌هایی درباره احتمال به شهادت رسیدن مروان عیسی به‌عنوان فرد شماره سه جنبش حماس شد.

روزنامه الاخبار در این باره نوشت: سرخوشی ارتش رژیم اشغالگر از ترور مروان عیسی چندان طولانی نشد؛ زیرا برخی شواهد حاکی از آن است که این فرمانده حماس از چندین سوءقصد به‌ویژه در اردوگاه «النصیرات» جان سالم به در برده است.

الاخبار گزارش داد: ادعا‌های اسرائیلی‌ها درباره ترور احتمالی مروان عیسی بی‌اساس بود و یک منبع در مقاومت فلسطین در این باره گفت هدف از این شایعه ایجاد نوعی جنجال است تا اهالی غزه را به صحبت درباره این فرمانده وادارد و از این طریق بتواند اطلاعاتی را از وی به دست بیاورد.

این منبع مقاومت به الاخبار گفت: به‌عبارت‌دیگر، عملیات ارتش رژیم اشغالگر دقیق و بر پایه داده‌های اطلاعاتی نبود، بلکه تنها یک عملیات هوایی گسترده انجام شد و احتمال دشمن نیز این بود که مروان عیسی در آنجا باشد.

بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی نیز پس از این حمله در اظهاراتی مبهم مدعی شد که این رژیم فرد شماره چهار حماس را ترور کرده است و در همین راستا، منابع رسانه‌ای از شهید «صالح العاروری» معاون رئیس دفتر سیاسی جنبش حماس به‌عنوان فرد شماره چهار این جنبش نام بردند.

جنبش حماس نیز تا بدین لحظه واکنشی به این گمانه‌زنی‌ها درباره شهادت مروان عیسی نشان نداده است.

روزنامه «تایمز» رژیم صهیونیستی نیز در گزارشی تحت عنوان «اسرائیل و حماس در حال تحقیق درباره کشته‌شدن مروان عیسی فرد شماره ۳ حماس هستند»، نوشت: ارتش اسرائیل و حماس در تلاش هستند تا مشخص کنند که آیا مروان عیسی، معاون محمد الضیف (فرمانده گردان‌های القسام)، در حمله هوایی اخیر در مرکز نوار غزه کشته شده است یا خیر.

طبق گزارش مقامات رژیم صهیونیستی، مروان عیسی نیمه‌شب شنبه و یکشنبه در خانه‌ای در اردوگاه النصیرات بود و در این حین ارتش رژیم اشغالگر با یک حمله هوایی این خانه را هدف قرار داد و این حمله منجر به شهادت پنج فلسطینی شد؛ اما مشخص نشد که مروان عیسی در میان شهدای این حمله بوده یا خیر.

مروان عیسی مرد شماره سه جنبش حماس در نوار غزه محسوب می‌شود و مقامات تل‌آویو معتقد هستند که وی به همراه «یحیی السنوار» رهبر حماس در نوار غزه از طراحان عملیات طوفان الاقصی بوده است.

فیلمی از عملیات اسرائیل که براساس آن ادعا دارد مروان عیسی را ترور کرده است

منبع: همشهری آنلاین

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->