طالبان: روزانه بیش از ۱۰ هزار مهاجر از مرز اسلام‌قلعه وارد افغانستان می‌شوند دیدار رئیس شورای عالی استان‌ها با خانواده شهیدان نظری در مشهد + عکس خدمت‌رسانی بیش از ۲۰۰ پاکبان حین برگزاری مراسم تشییع پیکر شهیدان جنایات رژیم صهیونیستی، در مشهد ویژه‌برنامه‌های شهرداری مشهد در دهه اول محرم ۱۴۰۴ خدمات‌رسانی رایگان خطوط مترو و اتوبوس در مسیر‌های منتهی به حرم امام‌رضا(ع)، فردا (۶ تیر ۱۴۰۴) استفاده از ظرفیت تلویزیون‌های شهری برای اطلاع‌رسانی مراسم تشییع پیکر شهدای جنایات رژیم صهیونیستی در مشهد معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان رضوی: فعالیت‌های استان، در زمان بحران هیچ‌گاه متوقف نشد وزیر امور خارجه آلمان: اکنون می‌توانیم به مسیر دیپلماسی بازگردیم دعوت رئیس شورای اسلامی شهر مشهد از مردم برای حضور در مراسم تشییع پیکر شهیدان جنایات رژیم صهیونیستی قیمت افغانی به تومان و دلار، امروز (پنجشنبه ۵ تیرماه ۱۴۰۴) بسیج تمام امکانات شهرداری مشهد برای مراسم تشییع پیکر مطهر شهیدان جنایات رژیم صهیونیستی + فیلم کیفیت هوای مشهد امروز «بسیار ناسالم» است | منطقه هرات، منشأ گردوغبار امروز (۵ تیر ۱۴۰۴) فرماندار مشهد مقدس: مشکلی در تأمین کالا‌های اساسی برای ایام محرم در مشهد وجود ندارد بازرسی‌های فعلی کافی نیست | پایان رهاشدگی بازار کالا‌های اساسی فاز یک پارک جهان‌شهر مشهد با پیشرفت ۶۵ درصدی تا شهریورماه به بهره‌برداری می‌رسد طرح‌های فرهنگی مشهد برای جوانان | از کلاس‌های مهارت زندگی تا گسترش مسجدمحوری تشییع باشکوه پیکر شهدای حملات صهیونیستی در مشهد | جمعه؛ وداع با سرلشکر کاظمی و یارانش (۶ تیر ۱۴۰۴) پرچم‌های سیاه عزا بر فراز گلدسته‌ها و ایوان‌های حرم رضوی برافراشته می‌شود + زمان وقتی همه تخم مرغ‌ها در یک سبدند
سرخط خبرها

تداوم عملیات اجرایی تقاطع غیر همسطح انقلاب اسلامی مشهدمقدس

  • کد خبر: ۲۱۶۹۵۲
  • ۲۲ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۴:۱۳
تداوم عملیات اجرایی تقاطع غیر همسطح انقلاب اسلامی مشهدمقدس
شهردار مشهدمقدس از تداوم عملیات اجرایی تقاطع غیرهمسطح انقلاب اسلامی خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، محمدرضا قلندرشریف با اشاره به اهمیت احداث این پروژه اظهار کرد: مهمترین اهمیت این پروژه بزرگ، اتصال بلوار امام خمینی به بلوار نماز بوده که این موضوع موجب دسترسی راحت و آسان اهالی و مردم به جنوب شهر مشهد خواهد شد.

وی ادامه داد: این امر نیز موجب کاهش بار ترافیکی پل حافظ به میدان جهاد از شرق به غرب و بالعکس خواهد شد و با توجه به اینکه مسیر دسترسی میدان انقلاب به بولوار نماز، مسیری برای رسیدن به ارتفاعات جنوبی و منطقه گردشگری کوهشار بوده، موضوعات مربوط به پیاده‌محوری و دوچرخه‌سواری نیز پیش‌بینی شده و جزو الزامات طرح است.

شهردار مشهدمقدس ادامه داد: اتصال مستقیم میدان انقلاب به بولوار نماز، یکی از پروژه‌های مهم شهر است و با توجه به اینکه در طراحی این پروژه رمپ‌ها و لوپ‌هایی نیز دیده شده، خودرو‌ها در جهات مختلف میدان انقلاب با کمترین تداخل ترافیکی گردش خواهند کرد.

وی با اشاره به تسهیل ورود اتوبوس‌ها به پایانه گفت: این پروژه مسیر دسترسی ویژه‌ای برای ورود اتوبوس‌ها به پایانه مسافربری نیز بدون تداخل با خودرو‌های عبوری از میدان انقلاب دیده شده و مسیر دسترسی اختصاصی برای پایانه مسافربری امام رضا علیه السلام ایجاد می. شود. علاوه بر آن مسیر دسترسی اختصاصی برای پایانه اتوبوسرانی درون شهری انقلاب اسلامی نیز از سایر اقدامات این پروژه خواهد بود.

قلندرشریف بیان کرد: در این پروژه یک تقاطع کامل دارای چپ گرد‌ها و راست گرد‌های مورد نیاز ساخته و همچنین مسیر دسترسی مستقیم جدیدی برای اتصال بلوار نماز به بزرگراه شهید سلیمانی ایجاد خواهد شد.

وی در خصوص زمان بازگشایی این پروژه خاطرنشان کرد: پس از برگزاری آئین کلنگ زنی با حضور مدیران شهری و استانی، اقداماتی در حوزه رفع معارض و عملیات اجرایی در قسمت‌های بدون معارض در این پروژه آغاز شده که در صورت رفع مشکلات و معارض ضلع جنوب پروژه، این پروژه در بهار سال ۱۴۰۴ قابل بازگشایی و بهره‌برداری خواهد بود.

شهردار مشهد با اشاره به بودجه مورد نیاز جهت تکمیل پروژه تقاطع غیر همسطح انقلاب اسلامی گفت: هزینه برآورد شده اولیه این پروژه ۲۱۰ میلیارد است که با هزینه‌های تحصیل حریم و رفع معارض تا ۵۰۰ میلیارد تومان پیش‌بینی می‌شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->