کره شمالی برای مذاکره با آمریکا شرط گذاشت ترکیه به طرح نتانیاهو علیه غزه واکنش نشان داد یکی از رهبران جبهه مردمی فلسطین در لبنان ترور شد عارف: خبرنگاری با سختی‌های متعدد و متنوعی رو‌به‌رو است فریاد ترامپ بر سر نتانیاهو ۳۰ حمله پهپادی اوکراین به روسیه دفع شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) رژیم صهیونیستی مدعی شلیک ۲ پهپاد از سمت یمن شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) جایزه ۵۰ میلیون دلاری آمریکا برای بازداشت رئیس جمهور ونزوئلا ۱۰ هزار نفر از مردم سوریه از زمان سقوط حکومت بشار اسد کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) کابینه رژیم صهیونیستی با اشغالگری در غزه موافقت کرد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) سقوط هواپیمای امداد در حومه پایتخت کنیا| ۶ نفر کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) آیا پوتین با زلنسکی دیدار می‌کند؟ تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران اعمال می‌شود (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) حماس: گسترش تجاوز علیه مردم فلسطین آسان نخواهد بود موافقت لبنان با خواسته‌های آمریکا | انحصار سلاح و استقرار ارتش در جنوب لبنان نتانیاهو: قصد سیطره کامل بر غزه را داریم امضای تفاهم‌نامه بین شورای عالی استان‌ها و مجمع شهرداران کلانشهر‌های کشور | هم‌افزایی برای استفاده بیشتر از ظرفیت شورا‌ها + فیلم زاکانی در مشهد: نظام مدیریتی شهری باید بازبینی شود | ۴۵۱ خانوار تهرانی همچنان در هتل اسکان دارند واکنش بی سابقه دولت جدید لبنان به اظهارات عراقچی عراقچی: جمهوری اسلامی ایران خواهان تشکیل نشست فوق‌العاده سازمان همکاری اسلامی جهت رسیدگی به وضعیت فاجعه‌بار غزه است رئیس سازمان اطلاعات سپاه در مشهد: ایران، صلح‌طلبِ جنگ‌بلد است | دشمن باید بداند اگر غلط زیادی بکند نقاط آسیب پذیری آن در سطح منطقه در اختیار ماست آیین بزرگداشت چهلمین روز شهادت سرلشکر شهید محمد کاظمی در مشهد (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) + فیلم پوتین و ترامپ به زودی دیدار خواهند کرد انتصاب احمدیان و شمخانی به عنوان نمایندگان رهبری در شورای دفاع رهبر معظم انقلاب، علی لاریجانی را به سمت نماینده رهبری در شورایعالی امنیت ملی منصوب کردند مراسم چهلم شهدای اقتدار در تهران (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) شهادت ۱۳ فلسطینی در حملات بامدادی رژیم صهیونیستی به غزه (۱۶ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

مشاور امنیت ملی عراق حضور موساد در اربیل را رد نکرد

  • کد خبر: ۲۱۷۱۵۵
  • ۲۳ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۳:۱۶
مشاور امنیت ملی عراق حضور موساد در اربیل را رد نکرد
مشاور امنیت ملی عراق در سخنانی گفت که حضور عناصر سرویس جاسوسی رژیم صهیونیستی (موساد) در اقلیم کردستان عراق را رد نمی‌کند.

به گزارش شهرآرانیوز، «قاسم الاعرجی» مشاور امنیت ملی عراق در برنامه «نصف دائرة» شبکه «العهد» با اشاره به حمله سپاه پاسداران به مقر موساد در اربیل گفت، منکر حضور موساد در اقلیم کردستان نیست.

وی افزود: مسعود بارزانی، رئیس حزب دموکرات اقلیم کردستان عراق به من اجازه داد تا هر مکانی که مشکوک به حضور موساد است را جستجو و بازرسی کنم.

الاعرجی گفت: منکر حضور افراد دارای پاسپورت خارجی از کشور‌های اروپایی که با موساد در اربیل همکاری می‌کنند، نیستم.

وی ادامه داد: نتایج تحقیقات حمله به اربیل به «محمد شیاع السودانی» نخست‌وزیر عراق ارائه شده است.

الاعرجی در بخش دیگری از این مصاحبه به حضور نظامیان آمریکا در عراق پرداخت و در این باره اظهار کرد: السودانی با موضع ثابتی روی موضوع پایان دادن به مأموریت ائتلاف بین‌المللی در عراق کار می‌کند و بر مدیریت پرونده پایان دادن به این حضور نظارت می‌کند.

وی در این باره تاکید کرد: نیرو‌های امنیتی عراق برای مقابله با هرگونه چالش امنیتی از تجربه کافی برخوردار هستند.

مشاور امنیت ملی عراق در ادامه خواستار اعطای فرصت به دولت السودانی در پرونده مذاکرات با آمریکا شد.

وی همچنین خاطرنشان کرد: عراق در برهه فعلی نیازی به حضور نیرو‌های خارجی در خاکش ندارد و همه با اخراج نیرو‌های آمریکایی موافقت خواهند کرد.

این مقام عراقی درباره نیرو‌های الحشد الشعبی نیز تاکید کرد: الحشد الشعبی جزئی از نیرو‌های امنیتی کشور است.

وی اضافه کرد: عراق قادر است با هرگونه چالشی از سوی داعش مقابله کند.

اشغالگری ترکیه در عراق غیرقانونی است

الاعرجی درباره حملات ترکیه به خاک کشورش نیز گفت: اشغالگری ترکیه در خاک عراق غیرقانونی است و دولت السودانی اقدامات تعیین کننده‌ای را در پرونده مرز‌های مشترک با ترکیه انجام داده است.

وی در این باره تصریح کرد: پرونده‌های مختلفی میان دو کشور وجود دارد و آنکارا برای حل و فصل مشکلات به ما پاسخ مثبت داده است.

الاعرجی درباره جنگ غزه نیز اظهار کرد: ما با دیدن اتفاقات غزه احساس درد و اندوه می‌کنیم و آنچه در این باریکه رخ داد چهره مدعیان حقوق بشر را فاش کرد.

وی در این باره ادامه داد: آنچه در غزه رخ می‌دهد، لکه ننگی بر پیشانی جامعه بین‌المللی است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->