آپدیت ویندوز ۱۱ برای بعضی کامپیوترهای قدیمی منتشر شد تتر در معرض فریز | چگونه از رمزارز خود محافظت کنیم؟ تصاویر آیپد پرو ۲۰۲۵ اپل پیش از رونمایی رسمی لو رفت + فیلم عربستان مالک جدید بازی FIFA مایکروسافت قابلیت Agent Mode را معرفی کرد | ساده‌شدن تولید اسناد گسترده با هوش مصنوعی هر روز یک میلیارد تومان هدیه برای دعوت از دوستان به بلو یا بلوجونیور مدل Claude Sonnet 4.5، هوش مصنوعی پیشرفته‌ای برای کدنویسی رونمایی موتورولا از گوشی باریک Moto X70 Air تا اوایل آبان ۱۴۰۴ آموزش رایگان لینوکس با Linux Journey شیائومی پد مینی با نمایشگر ۸.۸ اینچی و تراشه دایمنسیتی ۹۴۰۰ پلاس عرضه شد + عکس تریلر جدید Battlefield ۶ طعنه‌ای جدی به Call of Duty زد + جزئیات کمپینگ و تاریخ عرضه ویدئو | رونمایی از بزرگ‌ترین توربین بادی هوایی جهان توسط چین معرفی آیفون ۱۷e؛ گزینه اقتصادی اپل برای خریداران هوشمند معرفی اسنپدراگون ۸ الیت نسل ۵ | قدرتمندترین تراشه موبایل معرفی تلویزیون‌های سری TV S Pro Mini LED ۲۰۲۶ شیائومی سم آلتمن: هوش مصنوعی تا ۲۰۳۰ از هوش انسانی پیشی می‌گیرد بانک مرکزی سقف خرید سالانه تتر را تعیین کرد اینترنت آزاد محقق نشد، حالا وعده بهبود کیفیت تا شب عید الکامپ ۱۴۰۴؛ گردهمایی بزرگ فناوری ایران معرفی یخچال هوشمند ۲۰۲۵ شیائومی | تولید یک کیلوگرم یخ در یک ساعت!
سرخط خبرها

تصویب لایحه فیلترکردن تیک‌تاک در مجلس نمایندگان آمریکا

  • کد خبر: ۲۱۷۲۳۲
  • ۲۳ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۹:۱۶
تصویب لایحه فیلترکردن تیک‌تاک در مجلس نمایندگان آمریکا
مجلس نمایندگان آمریکا لایحه‌ی فیلترشدن تیک‌تاک را تصویب کرد تا این لایحه به‌زودی وارد سنا شود.

به گزارش شهرآرانیوز - مجلس نمایندگان ایالات متحده دقایقی پیش لایحه‌ای جنجالی را تصویب کرد که تیک‌تاک را در یک‌قدمی فیلترشدن قرار می‌دهد. براساس این لایحه، تیک‌تاک برای ادامه‌ی فعالیت در آمریکا باید از بایت‌دنس (شرکت مادرش) جدا شود.

لایحه‌ی خبرساز تیک‌تاک با ۳۵۲ رأی موافق در مجلس نمایندگان آمریکا تصویب شد. شایان ذکر است که برای تصویب این لایحه به دو‌سوم آراء نیاز بود. ۶۵ عضو مجلس نمایندگان به لایحه‌ی جدید چراغ قرمز نشان دادند. این لایحه برای تصویب نهایی باید به سنا برود. جو بایدن، رئیس‌جمهور آمریکا، هفته‌ی گذشته گفت که درصورت تصویب‌شدن لایحه در سنا، آن را امضا خواهد کرد.

قانون‌گذاران ایالات متحده با تمام توان در تلاش‌اند تا تیک‌تاک را به جداشدن از شرکت چینی بایت‌دنس مجبور کنند. آنان معتقدند که داده‌های کاربران آمریکایی تیک‌تاک در‌دسترس دولت چین قرار می‌گیرد و این مسئله ممکن است در‌زمینه‌ی امنیت ملی مشکل‌ساز شود.

تیک‌تاک تاکنون بار‌ها گفته است که داده‌های کاربران آمریکایی را در چین ذخیره نمی‌کند. این شبکه‌ی اجتماعی سیستم‌های امنیتی جدیدی برای حفاظت از داده‌های کاربران آمریکا توسعه داده است؛ اما این کار خیال قانون‌گذاران آمریکا را راحت نکرد.

لایحه‌ی مذکور که حفاظت از آمریکایی‌ها دربرابر اپلیکیشن‌های کنترل‌شده‌ی دشمن‌های خارجی نام دارد، فروشگاه‌های اپلیکیشن (مثل اپ استور و گوگل پلی) و سرویس‌های میزبانی وب را به قطع ارتباط با تیک‌تاک مجبور می‌کند. این لایحه در وهله‌ی اول روی تیک‌تاک و بایت‌دنس متمرکز است؛ اما می‌تواند برای سایر پلتفرم‌هایی نیز اعمال شود که مالکان آنها «دشمنان خارجی» آمریکا هستند.

تعداد زیادی از کاربران تیک‌تاک با لایحه‌ی جدید مخالفت کرده‌اند و می‌گویند که فیلترشدن تیک‌تاک کسب‌و‌کار آنها را فلج می‌کند. برخی از نهاد‌های حوزه‌ی آزادی بیان نیز مخالفت خود را با فیلترشدن تیک‌تاک در آمریکا اعلام کرده‌اند. حتی دونالد ترامپ هم مخالف این لایحه است و می‌گوید توقف فعالیت تیک‌تاک در آمریکا باعث تقویت متا خواهد شد.

تصویب لایحه در مجلس نمایندگان آمریکا در حالی اتفاق می‌افتد که جو بایدن و بسیاری دیگر از سیاست‌مداران آمریکایی از همین پلتفرم برای افزایش شانس موفقیت در انتخابات پیش رو استفاده می‌کنند.

منبع: زومیت

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->