اپلیکیشن‌ها چگونه جاسوسی می‌کنند؟ هوش مصنوعی منابع انرژی را غارت می‌کند | زنگ خطر در مصرف برق و آب گوشی تاشوِ آیفون به‌زودی عرضه خواهد شد | باکیفیت و البته گران! بسته‌های اینترنت اپراتور همراه ایرانسل تا ۷۰ درصد گران شد! (۱۱ تیر ۱۴۰۴) نامه انجمن تجارت الکترونیک به وزیر ارتباطات درباره محدودیت پلتفرم‌ها مجیک V۵ آنر، باریک‌ترین گوشی تاشوی جهان + مشخصات و قیمت وزیر ارتباطات: اختلالات اینترنت ناشی از حملات خارجی است تحقیقات جدید: آلزایمر ممکن است یک بیماری مغزی نباشد مصوبه جدید دولت: پلتفرم‌های آنلاین طلا باید زیر نظر بورس بروند ماینرهای غیرمجاز، سالانه، بیش از ۲ میلیارد دلار به صنعت برق کشور خسارت می‌زنند آیا رابطه‌ای بین خوردن پنیر و کابوس‌دیدن وجود دارد؟ بازارها و خدمات مالی نوبیتکس به تدریج درحال بازگشایی است خستگی ناشی از هوش مصنوعی چیست و چطور با آن مقابله کنیم؟ مایکروسافت: هوش مصنوعی در تشخیص شرایط پیچیده بهتر از پزشکان عمل می‌کند دانشمندان می‌گویند مغز انسان نور تولید می‌کند کمیسیون اینترنت نصر تهران از دولت خواست از آسیب‌دیدگان دیجیتال جنگ هم حمایت کند سامسونگ: به فعال‌سازی ویژگی ضدسرقت گوشی اهمیت بدهید مجلس استفاده و حمل و خرید و فروش استارلینک را ممنوع کرد نمایشگر آیفون ۱۷ بزرگ‌تر از نمایشگر نسل‌های قبل خواهد بود جزئیات لیست شدن توکن بلوم (Blum) + قیمت و آموزش برداشت
سرخط خبرها

مالک X: ممنوعیت TikTok خلاف آزادی بیان است

  • کد خبر: ۲۲۳۰۲۹
  • ۰۱ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۷:۵۲
مالک X: ممنوعیت TikTok خلاف آزادی بیان است
در پی ممنوعیت قریب‌الوقوع شبکه اجتماعی چینی در آمریکا، ایلان ماسک از این اقدام ایالات متحده انتقاد کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، مدتی پیش، جمعی از قانون‌گذاران آمریکایی، با ارائه لایحه‌ای، خواستار ممنوعیت تیک‌تاک در آمریکا شدند؛ البته آن‌ها به تیک‌تاک فرصتی شش‌ماهه دادند تا از مالک چینی خود، یعنی شرکت چینی بایت‌دنس، جدا شود. حالا ایلان ماسک، مالک شبکه اجتماعی ایکس، در پستی مخالفت خود را با ممنوعیت تیک‌تاک در ایالات متحده اعلام کرده است.

ایلان ماسک، با انتشار پستی در شبکه اجتماعی ایکس، نوشت: تیک‌تاک نباید در ایالات‌متحده ممنوع شود، حتی اگر چنین ممنوعیتی به‌نفع پلتفرم ایکس باشد. انجام این کار خلاف آزادی بیان خواهد بود.

مالک X: ممنوعیت TikTok خلاف آزادی بیان است

کاربران زیادی به پست اخیر ایلان ماسک واکنش نشان داده و درباره ممنوعیت احتمالی تیک‌تاک ابراز نگرانی کرده‌اند، چراکه معتقدند ممنوعیت تیک‌تاک می‌تواند مقدمه‌ای برای هدف‌قراردادن سایر رسانه‌های اجتماعی و سرویس‌های پیام‌رسان باشد.

براساس لایحه قانون‌گذاران آمریکایی، بایت‌دنس باید ظرف شش ماه اپلیکیشن خود را به یک شرکت غربی بفروشد؛ در غیر این صورت، از فروشگاه‌های اپلیکیشن اپل و گوگل در ایالات‌متحده حذف می‌شود. تیک‌تاک این لایحه را شدیداً مورد انتقاد قرار داده و گفته این لایحه به اقتصاد ایالات‌متحده آسیب می‌رساند و آزادی بیان را تضعیف می‌کند.

تیک‌تاک در بیانیه‌ای گفته بود این ممنوعیت حقوق آزادی بیان ۱۷۰میلیون آمریکایی را پایمال می‌کند و همچنین حدود ۵میلیون کسب‌وکار کوچک را از بستری که برای رشد و ایجاد شغل به آن وابسته هستند محروم می‌سازد؛ به عبارت دیگر، این پلتفرم سالانه ۲۴میلیارد دلار به اقتصاد ایالات‌متحده کمک می‌کند.

مقامات غربی نسبت به محبوبیت تیک‌تاک در بین جوانان هشدار داده‌اند و ادعا می‌کنند که تیک‌تاک مَجرای تبلیغات چین است. جو بایدن، رئیس‌جمهور آمریکا، در اوایل ماه آوریل (فروردین)، طی تماس تلفنی با رئیس‌جمهور چین، مجدداً درباره این اپلیکیشن ابراز نگرانی کرد.

منبع: دیجیاتو

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->