جانشین فرمانده سپاه امام رضا (ع): ایران با نوجوانان و جوانان توانمندش، قوی و سربلند خواهد ماند عضو هیئت‌رئیسه شورای اسلامی شهر مشهد: دانش‌آموزان ما در تمامی عرصه‌ها با بصیرت مثال‌زدنی حضور داشته‌اند آب برخی مناطق مشهد به دلیل اصلاح شبکه، فردا (۱۴ آبان ۱۴۰۴) قطع خواهد شد شهردار مشهد مقدس: راهپیمایی ۱۳ آبان مقابله با سیاست زور و تزویر آمریکا و استکبار جهانی است بوستان بانوان «صبا» در آستانه بهره‌برداری در آذرماه ۱۴۰۴ | تکمیل پروژه‌های بوستان‌های بانوان در اولویت مدیریت شهری مشهد است نقص فنی و بازگشت پرواز MD تابان به مبدأ مشهد (۱۳ آبان ۱۴۰۴) گذری بر زندگی و زمانه «حاجی‌محمد باباقدرتی» | پایان مردی که می‌خواست غوره‌نشده مویز شود وقتی چرخ می‌چرخد، درخت می‌روید | مأموریت «کرامت عزیززاده» برای آینده سبز ایران خشکسالی ۹۸ درصدی شهر مشهد | ۶۰ درصد از مساحت شهر در وضعیت «خشکسالی بسیار شدید» است تدارک گسترده مدیریت شهری مشهد برای روز استکبارستیزی و دهه فاطمیه هوای مشهد قابل‌تنفس شد | کیفیت هوای شهر قابل‌قبول، اما در مرز ناسالم‌شدن (۱۳ آبان ۱۴۰۴) ترافیک سنگین در معابر مشهد هم‌زمان با بارش باران | افزایش نسبی تصادفات در پی بارش‌ها (۱۲ آبان ۱۴۰۴) درباره کوچه‌ای نام آشنا در مشهد که قدمتش به دوره صفوی می‌رسد | در این «سراب» ۵۰۰ سال زندگی جاری است قرارداد ۲۵ ساله خرید پساب برای حفظ نیمی از فضای سبز مشهد اجرایی شد شهرداری مشهد در آماده‌باش کامل برای بارش‌های پیش‌بینی‌شده | ۶۵۰۰ نیروی خدمات شهری در خدمت شهروندان انسداد موقت مسیر‌های اطراف میدان امام‌حسن‌مجتبی(ع) مشهد به‌دلیل اجرای پروژه عمرانی (۱۲ آبان ۱۴۰۴) تملک بیش از ۱۸۰ ملک برای ساخت مسیر کندرو بزرگراه پیامبر اعظم (ص) مشهد جزئیات حفاری خطوط قطار شهری مشهد | ساخت و حفاری بی‌سابقه در ۳ خط متروی مشهد
سرخط خبرها

ضد عفونی مشهد در ایام نوروز با ظرفیت ۲۰۰ اکیپ / اتراق در بوستان‌ها ممنوع

  • کد خبر: ۲۱۷۴۵
  • ۰۲ فروردين ۱۳۹۹ - ۲۱:۱۵
ضد عفونی مشهد در ایام نوروز با ظرفیت ۲۰۰ اکیپ / اتراق در بوستان‌ها ممنوع
در ایام تعطیلات نوروز ۲۰۰ اکیپ همراه با ۷۰ دستگاه انواع خودرو‌های مه پاش، آتش‌نشانی و فشار قوی به صورت دو شیفت فعال هستند.
به گزارش شهرآرانیوز، مهدی یعقوبی معاون خدمات شهری شهرداری مشهد با حضور در جمع اکیپ‌های گندزدایی و ضدعفونی سطح شهر به منظور عرض خداقوت و تبریک سال نو به همکاران پرتلاش این حوزه گفت: با توجه به برنامه ریزی صورت گرفته برای پیشگیری و مقابله حداکثری با شیوع ویروس کرونا در سطح شهر مشهد، در ایام تعطیلات نوروز ۲۰۰ اکیپ همراه با ۷۰ دستگاه انواع خودرو‌های مه پاش، اتشنشانی و فشار قوی به صورت دو شیفت فعال هستند.

وی خاطرنشان کرد: در راستای مقابله با شیوع ویروس کرونا تمامی نیرو‌های خدمات شهری با جدیت بیشتر از گذشته حتی در ایام تعطیل نوروز، به صورت دو شیفت ضدعفونی معابر سطح شهر را ادامه می‌دهند.

وی با اشاره به اینکه نیرو‌های زیادی به صورت داوطلب از همه اقشار مردم برای گندزدایی سطح شهر با محوریت سازمان آتش نشانی پای کار هستند افزود: ضدعفونی تمامی محلات حاشیه شهر، معابر اصلی، فرعی، محور‌های پیرامون درمانگاهها، داروخانه‌ها، سرویس‌های بهداشتی، مساجد، ورودی شهرها، مبلمان پارکی و ایستگاه‌های اتوبوس در دستور کار می‌باشد.

معاون خدمات شهری شهرداری مشهد تصریح کرد: علیرغم محدودیت‌هایی که برای تامین تجهیزات مورد نیاز اکیپ‌های ضدعفونی وجود دارد، اما تمام نیرو‌های اجرایی مجهز به ماسک، دستکش و اقلام بهداشتی می‌باشند و به صورت مستمر در اختیار آن‌ها قرار می‌گیرد.

وی  با بیان این که بنا بر هماهنگی‌های انجام شده، هرگونه اتراق و تجمع توسط شهروندان در بوستان‌ها ممنوع می‌باشد،   یادآور شد: شهروندان باید توصیه‌های بهداشتی و ایمنی را رعایت کنند تا هر چه زودتر با قطع زنجیره انتقال این بیماری، شرایط در شهر به حالت عادی برگردد.

یعقوبی ادامه داد: از همکارانم در حوزه خدمات شهری نیز که علاوه بر فعالیت‌های روزانه و مستمر، برای خدمات دهی به شهروندان عملیات ضد عفونی سطح شهر را نیز به صورت دو شیفت انجام می‌دهند تشکر ویژه می‌کنم، و قطعا تا زمان از بین بردن کامل این ویروس در شهر مقدس مشهد این فعالیت‌ها تداوم خواهد داشت.


گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->