پخش زنده بازی بارسلونا و لوانته (۱ شهریور ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین نتیجه و ویدئو خلاصه بازی آرسنال و لیدزیونایتد (۱ شهریور ۱۴۰۴) | خط و نشان توپچی‌ها برای مدعیان نتیجه و ویدئو خلاصه بازی النصر و الاهلی در سوپرکاپ عربستان (۱ شهریور ۱۴۰۴) | رونالدو باز هم ناکام ماند نتیجه و ویدئو خلاصه بازی منچسترسیتی و تاتنهام (۱ شهریور ۱۴۰۴) | اسپرز همچنان گربه‌سیاه پپ و سیتی قدردانی فدراسیون فوتبال فلسطین از تصمیم شجاعانه نروژ در حمایت از غزه استقلال نفس راحت کشید | سهرابیان فعلاً سرباز نمی‌شود قاسمی‌نژاد دوباره بنفش‌پوش شد | بازگشت مهاجم باتجربه به هوادار بارسا با ترکیبی ناقص در اندیشه کسب سه امتیاز از لوانته ترکیب تازه‌نفس پرسپولیس در آزمون حساس اصفهان مصدومیت همسترینگ، عزت‌اللهی را از شباب الاهلی و تیم ملی دور کرد واکنش مدافع جدید پرسپولیس به شایعه ابتلا به هپاتیت B: همه چیز خوب است دستور وزیر ورزش برای پیگیری مفقودی ۲ کوه‌نورد ایرانی در قرقیزستان نوک کوه یخی که از جیب «آل‌کثیر» بیرون زد | هزینه‌های پنهان فوتبال دولتی پخش زنده بازی بایرن مونیخ و لایپزیش در هفته اول بوندسلیگا (۳۱ مرداد ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین دنیل بسا بازیکن مدنظر استقلال کیست؟ + رزومه و سوابق هپاتیت مدیران بی تدبیر به جان پرسپولیس آیا استخر‌ها و پارک‌های آبی مشهد در روز‌های پایانی ماه صفر ۱۴۰۴ باز و فعال هستند؟ سرژ اوریه چند ماه از میادین دور خواهد بود؟ واکنش پزشک باشگاه پرسپولیس به بیماری سرژ اوریه | اوریه بدون تست پزشکی قرارداد بست! ۲ بازیکن خارجی استقلال به تهران رسیدند (۳۱ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

مبارکی: به فوتبال اروپا آمدم تا پیشرفت کنم و مورد توجه تیم ملی قرار بگیرم

  • کد خبر: ۲۱۷۶۲۳
  • ۲۶ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۴:۰۷
مبارکی: به فوتبال اروپا آمدم تا پیشرفت کنم و مورد توجه تیم ملی قرار بگیرم
لژیونر فوتبال ایران قصد دارد فوتبالش را در اروپا ادامه دهد.

گزارش آگهی

علی مبارکی در گفتگو با شهرآرانیوز، درخصوص حضور در تیم‌های لیگ برتر ایران اظهار داشت: در فصل نقل و انتقالات شایعه زیاد است و من برنامه‌ای برای حضور در لیگ برتر فوتبال ایران ندارم. پیشنهاد اروپایی دارم و بزودی قراردادم را نهایی می‌کنم. اگر بازیکن بخواهد پیشرفت کند باید سختی‌ها را به جان بخرد.

وی افزود: تمریناتم را دنبال می‌کنم تا بدنم در فرم ایده آل باقی بماند و با بهترین شرایط راهی فوتبال اروپا شوم. خداراشکر همه چیز خوب است و کارهایم نهایی شده و تنها یک امضا تا بستن قرارداد فاصله دارم.

لژیونر فوتبال ایران ضمن ابراز امیدواری برای پشت سر گذاشتن یک فصل خوب فوتبالی گفت: برنامه‌های زیادی دارم و امیدوارم خدا کمک کند تا بدون مصدومیت و به دور از حواشی کارم را در فوتبال اروپا پیش ببرم. من خیلی در این فوتبال زحمت کشیدم، اما هنوز به حقم نرسیده ام ولی این موضوع ذره‌ای انگیزه من را کم نمی‌کند.

مبارکی: به فوتبال اروپا آمدم تا پیشرفت کنم و مورد توجه تیم ملی قرار بگیرم

مبارکی ادامه داد: دنبال حضور در تیم ملی بزرگسالان هستم. در فوتبال ایران هافبک دفاعی خوب زیاد داریم، اما سبک بازی من طوری است که صد در صد توانم را داخل زمین میگذارم و برای موفقیت تیم خودم را فدا می‌کنم. هافبک دفاعی باید در اختیار تیم باشد و من هم به خاطر همین موضوع در لیگ جمهوری آذربایجان جزو تیم منتخب بودم.

وی درباره اینکه پیشنهاد از لیگ ایران داشته یا خیر، تصریح کرد: بله پیشنهاد داشتم، اما همانطور که گفتم اولویتم ادامه فوتبال در اروپاست. هیچ بازیکنی بدش نمی‌آید در تیم‌های پرطرفدار بازی کند و من هم از این قاعده مستثنی نیستم، اما نمی‌خواهم با یک تصمیم احساسی آینده فوتبالی خود را خراب کنم.

مبارکی در پایان خاطرنشان کرد: خیلی نمی‌خواهم روی شایعات مانور دهم فقط این را می‌گویم که اگر اتفاق عجیبی رخ ندهد قسمت باشد به فوتبال ترکیه می‌روم. تمام کار‌ها انجام شده و بزودی این قرارداد نهایی می‌شود و پس از آن درباره ریز مسائل توضیح می‌دهم.

صفحه اینستاگرام علی مبارکی: Alimobarki6@

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->