نایب‌قهرمانی تیم فیتنس چلنج خراسان رضوی در رقابت‌های قهرمانی کشور شب‌زنده‌داری بیفوما کار دستش داد نتیجه بازی پرسپولیس و ذوب آهن در لیگ برتر+ فیلم گل‌ها(۲ آبان ۱۴۰۴)| خداحافظ وحید هاشمیان ویدئو| خلاصه بازی پرسپولیس و ذوب‌آهن اصفهان(۲ آبان ۱۴۰۴) ترکیب پرسپولیس برابر ذوب آهن مشخص شد (۲ آبان ۱۴۰۴) | رونمایی از ستاره نقل و انتقالاتی پخش زنده بازی پرسپولیس و ذوب آهن (۲ آبان ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین مسابقات قوی‌ترین مردان خراسان رضوی برگزار شد (یکم آبان ۱۴۰۴) ۲ برد و یک مساوی با رستم آشورماتوف| تغییرات مثبت در خط دفاع استقلال آمار علیه موسی جنپو| احتمالا ۱۴ بازی بدون گل زده! شانس اندک اندونگ برای بازگشت به ترکیب اصلی استقلال صحبت‌های امیر علی اکبری پس از پیروزی در برابر جانسون آمریکایی+ فیلم(۱ آبان ۱۴۰۴) ویدئو| پیروزی امیر علی اکبری مقابل حریف آمریکایی(۱ آبان ۱۴۰۴) آزادی تهران یا پارس شیراز محل برگزاری دربی الحدادی و آسانی در آغوش ساپینتو + عکس زنگ خطر برای رضاییان، چشمی و جلالی در ترکیب اصلی استقلال میانگین سنی استقلال جوان شد محمد نوری مربی نفت آبادان شد هاشمیان: سبک کارم همین است و تغییر نمی‌کند اوسمار ویرا، سرمربی جدید پرسپولیس شد + سوابق و تیم ها غیبت دو هفته‌ای جنپو
سرخط خبرها

عزیزی: نتیجه دربی به سود سپاهان شد

  • کد خبر: ۲۱۷۷۳۳
  • ۲۷ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۰:۳۴
عزیزی: نتیجه دربی به سود سپاهان شد
بازیکن پیشین تیم ملی فوتبال ایران اعتقاد دارد ترس از باختن باعث می‌شود دربی پایتخت خیلی خوب از آب در نیاید.

به گزارش شهرآرانیوز، خداداد عزیزی درباره تساوی بدون گل تیم‌های فوتبال استقلال و پرسپولیس در یکصدوسومین دربی پایتخت گفت: من خیلی نتوانستم بازی را ببینم، اما ظاهراً همه از دربی ناراضی بودند و اعتقاد داشتند بازی کیفیت نداشت. دربی‌های ما همیشه همینطور بوده است، چون مربیان‌مان از باختن در این بازی ترس دارند. تماشاگران هم به دربی حساسیت دارند و تیم‌ها دوست ندارند بازنده باشند و همین موضوع باعث می‌شود مربیان با احتیاط تیم‌شان را به زمین بفرستند.

«ترس از باختن به بازیکنان هم سرایت می‌کند.»، وی با بیان این جمله افزود: در دربی‌های کشور‌های دیگر بازی باکیفیتی می‌بینیم، ولی در ایران شاید از هر پنج دربی یک دربی خوب از آب دربیاید. ما دربی خوب هم داشتیم، ولی شاید از هر چند دربی یک بازی خوب ببینیم.

بازیکن پیشین تیم ملی فوتبال ایران در مورد اینکه آیا این تساوی به سود استقلال شد یا پرسپولیس، گفت: به نظرم بیشتر به سود سپاهان شد. درست است که سپاهان باخت‌های زیادی داده، ولی هنوز یکی از بخت‌های قهرمانی است. البته تساوی استقلال و پرسپولیس به سود تیم نکونام شد، چون توانست جایگاهش را در صدر جدول حفظ کند.

عزیزی در واکنش به برخی انتقاد‌ها به سبک بازی شاگردان جواد نکونام تصریح کرد: هر مربی سبکی برای خودش دارد و بحث دربی جداست. دربی‌های تهران معمولاً خوب از آب در نمی‌آید. در این بازی‌ها صحنه حساس و گل کمتر می‌بینیم و بیشتر نتایج صفر - صفر و یک - یک است. هر تیمی نهایت یک شانس گل داشته و بازی با همان گل تمام شده است. دربی ربطی به شکل بازی تیم جواد نکونام ندارد و همیشه این کیفیت را داشته است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->