راه اندازی ۳۰ اورژانس اجتماعی در کشور | ایجاد بیش از ۵ هزار فرصت شغلی برای جامعه هدف بهزیستی ۶۳ کشته و ۲۹۰ زخمی در سیل مرگبار ایالت پنجاب پاکستان + فیلم (۲۶ تیر ۱۴۰۴) پیگیری برای ثبت جهانی روستای «مارین» (۲۶ تیر ۱۴۰۴) درباره بادکش درمانی که به یکی از رایج ترین روش های درمانی سنتی تبدیل شده است | درمان‌های آرام بخش افزایش اعتبارات حوزه میراث فرهنگی اردبیل (۲۶ تیر ۱۴۰۴) دفترچه سؤالات نوبت دوم کنکور ریاضی و علوم انسانی ۱۴۰۴ منتشر شد + لینک سوالات حق پرستاری مددجویان بهزیستی با اولویت سه دهک اول در حال پیگیری است ویدئو | مسئولیت‌پذیری و اقدام بموقع پرستاران شیرخوارگاه آمنه تهران پیش از بمباران رژیم صهیونیستی سارقان موتورسیکلت‌های تهران دستگیر شدند مستمری‌بگیران زن می‌توانند مستمری همسر خود را نیز دریافت کنند کلاهبرداری که همسر باردارش را روانه زندان کرد پیداشدن پیکرهای بیش از ۶۰ درصد شهدای جنگ ۱۲روزه، توسط نیرو‌های هلال‌احمر واریزی به حساب بازنشستگان صندوق ذخیره فرهنگیان (۲۶ تیر ۱۴۰۴) گرما این بیماری‌ها را تشدید می‌کند ممانعت از پوشش خبری کنکور سراسری ۱۴۰۴ در دانشگاه فردوسی مشهد + فیلم با این صبحانه قند خون خود را پایین بیاورید نقش مادر در تربیت فرزند و اشتباهات رایج مادران ۲ شرور به اتهام درگیری دسته‌جمعی در تهران دستگیر شدند (۲۶ تیر ۱۴۰۴) ابلاغ ۲۴ راهنمای تجویز دارو و پروتکل درمانی ثبت‌نام وام ازدواج فرزندان بازنشستگان با عقدنامه‌های ۱۴۰۲ تا ۱۴۰۴ قابل انجام است + جزئیات آیا لکه‌های سفید روی ناخن‌ها نشانه کم‌خونی است؟ کاهش ۵۲ درصدی طلاق در خانواده‌های دارای چهار فرزند به بالا اعتراض داوطلبان آزمون سمپاد درباره لو رفتن سؤالات آزمون ورودی به کجا رسید؟ چیزی به نام وِیپ ایمن وجود ندارد آیا چای و شکلات تلخ برای سلامت قلب مفیدند؟ دبیر اجرایی خانه کارگر مازندران، دولت باید بدهی سنگین خود به تأمین‌اجتماعی را پرداخت کند پذیرش دانشجوی دکترا در پردیس‌های دانشگاه تهران محدود می‌شود هدایت تحصیلی نهمی‌ها از فردا (۲۷ تیر ۱۴۰۴) آغاز می‌شود + لینک سامانه فواید شیرین یک میوه ترش برای قلب
سرخط خبرها

هیچ‌یک از تجهیزات بازی مهدهای کودک خراسان رضوی مجوز بهره‌برداری ندارد

  • کد خبر: ۲۱۷۷۸۴
  • ۲۷ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۳:۱۰
هیچ‌یک از تجهیزات بازی مهدهای کودک خراسان رضوی مجوز بهره‌برداری ندارد
معاون نظارت بر اجرای اداره کل استاندارد خراسان رضوی گفت: در حال حاضر در هیچ مهدکودکی تجهیزات بازی استاندارد نصب نشده، زیرا مجوز بهره‌برداری ندارد.

به گزارش شهرآرانیوز، فرشاد فیروزآبادی درخصوص ایمنی شهربازی‌های استان اظهار کرد: زمین‌های بازی مستقر در پارک‌ها و بوستان‌ها، مهد‌های کودک تحت نظر آموزش‌وپرورش، پارک‌های آبی، پارک بازی تله‌کابین و سایر اماکن را در مجموع شهربازی در نظر می‌گیریم.

وی با بیان اینکه ما حدود ۳۰۰ مکان شهربازی اعم از بزرگ مانند پارک ملت و یا دستگاه نصب شده در پاساژ داریم، عنوان کرد: در این ۳۰۰ مکان ۲۸۰۰ تجهیز شهربازی نصب است که از این تعداد حدود ۲۶ تجهیز استاندارد ندارد و ما از فعالیت آنها ممانعت به عمل می‌آوریم و پلمب می‌کنیم. 

۹۹ درصد تجهیزات شهربازی‌ها استاندارد است

فیروزآبادی افزود: در حوزه شهربازی وضعیت بسیار خوبی داریم. ۹۹ درصد تجهیزات ما استاندارد دارد و مشکلی وجود ندارد. اگر تجهیزات شهربازی مشکلی داشته باشد و استاندارد نباشند، از فعالیت آنها جلوگیری می‌شود. 

معاون نظارت بر اجرای اداره کل استاندارد خراسان رضوی ادامه داد: بازرسان ما با مراجعه به مکان شهربازی تجهیزات را بررسی می‌کنند، اگر تجهیزی استاندارد نباشد با پلمب کردن تجهیز مانع از فعالیت آن می‌شوند. این کار در طول سال به صورت پویا ادامه پیدا می‌کند. ما هر هفته و هر روز تجهیزات را چک می‌کنیم.

بیش از ۹۰ درصد تجهیزات زمین‌های بازی پارک‌ها استاندارد نیست

وی با اشاره به اینکه مشکل اساسی ما با شهرداری و آموزش‌وپرورش است، تصریح کرد: در زمین‌های بازی کودکان در بوستان‌ها حدود ۲۸۰۰ تجهیز نصب شده است. بیش از ۹۰ درصد تجهیزات زمین‌های بازی پارک‌ها استاندارد نیست. متاسفانه در این حوزه همکاری لازم توسط شهرداری انجام نمی‌شود و امکان پلمب کردن تجهیزات داخل پارک نیز وجود ندارد.

فیروزآبادی اضافه کرد: شهرداری‌ها در این زمینه موظف هستند. مکاتبه زیادی نیز انجام شده و اخطار دادیم که تجهیزات زمین‌های بازی را استانداردسازی کنند، اما تنها دو یا سه منطقه شهرداری به صورت نسبی همکاری می‌کنند و یک منطقه بسیار عالی همکاری کرده است، سایر مناطق همکاری لازم را ندارند.

معاون نظارت بر اجرای اداره کل استاندارد خراسان رضوی گفت: در مهد کودک‌ها وضعیت از این بدتر است. متاسفانه آموزش‌وپرورش هیچ فشاری به این مهد‌های کودک نمی‌آورد. با وجود اینکه مهد‌های کودک انتفاعی و درآمدزا هستند، اما باز هم همکاری لازم برای افزایش استاندارد انجام نمی‌شود. ما پیگیری‌های جدی را در روز‌های پایانی سال و اوایل سال آینده خواهیم داشت و به سازمان بازرسی منعکس خواهیم کرد، کمااینکه تاکنون اخطار‌ها را دادیم، اما ترتیب اثر داده نشده است.

هیچ کدام از تجهیزات بازی مهد‌های کودک مجوز بهره‌برداری ندارند

وی خاطرنشان کرد: انتظار داریم آموزش‌وپرورش این مساله را جدی‌تر بگیرد و نسبت به استانداردسازی مهد‌های کودک اقدام کند. در حال حاضر ۷۰۰ مهد کودک داریم که ۱۴۰۰ تجهیز دارند، اما هیچ کدام از تجهیزات مستقر در مهد‌های کودک مجوز ندارند. ممکن است بازرسی شوند و نتیجه این باشد که تجهیز استاندارد است، اما مجوز بهره‌برداری سالانه ندارند، بنابراین نمی‌توانیم در مورد استاندارد بودن آنها هیچ‌گونه اظهار نظری کنیم.

فیروزآبادی بیان کرد: در حال حاضر در هیچ مهد کودکی تجهیز استاندارد نصب نشده؛ زیرا مجوز بهره‌برداری ندارند. برای حمایت از نسل فردا باید امروز تلاش کنیم و الان باید با استانداردسازی تجهیزات مستقر در پارک‌ها و مهد‌های کودک جلوی حوادث را بگیریم. ما نیز در تلاش هستیم تا پوشش استانداردسازی را به ۱۰۰ درصد برسانیم.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->