بازگشایی راست‌گرد چهارم پل نوغان مشهد پس از ۲۰ سال انتظار مدیر منطقه هفت شهرداری مشهدمقدس منصوب شد (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) ماجرای مخالفت شورای نگهبان با یک مصوبه شورای شهر مشهد چه بود؟ درباره قاسم ارفع که فردوسی را دوباره دفن کرد | یَلی بیرون شاهنامه فاضلاب سرگردان و دردسر‌های مردم مشهد شهردار مشهد مقدس: روابط عمومی، آینه تمام‌نمای عملکرد سازمان و پل ارتباطی میان شهروندان و مدیریت شهری است شهردار منطقه ۴ مشهد مقدس: ساخت شهر بدون ترویج فرهنگ شهدا، ناتمام است پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (شنبه، ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) | تداوم جو نسبتاً پایدار و احتمال بارش باران در برخی نقاط روابط عمومی نوین صدای مردم، زبان توسعه «باره توس» بی‌بار مانده است | دیوار دورتادور شهر تابران توس نیازمند بازسازی است توسعه و توازن شهری مشهد با ساخت بوستان ۷۳ هکتاری «کرامت» ثبت یک روز آلوده دیگر در مشهد (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) اشتغال مجدد بازنشستگان تأمین اجتماعی، مستمری را قطع می‌کند آماده‌باش شهرداری برای مواجهه با سیلاب احتمالی در مشهد (۲۶ اردیبهشت ۱۴٠۴) وضعیت قرمز آلودگی هوا در مشهد (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) اعضای جدید هیئت‌مدیره شرکت آبادگران معرفی شدند در ستایش حکیم توس؛ نگاهی به تازه‌ترین کتاب‌ها درباره فردوسی و شاهنامه رویداد تولید پوستر و اکران شهری «برای خدمت» در مشهد برگزار شد + فیلم مسیرهای ویژه گردشگری در مشهد راه‌اندازی می‌شود شهردار مشهد مقدس: شهر مشهد رتبه سوم هوشمندسازی را در منطقه غرب آسیا و اوراسیا دارد + فیلم
سرخط خبرها

فرماندار مشهد: به دنبال بهبود معیشت مردم هستیم + فیلم

  • کد خبر: ۲۱۷۸۷۱
  • ۲۷ اسفند ۱۴۰۲ - ۲۳:۵۹
فرماندار مشهد: به دنبال بهبود معیشت مردم هستیم + فیلم
فرماندار مشهدمقدس گفت: یکی از دغدغه‌های ما معیشت مردم است و اینکه بتوانیم در راستای بهبود معیشت آن‌ها گام برداریم.

به گزارش شهرآرانیوز، محسن داوری در حاشیه دوازدهمین شورای اداری مشهد که عصر امروز، ۲۷ اسفند برگزار شد، در گفت‌وگو با شهرآرانیوز اظهار کرد: هدف از برگزاری جلسه این بود که از دستگاه‌های اجرایی که در سال ۱۴۰۲ همت کردند و وظایف خود را به خوبی انجام دادند تشکر کنیم که نتیجه آن امیدآفرینی در مردم و ارائه خدمات به آنان است گرچه که به دلیل کمبود‌هایی که چندین سال بوده ممکن است همچنان برخی کمبود‌ها و نواقصی احساس شود، اما کارنامه شهرستان در دستگاه‌های اجرایی بسیار خوب است و نتیجه آن را در انتخابات مشاهده کردیم که مردم پای صندوق رای آمدند و درواقع اعلام کردند که این روند را قبول دارند اگرچه که سختی‌هایی وجود دارد.

وی افزود: علاوه‌ بر این گزارشی درمورد ناحیه تبادکان آموزش و پرورش ارائه دادند که یکی از بزرگ‌ترین نواحی آموزش‌وپرورش در سطح کشور است که مشکلات عدید‌ه‌ای دارد و در سال گذشته اقدامات ویژه‌ای انجام شده است.

فرماندار مشهدمقدس در ادامه گفت: همچنین گزارشی از روند انتخابات ارائه شد که ناگفته نماند رشد ۱۷ درصدی در مصرف تعرفه‌ها نسبت به دوره قبل و افزایش ۷ درصدی مشارکت نسبت به سال ۹۸ در مشهد قابل توجه است، این نتایج حاصل عنایت الهی و تلاش همه به ویژه مردم است. 

داوری درخصوص اقدامات انجام شده در ایام نوروز ۱۴۰۳، عنوان کرد: با توجه به اینکه بهار طبیعی مقارن شده با بهار قرآن، باید خدمت‌رسانی مناسبی داشته باشیم که در این راستا قرارگاه خدمات زائر مشهد از ۲۲ اسفندماه فعال شده و ۱۲ کارگروه این فعالیت‌ها را رصد می‌کنند. 

وی از ایجاد ۵۹۰ هزار شب خواب برای اقامت زائران رضوی خبر داد و گفت: در حوزه‌های نظارت بر بازار، تامین کالا، حمل‌ونقل، نانوایی‌ها و ... اقدامات ویژه انجام شده است که رفاه زائران ایجاد شود، ضمن اینکه فعالیت‌ها به صورت شبانه‌روزی ادامه دارد.

فرماندار مشهدمقدس ادامه داد: تاکید ما بر این است که دستگا‌ه‌ها برنامه اجرایی خود را تدوین کنند که ۱۵ اردیبهشت در اختیار ما قرار دهند که با برنامه بهتری سال ۱۴۰۳ را آغاز و بودجه را براساس آن تامین کنیم. 

داوری با تاکید بر معیشت مردم عنوان کرد:  یکی از دغدغه‌های ما معیشت مردم است که بتوانیم در راستای بهبود معیشت آن‌ها گام برداریم که یکی از حوزه‌ها موضوع مسکن است که با تخصیص زمین برای روستایی‌ها و مسکن ملی در شهر بتوانیم اقدام ویژه‌ای انجام دهیم.

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->