توافق آذربایجان و ارمنستان برای واگذاری زنگزور به آمریکا مذاکرات ایران و FATF کلید خورد حملات پهپادی موفقیت آمیز انصارالله به سرزمین‌های اشغالی (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) استقبال از پاشینیان و علی‌اف توسط ترامپ در بدو ورود به کاخ سفید + فیلم وزیر اقتصاد از طرح دو فوریتی مناطق آزاد خبر داد همه چیز درباره خبر خوش رییس جمهور برای دارندگان سهام عدالت در هفته دولت (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) توضیحات وزارت خارجه پاکستان درباره سفر پزشکیان | موضع اسلام آباد درباره اسرائیل مشخص است سخنگوی وزارت خارجه: طرح اشغال نظامی غزه نشانه نیت رژیم صهیونیستی برای نسل‌کشی در فلسطین است با وجود تلاش‌های آمریکا برای ممانعت؛ شورای امنیت سازمان ملل درباره طرح اشغال غزه تشکیل جلسه می‌دهد تأکید معاون رئیس‌جمهور بر تأمین حقوق و آزادی‌های حرفه‌ای خبرنگاران شهید زنده حادثه هفتم تیر در سبزوار به دیار باقی شتافت (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) واکنش دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس به تصمیم تل‌آویو برای اشغال شهر غزه: اسرائیل امنیت و ثبات منطقه را تهدید می‌کند شهادت ۲۶ نفر دیگر در غزه | ۴ نفر بر اثر گرسنگی جان باختند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) بلژیک سفیر رژیم صهیونیستی را احضار کرد عربستان طرح اشغال غزه را محکوم کرد آیت‌الله علم‌الهدی: خبرنگاران خط مقدم جبهه دفاع از ایران هستند کره شمالی برای مذاکره با آمریکا شرط گذاشت ترکیه به طرح نتانیاهو علیه غزه واکنش نشان داد یکی از رهبران جبهه مردمی فلسطین در لبنان ترور شد عارف: خبرنگاری با سختی‌های متعدد و متنوعی رو‌به‌رو است فریاد ترامپ بر سر نتانیاهو ۳۰ حمله پهپادی اوکراین به روسیه دفع شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) رژیم صهیونیستی مدعی شلیک ۲ پهپاد از سمت یمن شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) جایزه ۵۰ میلیون دلاری آمریکا برای بازداشت رئیس جمهور ونزوئلا ۱۰ هزار نفر از مردم سوریه از زمان سقوط حکومت بشار اسد کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) کابینه رژیم صهیونیستی با اشغالگری در غزه موافقت کرد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) سقوط هواپیمای امداد در حومه پایتخت کنیا| ۶ نفر کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

اردوغان: ما به غزه پشت نکردیم و از آن‌ها حمایت کردیم

  • کد خبر: ۲۱۷۹۳۲
  • ۲۸ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۱:۴۴
اردوغان: ما به غزه پشت نکردیم و از آن‌ها حمایت کردیم
رئیس جمهور ترکیه با بیان اینکه جهان اسلام در آزمون غزه پیروز نشد، تاکید کرد که کشورش به غزه پشت نکرده و از برادرانش در آنجا حمایت کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، رجب طیب اردوغان روز یکشنبه و طی سخنرانی در استانبول گفت «جهان اسلام در امتحان غزه موفق عمل نکرد و لازم است یک خودانتقادی علنی صورت گیرد».

اردوغان در ادامه گفت ترکیه «به غزه پشت نکرد و از برادرانش در آنجا حمایت کرد».

رئیس جمهور ترکیه در تلاش برای پاسخ به انتقادات درباره رویکرد این کشور در قبال غزه گفت: «ترکیه با همه ظرفیت‌های خود از برادرانش در غزه دفاع می‌کند و دروغ‌ها و تلاش‌ها برای عوام‌فریبی نمی‌تواند بر این حقیقت سرپوش بگذارد.»

اردوغان ضمن انتقاد از دیدگاه جهان اسلام گفت: «ما باید اعتراف کنیم که جهان اسلام از این آزمون به خوبی عبور نکرد.»

او گفت: «هر چه جهان اسلام زودتر خودانتقادی را به صورت علنی انجام دهد، برای مردم فلسطین و کل امت اسلامی بهتر خواهد بود».

رئیس جمهور ترکیه عنوان داشت، مسلمانان امسال به دلیل اتفاقاتی که در غزه و سرزمین‌های اشغالی فلسطین می‌گذرد، با قلبی آکنده از اندوه از ماه مبارک رمضان استقبال کردند.

او در اظهارات خود یادآور شد که میزان کمک‌های بشردوستانه ارسالی از ترکیه به غزه که از مرز ۴۰ هزار تن عبور کرده و این کمک‌ها ادامه خواهد داشت.

اردوغان گفت: «ترکیه همچون گذشته است و به هیچ یک از برادران خود پشت نکرده است. ترکیه امروز با همه ابزار‌ها از برادران خود در غزه حمایت می‌کند».

رئیس‌جمهور ترکیه اظهار داشت رژیم صهیونیستی تنها نیست و آن عبارت است از «معادله‌ای متشکل از ده‌ها حامی که پشت آن ایستاده‌اند».

او با حمله مجدد به رژیم صهیونیستی گفت به‌رغم تلاش‌های دیپلماتیک انجام شده، با توجه به «فساد، گستاخی و قانون‌شکنی اسرائیل» این تلاش‌ها تاثیر مورد انتظار را نداشتند.

اردوغان اخیرا نیز گفته بود ترکیه یکی از کشور‌هایی است که بیشترین حمایت را از فلسطین داشته و تندترین واکنش را درباره رژیم صهیونیستی از روز نخست حملات علیه غزه نشان داده است.

اظهارات اردوغان درباره حمایت گسترده کشورش از فلسطین در حالی مطرح می‌شود که به رغم فراخوان‌های بسیار برای قطع روابط اقتصادی کشور‌های اسلامی و عربی با رژیم صهیونیستی و تحریم آن، طبق آمار و گزارش رسانه ها، آنکارا و برخی کشور‌های عربی همچنان روابط خود را با این رژیم حفظ کرده‌اند و ترکیه یکی از صادرکنندگان کالا به تل‌آویو به شمار می‌رود.

در همین راستا، «صالح ابو عزه» تحلیلگر فلسطینی در حساب کاربری خود در پلتفرم ایکس نوشت، در اکثر تظاهرات مردمی در ترکیه، معترضان خواستار توقف تجارت با رژیم صهیونیستی هستند.

او همچنین گفت سرویس‌های امنیتی ترکیه کمپین بازداشت تظاهرکنندگان حامی آرمان فلسطین را به راه انداخته‌اند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->