پلمب نانوایی متخلف در مشهد | آغاز دور جدید نظارت‌ها بر واحد‌های صنفی (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) حواشی چای دبش ادامه دارد | دریافت ۱۴۳ وام فقط از یک بانک دولتی (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) گزارش جدید از بحران قطعه‌سازی | بدهی ۱۱ میلیاردی سایپا روی میز ۵ سال بررسی طرح ساماندهی کارکنان دولت در مجلس | ۳ بار رفت و برگشت یک طرح بین مجلس و شورای نگهبان در ۲ سال جولان لوازم جانبی تقلبی موبایل در بازار | تفاوت بین نمونه اصلی و تقلبی برای خریدار تقریبا غیرممکن است کاهش چراغ‌خاموش ارائه تسهیلات بانک‌ها در خراسان رضوی قیمت طلا در معاملات روز پنجشنبه بازار جهانی، (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) اعلام شد مزایده ۶ هزار میلیاردی کالای تملیکی با عرضه خودروی داخلی و خارجی تا چه زمانی ادامه دارد؟ گرانی لبنیات ادامه دارد پیش‌بینی قیمت دلار برای پنجشنبه ۲۷ شهریور ۱۴۰۴ قیمت هر کیلو شمش طلا در بورس کالا بعد از یک ماه به ۱۱.۷ میلیارد تومان افزایش یافت (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) پیش‌‌بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه ۲۷ شهریور ۱۴۰۴ نمایشگاه مشهد، آوردگاه ارتباط بی‌واسطه تولیدکننده و خریدار | بیست‌وچهارمین نمایشگاه عرضه مستقیم کالا آغازبه‌کار کرد نظام بانکی چطور ترمزِ جهش تولید مسکن را کشید؟ قانون مالیات بر خانه‌های خالی به بازار مسکن کمک نکرد مدیرکل امور مالیاتی خراسان رضوی: تایید فرم تبصره ۱۰۰ و پرداخت مالیات با پیام‌رسان‌های داخلی ممکن شد قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) | تغییر محسوس قیمت‌ها وزیر جهاد کشاورزی: قیمت گوشت قرمز در اختیار ما نیست و مربوط به بازار است قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) | ثبات قیمت‌ها افزایش ۳۰۰ درصدی قیمت میوه از باغ تا دست مشتری قیمت بلیت هواپیما اوج گرفت (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) افشای راز ۲۰ میلیارد دلاری که در سال گذشته به اقتصاد برنگشت جلسه شورای عالی کار باید فوراً تشکیل شود تا قدرت خرید کارگران جبران شود اتحادیه طلا درباره سکه‌های پارسیان جعلی در بازار هشدار داد سخنگوی صنف جایگاهداران: راهی جز واردات برای تأمین بنزین سوپر وجود ندارد کوچک‌تر‌های بورس به‌ پا خاستند | ازدست‌رفتن حمایت ۲.۶ میلیون واحدی (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) شرط سامانه جامع تجارت برای سرمایه‌گذاران خارجی: به ازای وارد کردن هر خودرو، در ایران ۳۰۰ هزار دلار سرمایه‌گذاری کنید ۹۷ درصد از کارگاه‌های کارگری امن نیستند سکه‌های پارسیان گران شدند (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) + جدول قیمت
سرخط خبرها

افزایش ۳۵ درصدی دستمزد قابل قبول نیست، اما باید تمام جوانب را سنجید

  • کد خبر: ۲۱۸۲۳۲
  • ۰۱ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۶:۳۲
افزایش ۳۵ درصدی دستمزد قابل قبول نیست، اما باید تمام جوانب را سنجید
دبیر کل کانون عالی انجمن‌های صنفی کارگران گفت: این میزان افزایش را نمی‌توانیم قابل قبول بدانیم ولی از طرفی باید همه جوانب را در نظر بگیریم.

به گزارش شهرآرانیوز، هادی ابوی در ارزیابی تصویب افزایش ۳۵ درصدی حداقل مزد ۱۴۰۳ اظهار کرد: با توجه به افزایش هزینه‌های معیشتی کارگران معتقدم این میزان افزایش را نمی‌توانیم قابل قبول بدانیم ولی از طرفی باید همه جوانب را در نظر بگیریم و شرایط کارگاه‌های صنفی و خدماتی و کارگاه‌های کوچک که به نوعی ممکن است دچار مشکل باشند را مورد توجه قرار بدهیم.

وی ادامه داد: در حال حاضر بیشترین مشکلات در حوزه کارگاه‌های کوچک است و بین آنها و کارگاه‌های بزرگ از نظر میزان درآمد، نقدینگی و بعد هزینه‌ها نسبت به نیروی انسانی تفاوت بسیاری وجود دارد، لذا علیرغم آنکه این میزان افزایش ایده آل نیست ولی یکسری مسائل و جوانب را هم باید درنظر گرفت.

به گفته دبیرکل کانون عالی انجمن‌های صنفی کارگران، در بحث تعیین مزد باید برای کارفرمایان واحد‌های کوچک، مشوق‌هایی درنظر گرفته و تسهیلاتی پرداخت شود یا دولت تخفیف بیمه‌ای برای این دسته بنگاه‌ها اعمال کند.

ابوی در عین حال عملکرد گروه کارگری در شورای عالی کار را مثبت ارزیابی کرد و گفت: نمایندگان گروه کارگری عملکرد خوبی از خود نشان دادند. جلسات دستمزد سخت و نفسگیر است و فشار روی گروه کارگری به جهت حساسیت موضوع در جامعه کارگری زیاد است از سویی نمایندگان کارگری نمایندگی جامعه بازنشستگان را نیز به نوعی برعهده دارند و چشم بازنشستگان به مصوبه شورای عالی کار است.

وی عملکرد گروه کارگری در شورای عالی کار را مثبت ارزیابی کرد و گفت: نمایندگان گروه کارگری عملکرد خوبی از خود نشان دادند. جلسات دستمزد سخت و نفسگیر است و فشار روی گروه کارگری به جهت حساسیت موضوع در جامعه کارگری زیاد است از سویی نمایندگان کارگری نمایندگی جامعه بازنشستگان را نیز به نوعی برعهده دارند و چشم بازنشستگان به مصوبه شورای عالی کار است.

دبیرکل کانون عالی انجمن‌های صنفی کارگران درباره ترک جلسه توسط گروه کارگری اظهار کرد: عدم امضای صورتجلسه یکی از ابزار‌های چانه زنی است و اساسا ساختار شورای عالی کار ایراد دارد و باید همه اعضا در این تصمیم مشارکت کنند. اینطور نباشد که، چون دو سوم اعضا حضور دارند هیچ اتفاقی نمی‌افتد و مصوبه بدون عضو دیگر امضا و تصویب شود، از این رو ساختار شورای عالی کار باید اصلاح شود و در قالب گفتگو ایرادات و اختلافات را برطرف کنیم.

ابوی درباره تصویب حق تاهل کارگران نیز گفت: حق تاهل برای اولین بار مطرح می‌شد و سال قبل هم در مذاکرات شورا این مسأله مطرح شد که بین کارگر متاهل بدون فرزند با کارگر مجرد تفاوت در تاهل است و در راستای قانون جوانی جمعیت و خانواده این مسأله پایه گذاری شد، لذا باید یکسری ریل گذاری‌ها را صورت دهیم تا دستمزد از وضعیت فعلی خارج شود.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->