ویدئو | بابک شهبازی چه اطلاعاتی را به موساد فروخته بود؟ + تصاویری از اعترافات و لحظه دستگیری مصلی و المان شهدای مدافع حرم بوستان خورشید و ۱۵ پروژه عمرانی در منطقه ۹ مشهد فردا (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) افتتاح می‌شود شهردار مشهد مقدس: جهاد تبیین و امیدآفرینی یکی از وظایف اصلی خبرنگاران است سکونت ۲۰ میلیون نفر در بافت‌های ناکارآمد | تعریف ۱۸‌ همت پروژه توسط دفاتر تسهیلگری سخنگوی وزارت خارجه: ایران و اروپا امروز به صورت تلفنی رایزنی می‌کنند استاندار خراسان رضوی: کنگره بزرگداشت ۱۸ هزار شهید استان فرصتی مهم برای همگرایی است بوستان جدید در مشهد با امکانات ویژه | پارک بانوان بوستان کرامت در دست احداث کریمدادی: پروژه بوستان کرامت با مشکل تأمین منابع مالی مواجه است وضعیت ناسالم هوای مشهد تا عصر امروز (چهارشنبه، ۲۶ شهریور ۱۴۰۴) برای گروه‌های حساس شهردار مشهدمقدس از تلاش برای تکمیل بوستان کرامت تا پایان سال جاری خبرداد (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) آغاز فعالیت دبیرخانه نشان مشهدالرضا (ع) قالیباف: پیشرفت کشور در گرو فرصت دادن به نخبگان است + فیلم گروسی با یک مقام آلمانی درباره ایران گفت‌وگو کرد تسریع در ابلاغ آرای ماده ۱۰۰ در مشهد؛ تضمینی برای حقوق مالکین خودکفایی در ساخت تجهیزات مکانیکی پالایشگاه گاز در مشهد «مشهد مهربان»؛ هم‌افزایی شهروندان و نهاد‌ها برای بازگرداندن کودکان بازمانده از تحصیل اجاره ملک در مشهد ثابت ماند | مبلغ اجاره‌ها مشابه با سال قبل پویش «مشهد مهربان»، گامی مهم برای بازگرداندن کودکان بازمانده از تحصیل مشهدی به چرخه آموزش جزئیات برگزاری بیست‌وچهارمین نمایشگاه عرضه مستقیم کالا (فروش پاییزه) مشهد کیفیت هوای شهر مشهد در وضعیت «قابل‌قبول» است (۲۵ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

ممنوعیت ورود مسافران غیربومی به روستاهای مشهد

  • کد خبر: ۲۱۸۲۵
  • ۰۴ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۴:۴۷
ممنوعیت ورود مسافران غیربومی به روستاهای مشهد
بخشدار مرکزی مشهد گفت: به منظور قطع زنجیره شیوع ویروس کرونا عوامل انتظامی و دهیاریها از ورود مسافران غیربومی به پنج دهستان بخش مرکزی این شهرستان ممانعت به عمل می آوردند.

به گزارش شهرآرانیوز، ابوطالب سرابیان افزود: پنج دهستان کارده، تبادکان، درزاب، کنه بیست و میان ولایت که تفرجگاههای سد ارداک و کارده و زیارتگاه های مختلفی را در خود جای می دهند شامل این ممنوعیت پذیرش مسافر غیربومی هستند اما دهستان توس به دلیل اینکه چسبیده به شهر مشهد است این ممنوعیت در آن اعمال نمی شود.

وی ادامه داد: به دهیاران روستاهای مذکور ابلاغ شده است حتی از ورود افراد غیربومی برای سکونت در باغ ویلاهای روستاهای اطراف مشهد جلوگیری و در این زمینه با عوامل انتظامی همکاری کنند.

بخشدار مرکزی مشهد گفت: شیوع و ابتلای به ویروس کرونا در روستاهای چسبیده به مشهد و قرار گرفتن در حریم این کلانشهر بیشتر از روستاهای دوردست در این بخش است لذا اقدامات گندزدایی در روستاهای یاد شده متمرکز است و حتی این فعالیتهای گندزدایی از در منازل انجام می شود.

سرابیان افزود: به دهیاران اعلام شده است از بودجه دهیاری ماسک و مواد ضدعفونی کننده تهیه نموده و بین خانواده های کم برخوردار و مستضعف و یا بدون سرپرست که قدرت مالی تامین این اقلام را ندارند توزیع کنند.

بخش مرکزی مشهد دارای حدود ۲۰۰ روستای دارای دهیاری است که ۱۳۵ روستا از این تعداد چسبیده به کلانشهر مشهد و در حریم آن قرار دارند و بر اساس سرشماری عمومی نفوس و مسکن سال ۱۳۹۵، جمعیت روستاهای بخش مرکزی مشهد افزون بر ۳۵۰ هزار است.   

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->