پلمب نانوایی متخلف در مشهد | آغاز دور جدید نظارت‌ها بر واحد‌های صنفی (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) حواشی چای دبش ادامه دارد | دریافت ۱۴۳ وام فقط از یک بانک دولتی (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) گزارش جدید از بحران قطعه‌سازی | بدهی ۱۱ میلیاردی سایپا روی میز ۵ سال بررسی طرح ساماندهی کارکنان دولت در مجلس | ۳ بار رفت و برگشت یک طرح بین مجلس و شورای نگهبان در ۲ سال جولان لوازم جانبی تقلبی موبایل در بازار | تفاوت بین نمونه اصلی و تقلبی برای خریدار تقریبا غیرممکن است کاهش چراغ‌خاموش ارائه تسهیلات بانک‌ها در خراسان رضوی قیمت طلا در معاملات روز پنجشنبه بازار جهانی، (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) اعلام شد مزایده ۶ هزار میلیاردی کالای تملیکی با عرضه خودروی داخلی و خارجی تا چه زمانی ادامه دارد؟ گرانی لبنیات ادامه دارد پیش‌بینی قیمت دلار برای پنجشنبه ۲۷ شهریور ۱۴۰۴ قیمت هر کیلو شمش طلا در بورس کالا بعد از یک ماه به ۱۱.۷ میلیارد تومان افزایش یافت (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) پیش‌‌بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه ۲۷ شهریور ۱۴۰۴ نمایشگاه مشهد، آوردگاه ارتباط بی‌واسطه تولیدکننده و خریدار | بیست‌وچهارمین نمایشگاه عرضه مستقیم کالا آغازبه‌کار کرد نظام بانکی چطور ترمزِ جهش تولید مسکن را کشید؟ قانون مالیات بر خانه‌های خالی به بازار مسکن کمک نکرد مدیرکل امور مالیاتی خراسان رضوی: تایید فرم تبصره ۱۰۰ و پرداخت مالیات با پیام‌رسان‌های داخلی ممکن شد قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) | تغییر محسوس قیمت‌ها وزیر جهاد کشاورزی: قیمت گوشت قرمز در اختیار ما نیست و مربوط به بازار است قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) | ثبات قیمت‌ها افزایش ۳۰۰ درصدی قیمت میوه از باغ تا دست مشتری قیمت بلیت هواپیما اوج گرفت (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) افشای راز ۲۰ میلیارد دلاری که در سال گذشته به اقتصاد برنگشت جلسه شورای عالی کار باید فوراً تشکیل شود تا قدرت خرید کارگران جبران شود اتحادیه طلا درباره سکه‌های پارسیان جعلی در بازار هشدار داد سخنگوی صنف جایگاهداران: راهی جز واردات برای تأمین بنزین سوپر وجود ندارد کوچک‌تر‌های بورس به‌ پا خاستند | ازدست‌رفتن حمایت ۲.۶ میلیون واحدی (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) شرط سامانه جامع تجارت برای سرمایه‌گذاران خارجی: به ازای وارد کردن هر خودرو، در ایران ۳۰۰ هزار دلار سرمایه‌گذاری کنید ۹۷ درصد از کارگاه‌های کارگری امن نیستند سکه‌های پارسیان گران شدند (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) + جدول قیمت
سرخط خبرها

افزایش ۴۲ درصدی صدور پروانه بهره‌برداری صنعتی در کشور

  • کد خبر: ۲۱۸۶۴۰
  • ۰۵ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۵:۰۸
افزایش ۴۲ درصدی صدور پروانه بهره‌برداری صنعتی در کشور
معاون هماهنگی و محیط کسب و کار وزارت صنعت، معدن و تجارت گفت: اقبال عمومی نسبت به تولید بویژه تولید صنعتی در کشور از سال گذشته تاکنون روند افزایشی دارد.

به گزارش شهرآرانیوز، محمد مجید فولادگر روز یکشنبه در حاشیه بازدید از چند واحد صنعتی در شهرک صنعتی ماشین سازی و فناوری‌های برتر حوالی مشهد در جمع خبرنگاران اظهار کرد: حوزه تولید با تمام موانع و محدودیت‌هایی که تولیدکنندگان دارند، اکنون مورد اقبال مردم بوده و در واقع تولید برای آنان همچنان با صرفه است.

وی بیان کرد: بر اساس آخرین آمار تعداد جواز‌های تاسیس صنعتی در ۱۱ ماهه سال ۱۴۰۲ نسبت به مدت مشابه سال ۱۴۰۱ با رشد ۱۲ درصدی، شمار پروانه‌های بهره برداری صنعتی با رشد ۴۲ درصدی، تعداد اشتغال پروانه‌های بهره برداری صنعتی ۱۴۳ درصد، ارزش سرمایه گذاری در صدور پروانه‌های بهره برداری صنعتی با رشد ۸۶ درصدی، پروانه‌های اکتشاف معدنی با رشد ۲۸ درصدی، گواهی امضای الکترونیکی با رشد ۱۲۳ درصدی و صدور نماد تجارت الکترونیک با رشد ۹۵ درصدی در این مدت همراه بوده است.

معاون هماهنگی و محیط کسب و کار وزارت صنعت، معدن و تجارت اظهار کرد: در این شرایط همواره به تولیدکنندگان توصیه کرده ایم که همان طور که از کمبود‌ها و نقایص حوزه تولید می‌گویند، مزیت‌های آن را هم بیان کنند چراکه اگر تولید در کشور با صرفه نباشد، مجموعه‌های صنعتی توسعه نمی‌یافتند و این توسعه و صدور پروانه‌های بهره برداری جدید نشان از وجود سود در این بخش است.

وی ادامه داد: وزن کالا‌های صادراتی صنعتی در این مدت به میزان ۱۱ درصد و ارزش آن ۱۲ درصد رشد کرده است

فولادگر گفت: میزان صادرات کالا از خراسان رضوی در ۱۱ ماهه سال ۱۴۰۲ در مقایسه با مدت مشابه سال ۱۴۰۱، از نظر وزنی رشد یافته، اما از نظر ارزشی کاهش داشته که علت اصلی آن به کاهش قیمت‌های جهانی نهاده‌های تولید باز می‌گردد.

وی بیان کرد: واردات کالا‌های مصرفی در این مدت هفت درصد کاهش یافته، اما در مقابل واردات کالا‌های واسطه‌ای برای تولید ۱۵ درصد و واردات کالا‌های سرمایه‌ای ۱۳ درصد افزایش داشته است.

معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت ادامه داد: فضای کسب و کار در همه استان‌ها بر اساس ۳۰ شاخص به صورت مستمر ارزیابی می‌شود و هر استانی یک گزارش ارزیابی به صورت فصلی دارد.

فولادگر ادامه داد: رفاهیات ادارات کل صنعت معدن و تجارت به عملکردشان در ارزیابی‌های فصلی گره خورده است، به عبارت دیگر هر چقدر سرعت رشد آنها در شاخص‌های ارزیابی بالاتر باشد، دریافتی آنها نیز بیشتر است.

به گفته وی، این نوع ارزیابی باعث حساس شدن مجموعه ادارات کل صنعت معدن و تجارت استان‌ها نسبت به افزایش دقت در ارایه داده‌ها و ارقام شده و وزارتخانه را به تکاپو انداخته است.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->