کشف ۱۲ هزار نخ سیگار قاچاق در مشهد (۸ مرداد ۱۴۰۳) طرز تهیه کوکی شکلاتی ترک‌دار در خانه + فیلم ویدئو | پل سیاهکلرود گیلان براثر سیل مسدود شد (۸ مرداد ۱۴۰۳) رگبار باران در ۱۷ استان ایران همراه با وزش باد شدید در جنوب کشور طرح ملی حقوق یاران برای خدمت رسانی تخصصی حقوقی و قضایی به جامعه تدوین شد انفجار مرگ‌بار در خانه‌ای ویلایی در بابلسر | فوت ۶ نفر از اعضای خانواده ایجاد پارلمان محیط زیست یک ضرورت برای نجات آب در دولت چهاردهم باشد بنی صدر و رجوی چگونه از ایران فرار کردند؟ دستگیری متهمان جنایت در مقابل آرامگاه فردوسی + عکس چهار میوه را شب‌ها نخورید آموزش دستور العمل‌های بهداشتی به بیش از ۵ هزار نفر از موکب‌داران در مشهد توزیع ۱۵۶ میلیون جلد کتاب درسی در سال تحصیلی جاری | دریافت وجه از والدین در مدارس دولتی در صدر شکایت ها وقوع گردوخاک در جاده‌های شرقی خراسان‌رضوی (۸ مرداد ۱۴۰۳) امدادرسانی اورژانس به ۱۴ مورد گرمازدگی در سه روز اخیر در خراسان‌رضوی افزایش سفر‌های جاده‌ای به خراسان‌رضوی در تیر‌ماه ۱۴۰۳ انتشار فراخوان ویژه تشکل‌های مردمی برای ارائه طرح در خصوص آسیب‌های اجتماعی پرداخت هزینه‌های پروتز برای مردم زیاد است، بیمه‌های پایه اقدام کنند برای حفظ جان خود، در مناطق حفاظت‌شده شنا کنید
سرخط خبرها

راهنمای انتخاب بهترین وعده غذایی برای افطاری

  • کد خبر: ۲۱۸۷۴۹
  • ۰۶ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۳:۴۳
راهنمای انتخاب بهترین وعده غذایی برای افطاری
بعد از ساعت‌ها روزه داری، انتخاب خوراکی مناسب برای وعده افطاری به ظاهر کار ساده‌ای است اما برای این کار باید برخی نکات را در نظر بگیریم.

به گزارش شهرآرانیوز، در ماه رمضان پس از ساعت‌های طولانی که بدن هیچ مواد غذایی دریافت نکرده است و حالا نیاز به انرژی کافی دارد، اینکه چه غذایی در افطار بخوریم تا نیاز بدن را تامین کنیم اهمیت بسیار بالایی دارد. به همین دلیل خوردن غذاهای مقوی و در عین حال سبک همچون سوپ، شیر و عسل، آش سبک وکم حبوبات و غیره باید مورد توجه واقع شود.

 با توجه به آغاز ماه رمضان رعایت برخی نکات برای وعده افطار بسیار مهم است تا به خوبی از مزایای روزه‌داری برخوردار شوید. در وعده افطار باید ضمن پرهیز از پرخوری، از غذاهای سبک و در عین حال پر انرژی استفاده شود و سعی کنید که غذای خود را به آرامی بجوید.

هنگام افطار بدن نیاز به یک منبع انرژی به شکل گلوکز دارد که کاهش قند خون در ساعات روزه داری را جبران کند بنابراین مصرف یک لیوان آب گرم، چای کمرنگ و یا یک لیوان شیر گرم همراه با خرما یا عسل در شروع افطار، استفاده از غذاهای سبک مثل فرنی، شیربرنج، نان و پنیر و سبزی که یکی از عادات خوب غذایی ایرانی است و انواع سوپ کم چرب، آش کم حبوبات و سبک، حلیم بــدون روغن که منبع خوبی از مواد نشاسته‌ای، فیبر، پتاسیم و منیزیوم غذای مناسبی برای افطاردر این ایام است و بسیار برای تامین انرژی مورد نیاز می‌تواند کمک‌کننده باشد.

سیب زمینی آب پز، سبزی‌های پخته مثل کدو، کلم، گل کلم، هویج و نخود فرنگی، تخم مرغ آب‌پز، کره و عسل نیز غذاهای مناسبی برای افطار هستند.

اما مسئله مهم این است که خوردن آش‌های غلیظ و چرب که مقدار زیادی پیاز داغ و نعناع داغ دارد همچنین حبوبات فراوان به‌دلیل ایجاد مشکلات گوارشی در وعده افطار مناسب نیست و توصیه نیز نمی‌شود همچنین مصرف بامیه و زولبیا که دارای مقادیر زیادی قند و چربی، اسیدهای چرب اشباع و ترانس است، بسیار محدود شود.

بر اساس این گزارش، به‌طور کلی زیاده روی در مصرف مواد قندی و شیرین از جمله حلوا، شله زرد خیلی شیرین و ... در وعده افطار علاوه بر اینکه منجر به اضافه دریافت انرژی و چاقی می‌شود، موجب تضعیف سیستم ایمنی بدن نیز می‌شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->