معاریو: اهداف اعلام شده جنگ غزه یکی پس از دیگری فرو می‌ریزند همه واحد‌های قوه قضاییه در تهران فردا (شنبه ۷ تیر ۱۴۰۴) غیرفعال است گروسی بار دیگر خواستار ادامه نظارت هسته‌ای در ایران شد استاندار خراسان رضوی: جنگ تحمیلی رژیم صهیونیستی فرصتی برای نمایش همگرایی ایرانیان شد شرط ایران برای ارسال اورانیوم غنی شده ۲۰ و ۶۰ درصد به خارج از کشور اعلام شد ورود کماندو‌های اسرائیلی به سایت فردو بلوف است ترامپ: یکی باید ایران را بازرسی کند؛ آژانس بین‌المللی انرژی اتمی یا خودمان! رییس سازمان انرژی اتمی ایران: متعهد به صیانت از منافع ملی و دستاوردهای علمی هستيم دوگانه‌سازی امت ـ ملت؛ سناریوی جدید برای تضعیف انسجام ملی عراقچی: اصرار گروسی بر بازدید از سایت‌های بمباران‌شده تحت نظارت دارای نیت سوء است گفت‌وگوی تلفنی عراقچی با وزرای خارجه هند و انگلیس پیدا شدن قرص‌های مخدر در کیسه‌های آرد ارسال شده به غزه دستگاه‌های اجرایی استان تهران فردا (۷ تیر) تعطیل شدند وزارت خارجه روسیه سفیر آلمان را احضار کرد (۶ تیر ۱۴۰۴) تقدیر الیاس حضرتی از محمود کریمی بابت توجه ویژه به موضوع «وطن» درخواست ایران از سازمان جهانی بهداشت برای محکومیت تجاوز نظامی اسرائیل و آمریکا گزارشگران ویژه سازمان ملل حمله آمریکا به ایران را محکوم کردند وال‌استریت‌ ژورنال خبر داد: همدستی آمریکا با تل‌آویو برای حمله به ایران معرفی جنگنده جی ۱۰ چینی و خرید احتمالی ایران معاون استاندار خراسان رضوی: مسئولیت کارگزاران نظام با این حمایت مردم، بسیار سنگین‌تر شده است پژمان‌فر خبر داد: تداوم فعالیت صلح‌آمیز جمهوری اسلامی ایران در حوزه انرژی هسته‌ای آیت‌الله علم‌الهدی: انسجام مردم ارزشمندتر از هر دستاورد نظامی است | مردم، بزرگ‌ترین عامل امنیت کشور رئیس پیشین سازمان اطلاعات عربستان: مالکیت بمب‌های اتمی از سوی رژیم صهیونیستی مغایر با معاهده NPT است رویترز مدعی بازداشت گسترده مهاجران ایرانی در آمریکا شد اختلاف نظر شدید سناتور‌های آمریکایی بر سر خسارات ادعایی ترامپ به صنعت هسته‌ای ایران معاون‌اول قوه‌قضائیه: پرونده مزدوران و وطن‌فروشان با سرعت و دقت رسیدگی می‌شود آتش‌بس با حمله اسرائیل به جنوب لبنان نقض شد (۶ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

واکنش آمریکا به تصویب قطعنامه شورای امنیت | هیئت اسرائیلی به آمریکا نخواهد رفت

  • کد خبر: ۲۱۸۸۰۲
  • ۰۶ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۹:۰۵
واکنش آمریکا به تصویب قطعنامه شورای امنیت | هیئت اسرائیلی به آمریکا نخواهد رفت
سخنگوی کاخ سفید به جزئیات قطعنامه شورای امنیت برای آتش‌بس در غزه واکنش نشان داد.

به گزارش شهرآرانیوز، جان کربی پس از تصویب قطعنامه شورای امنیت برای آتش‌بس در غزه گفت: ما به قطعنامه رای مثبت ندادیم و صرفا از رای دادن خودداری کردیم زیرا نسخه نهایی شامل محکومیت حماس نمی شود.

سخنگوی کاخ سفید گفت: رای ممتنع ما به قطعنامه شورای امنیت نشان دهنده تغییر در سیاست ما نیست. ما در حال رفع شکاف ها در مذاکرات تبادل اسرا هستیم، اما هنوز به توافق نرسیده ایم

وی افزود: نمی‌دانم هیئت اسرائیلی به واشنگتن می‌آید یا خیر، این سوالی است که باید به اسرائیلی‌ها پاسخ دهند. اگر اسرائیلی‌ها تصمیم بگیرند به دلیل رای شورای امنیت به واشنگتن نیایند، ما به برقراری ارتباط با آنها ادامه خواهیم داد تا دیدگاه‌های خود را اعلام کنیم.

جان کربی گفت: ما امیدوار بودیم که با هیئت اسرائیلی درباره عملیات رفح گفتگو کنیم، اما اگر آنها تصمیم بگیرند که نیایند، با وزیر جنگ اسرائیل در این باره صحبت خواهیم کرد.

شکاف میان صهیونیست ها و آمریکایی ها

دفتر نخست وزیر رژیم صهیونسیتی اعلام کرد، نتانیاهو سفر یک هیئت اسرائیلی به واشنگتن را پس از رای ممتنع این کشور به قطعنامه آتش بس، لغو کرد.

منبع: دانشجو

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->