دبیر کل حزب الله لبنان: هرگز مقاومت را کنار نخواهیم گذاشت رئیس پارلمان رژیم صهیونیستی: سوریه باید مانند اردن بدون توان نظامی باشد ترور نافرجام جانشین اطلاعات پلیس شهرستان سیب و سوران سیستان و بلوچستان رژیم صهیونیستی به مجروحیت و قطع عضو ۸۷ هزار نظامی اعتراف کرد وزیر دارایی رژیم صهیونیستی: در حال برنامه ریزی برای اخراج روزانه ۵ هزار شهروند فلسطینی غزه هستیم سرلشکر باقری: سال‌هاست که دشمنان سیاست فشار حداکثری را به کار گرفته‌اند اژه‌ای: نباید نگاه سلیقه‌ای و جناحی به قانون داشته باشیم تاکید پزشکیان بر اراده جدی دولت در پیشبرد برنامه توسعه زیرساخت‌های تولید برق خورشیدی سردار تنگسیری: در آینده نزدیک شاهد خلق دستاورد‌های پیشرفته بومی هستیم ترامپ: ترجیح من توافق با ایران است توهمات نتانیاهو بازهم تکرار شد آغاز محاکمه متهمان پشتیبانی از عاملان حملات تروریستی به حرم شاهچراغ (ع) عراقچی به طور سرزده از بخش‌های مختلف وزارت خارجه بازدید کرد استاندار خراسان رضوی: افزایش سهم اعتبارات عمرانی استان با پیگیری‌های جدی مدیران امکان پذیر می‌شود انفجار یک خودرو در تل آویو (۱۹ اسفند ۱۴۰۳) چین علیه کانادا تعرفه‌های تلافی‌جویانه اعمال می‌کند جزئیات طرح کوچاندن اهالی غزه از زبان وزیر صهیونیست منابع از تیراندازی در نزدیکی کاخ سفید خبردادند آیت الله علم‌الهدی: احتکار کالا‌های اساسی نیازمند برخورد اطلاعاتی قوی است مجلس به موضوع انتشار اوراق طلا ورود کرد انتقاد تند گزارشگر سازمان ملل از اقدامات اسرائیل در کرانه باختری اعلام وصول ۳ سؤال ملی از وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در مجلس عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس: نامه ادعایی ترامپ صرفاً جنگ روانی – سیاسی است | ترفند سیاسی کاخ سفید در مقابل ایران نخ‌نما شده است رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس: نظام اسلامی هیچگاه رفتارهای قلدرمآبانه را تأیید نخواهد کرد نتایج یک نظرسنجی؛ فرانسوی‌ها، آلمانی‌ها و انگلیسی‌ها ترامپ را دیکتاتور می‌دانند انتقاد نماینده مردم تربت‌جام در مجلس درباره نحوه اجرای قانون اعطای شناسنامه به فرزندان مادرایرانی نیک‌بین: مصوبه شورای عالی امنیت ملی در رابطه با قانون عفاف و حجاب لازم‌الاجراست حمله اسرائیل به شمال غزه باوجود آتش‌بس
سرخط خبرها

چند انگلیسی در ارتش رژیم صهیونیستی خدمت می‌کنند؟

  • کد خبر: ۲۱۹۲۲۲
  • ۱۰ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۸:۵۹
چند انگلیسی در ارتش رژیم صهیونیستی خدمت می‌کنند؟
تارنمای افشاگر «دیکلاسیفاید یوکه» اعلام کرد که بیش از ۱۰۰ شهروند انگلیس در ارتش رژیم صهیونیستی خدمت و یا در سرزمین‌های اشغالی کرانه باختری زندگی می‌کنند.

به گزارش شهرآرانیوز، وزارت امور خارجه انگلیس در پاسخ به «دیکلاسیفاید یوکه» تائید کرد که دست‌کم ۸۰ تبعه این کشور تا یک ماه پیش از عملیات هفتم اکتبر (طوفان الاقصی) در ارتش رژیم صهیونیستی خدمت می‌کردند؛ همچنین حدود ۲۰ تا ۳۰ تبعه این کشور نیز در سرزمین‌های اشغالی کرانه باختری زندگی می‌کنند.

بر اساس گزارش «دیکلاسیفاید یوکه»، این پرسش یک ماه بعد از آغاز جنگ غزه مطرح، اما پاسخ آن به تازگی دریافت شده است. این درحالیست که دولت لندن پیشتر به پارلمان این کشور گفته بود، از آمار انگلیسی‌هایی که در ارتش اسرائیل خدمت و یا در شهرک‌های غیرقانونی کرانه باختری زندگی می‌کنند، اطلاعی ندارد.

افشاگری «دیکلاسیفاید یوکه» از یک سو نشان می‌دهد که دولت لندن، مجلس این کشور را گمراه کرده و از سوی دیگر وزارت امور خارجه انگلیس را تحت فشار قرار خواهد داد تا علیه شهروندان خود به دلیل مشارکت در نسل کشی فلسطینی‌ها اقدام کند.

رژیم صهیونیستی در پی جنایات گسترده‌ای که طی ۶ ماه گذشته در نوار غزه به راه انداخته، با انتقادات فزاینده‌ای در جهان روبروست. این رژیم برای تلافی حملات غافلگیرکننده نیرو‌های مقاومت، تمام گذرگاه‌های نوار غزه را بسته و به‌شکل بی‌رحمانه‌ای در حال بمباران این منطقه است.

شورای امنیت سازمان ملل متحد دوشنبه گذشته، قطعنامه‌ای را در حمایت از برقراری آتش‌بس فوری در این باریکه تصویب کرد و ایالات متحده آمریکا به‌عنوان حامی اصلی تل‌آویو، برای نخستین بار این قطعنامه را وتو نکرد.

در این قطعنامه از تمام طرف‌ها خواسته شده که به توقف فوری درگیری‌ها در ماه رمضان احترام بگذارند، اما جنایات رژیم اشغالگر علیه مردم مظلوم فلسطین، باوجود تصویب این قطعنامه، کماکان ادامه دارد. بر اساس گزارش‌ها، تاکنون افزون بر ۳۲ هزار فلسطینی شهید و بیش از ۷۴ هزار نفر دیگر مجروح شده‌اند.

کمیسر حقوق بشر سازمان ملل متحد دیروز (پنجشنبه) در مصاحبه با شبکه خبری بی‌بی‌سی، رژیم صهیونیستی را مقصر ایجاد بحران انسانی در غزه دانست و تصریح کرد که تحمیل قحطی در این باریکه «جنایت جنگی» محسوب می‌شود. ولکر ترک اظهار داشت: شواهد قابل‌قبولی وجود دارد مبنی‌بر اینکه اسرائیل از قحطی به عنوان سلاح جنگی در غزه استفاده می‌کند. وی تصریح کرد که اگر عمد تل‌آویو در این زمینه ثابت شود، این رژیم مرتکب جنابت جنگی شده است.

این درحالیست که دیوان بین‌المللی دادگستری نیز سرگرم تحقیق درباره جنایات رژیم صهیونیستی در غزه است و اگر جرائم صورت گرفته در این منطقه اثبات شود، شهروندان انگلیسی فعال در ارتش اسرائیل هم از مجازات مصون نخواهند بود.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->