یک میلیارد دلار شرط‌بندی در فوتبال ایران؛ متهم پنهان تورم در بازار بازیکنان لیگ چرا مشهد میزبان استقلال نشد؟ | ورزشگاه امام‌رضا(ع) در خواب زمستانی با اعلام AFCمشهد میزبان استقلال نمی شود مهاجم جدید استقلال وارد ایران شد پرسپولیس به فروش می‌رسد | اطلاعیه فروش باقی‌مانده سهام دولتی باشگاه مصدومیت‌ها بلای جان فلیک ساپینتو پخته‌تر از همیشه فلاح - سهرابیان؛ زوج جدید خط دفاعی استقلال ضرر ۱۱۰۰ میلیاردی خطیبی به شرکت مس! غیبت ادامه دار حسینی در سپاهان بازتاب باخت ایران در رسانه‌های یونان کاپیتان سابق سپاهان در راه اراک غیبت عمری تا نیم فصل آنچلوتی در مخمصه غیبت عالمیان در تورنمنت تنیس روی میز چین بازگشت زیدان به دوران مربی گری؟ ایران-ازبکستان؛ شام آخر قلعه نویی در تیم ملی؟ زمزمه جدایی قلعه‌نویی از تیم ملی| سرمربی تیم ملی تغییر می‌کند؟ نتیجه بازی ایران و ازبکستان در فینال کافا (۱۷ شهریور ۱۴۰۴)+ ویدئو گل| مبارک باشد آقای قلعه‌نویی!
سرخط خبرها

پرسپولیس به فروش نرفت!| خصوصی سازی قرمزها در آمپاس

  • کد خبر: ۲۱۹۲۸۴
  • ۱۱ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۳:۲۰
پرسپولیس به فروش نرفت!| خصوصی سازی قرمزها در آمپاس
برخلاف آنچه که پیش بینی می شد، پرسپولیس امروز فروخته نشد.

به گزارش شهرآرانیوز، در حالی که سازمان خصوصی‎سازی و بازار فرابورس روز یازدهم فروردین را به عنوان زمان عرضه سهام پرسپولیس اعلام کرده بودند، معاملات روز شنبه این بازار بدون فروش سهام پرسپولیس به پایان رسید.

نکته مهم اینکه فرابورس اعلام کرده بود که تنها تا روز ششم فروردین ماه تقاضای خرید برای این باشگاه را قبول خواهد کرد و در این ۵ روز شرایط واگذاری را بررسی خواهد کرد، اما حالا مشخص شده که احتمالا مشتری جدی هم برای سهام بلوکی قرمز‌ها وجود نداشته است.

منبع: ورزش سه

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->