پیام تبریک عراقچی به پاپ «لئون چهاردهم» | امیدواریم انتخاب شما فرصتی برای صیانت از صلح و آرامش باشد ارتش پاکستان: پاسخ ما به هند قطعی و در زمانی مشخص خواهد بود یحیی سریع: سامانه‌های رهگیری دشمن در مقابله با موشک هایپرسونیک ما ناکام ماندند نشریه آکسیوس: ویتکاف یکشنبه برای دور چهارم مذاکرات با ایران به عمان سفر می‌رود معاون سازمان انرژی اتمی: ایران تنها کشوری نیست که غنی‌سازی می‌کند و در عین حال سلاح هسته‌ای ندارد ویتکاف مدعی شد: ترامپ به صلح از طریق قدرت معتقد است دانشجوی بی‌گناه ایرانی پس از ۴۰ روز بازداشت تصمیم به ترک آمریکا گرفت وزیر دادگستری: لازمه ایجاد منطقه آزاد تجاری در قوچان، توسعه بازارچه مرزی است اعلام جزئیات دور چهارم مذاکرات غیرمستقیم ایران با آمریکا در گفت‌وگوی اختصاصی عراقچی با شهرآرانیوز+ فیلم وزیر پیشنهادی اقتصاد توسط معاون پارلمانی رئیس‌جمهور به مجلس معرفی می‌شود آیت‌الله علم‌الهدی: انقلاب اسلامی ایران بر مبنای ایده‌های امام‌رضا(ع) شکل گرفت واکنش امام‌جمعه موقت تهران به ادعاهای جعلی درباره نام خلیج‌فارس لغو سفر وزیر دفاع آمریکا به سرزمین‌های اشغالی انگلیس ۱۰۰ نفتکش روس موسوم به «ناوگان سایه» را تحریم کرد ترامپ خواستار برقراری آتش‌بس ۳۰ روزه در جنگ اوکراین شد آیت‌الله جوادی آملی به نجف اشرف سفر کرد+ جزئیات تداوم درگیری‌های مرزی بین هند و پاکستان (۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) عراقچی شنبه به عربستان و قطر سفر خواهد کرد دو نظامی صهیونیست در نوار غزه به هلاکت رسیدند (۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) حضرت آیت‌الله خامنه‌ای: خادمی امام رضا علیه‌السلام افتخار من است عراقچی وارد مشهد شد (۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) سرپرست دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری خراسان رضوی: امیدواریم در سال آینده جشن اتمام مشکلات زیرساختی مدارس را داشته باشیم امامی‌راد: زبان‌ها در شأن مقام معلم قاصر است مترو تهران فردا (جمعه، ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) رایگان است کاردینال آمریکایی «رابرت فرانسیس پرِووست» پاپ جدید کیست؟ + جزئیات ویدئو | انتشار تصاویر پایگاه زیرزمینی پهپادی نیروی دریایی سپاه برای اولین بار معاون وزیر کشور: از ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۴ تا پایان تابستان، پنجشنبه‌ها در سراسر کشور تعطیل است دود سفید در واتیکان | پاپ جدید انتخاب شد + عکس و فیلم
سرخط خبرها

رئیسی: قرآن رمز ایستادگی و مقاومت در برابر دشمنان است

  • کد خبر: ۲۱۹۳۱۶
  • ۱۱ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۷:۲۶
رئیسی: قرآن رمز ایستادگی و مقاومت در برابر دشمنان است
رئیس‌جمهور گفت: توجه به قرآن، وحدت و انسجام مسلمانان را تضمین می‌کند و قرآن برای همه سوالات زندگی انسان معاصر پاسخ به‌موقع دارد.

به گزارش شهرآرانیوز، سیدابراهیم رئیسی در بیست‌ونهمین آیین «تکریم خادمان قرآن» که در مصلای تهران برگزار شد، با بیان اینکه جمهوریت و اسلامیت دو رکن اساسی نظام است، اظهار کرد: مردم در جریان انقلاب خواستار حکومت و نظامی براساس آموزه‌های قرآن بودند. ما سعادت بشر را در عمل به آیات قرآن می‌دانیم و قرآن را پناه مردم در تمام عالم معرفی می‌کنیم. آنچه می‌تواند مدار زندگی یک انسان کامل باشد قرآن است.

وی افزود: حقیقت عمل به قرآن و وجود انسان کامل یکی است. آشنایی بشریت با آیات قرآن و سیره امامان معصوم به ما چگونه زندگی کردن را می‌آموزد. قرآن برای همه سوالات زندگی انسان معاصر پاسخ به موقع دارد.

رئیسی ادامه داد: اجتهاد تمدن‌ساز می‌تواند یک پاسخ همه‌جانبه با اتکا به آیات قرآن برای مسائل روز بشر پیدا کند. ما ظرفیت‌های بسیاری داریم که باید با تلاش‌های حوزه و دانشگاه و دولت و دیگر دستگاه‌های مسئول آنها را فعال کنیم. ماه رمضان یک مهمانی برای پذیرایی از انسان در ابعاد ربانی از سوی خداوند است.

رئیس‌جمهور تأکید کرد: توجه به قرآن، وحدت و انسجام مسلمانان را تضمین می‌کند. امروز رمز وحدت در جامعه مسلمانان توجه به آیات قرآن است. رمز ایستادگی و مقاومت در برابر دشمنان هم همین قرآن است. آنچه از مقاومت در غزه می‌بینیم محصول توجه به آیات قرآن است و از جلوه‌های عمل به آن است. این یکی از قله‌های کارکردی قرآن است که مقاومت یک ملت را به دنبال دارد.

رئیس دولت سیزدهم با بیان اینکه آنچه مردم غزه را از زن و مرد و پیر و جوان مقاوم ساخته است عمل به قرآن است، تصریح کرد: آنچه امروز در برخی کشور‌ها از عمل شنیع قرآن‌سوزی رخ می‌دهد برای این است که توجه به قرآن و معنویت به ویژه در مغرب زمین و در میان جوانان آنان رو به افزایش است، اما با چنین اقداماتی نمی‌توان جلوه معنویت قرآن را پوشاند. این توجه به قرآن در عالم برای ما مسئولیت ایجاد می‌کند و باید در این زمینه تلاش‌های بیشتری انجام شود.

رئیسی گفت: تشویق و ترغیب رهبری انقلاب به قرآن و قرآن‌خوانی و تربیت قاریان برای همه ما مسئولیت‌آور است که گام‌های بزرگتر و بهتری برداریم. می‌توان بهترین حالات را با قرآن داشت. در دولت هم توجه به آیات قرآن و مفاهیم و معانی آن و عمل به آنها را همواره تاکید کرده‌ایم. می‌توان پاسخ بسیاری از سوالات را هم در قرآن یافت.

در ابتدای این مراسم با حضور رئیس‌جمهور از خادمان قرآن کریم تقدیر شد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->