یک کشته و ۸ مصدوم بر اثر تصادف در محور قم - اصفهان راه‌اندازی بیمارستان صحرایی عرفات برای خدمت به زائران صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی در خراسان‌رضوی (۱۴ خرداد ۱۴۰۴) | شهروندان مشهد منتظر بارش‌های رگباری باشند قتل دختر ۸ ساله توسط مادر | قاتل هم خودکشی کرد قتل مرد میانسال توسط ۶ دختر نوجوان چاقوکش در نازی‌آباد فرمانده یگان سازمان حفاظت محیط زیست: پیگیر شناسایی ضاربان شهید دیده‌بان هستیم معرفی هتل‌های نزدیک دانشگاه اصفهان ضرب و جرح محیط‌بان پناهگاه حیات وحش میاندشت خراسان‌ شمالی پایان عملیات اطفای حریق پارک ملی گلستان (۱۴ خرداد ۱۴۰۴) دستگیری اعضای شبکه تروریستی داعش در تهران + عکس و فیلم سردار رادان: مراسم سالروز ارتحال امام (ره) در امنیت کامل برگزار شد کاهش ۴۰درصدی بارش‌ها نسبت به سال قبل | خراسان رضوی هم با افت بارش همراه بوده است زمان پرداخت وام ۵۰ میلیون تومانی بازنشستگان کشوری مشخص شد وزیر آموزش و پرورش در مشهد: خراسان‌رضوی الگویی ملی در حوزه آموزش‌وپرورش است پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه ۱۴ خرداد ۱۴۰۴) | کاهش محسوس دما در استان کد بیماری‌های ویژه برای تشکیل پرونده بازنشستگان صعب العلاج حذف شد توضیحات وزیر آموزش و پرورش درخصوص فوق‌العاده خاص و ویژه معلمان مشکل رتبه‌بندی ۱۲۰۰ معلم که در پوشه قرمز قرار داشتند، حل شد (۱۴ خرداد ۱۴۰۴) زورگیری با بطری شکسته، پلیس را مجبور به شلیک کرد شهادت یک محیطبان در درگیری با شکارچیان غیرمجاز در کهگیلویه رمزگشایی از قتل برادر با همدستی مادر! دستگیری قاتل مرد جوان در بیابان‌های جنوب تهران برخورد میکسر بتن با ۳ خودرو و یک ساختمان در سعادت‌آباد تهران حادثه آفرید جزئیات نجات گروگان‌های هندی از چنگ باند آدم‌ربایان خارجی در تهران شلاق و کار در خانه سالمندان، مجازات تعرض به دختر جوان ماجرای زورگیری وحشتناک قمه کش نقابدار از زنان در مشهد سخنگوی آموزش و پرورش پرداخت عیدی به معلمان در اعیاد پیش رو را تکذیب کرد دستور جدید معاون وزیر آموزش و پرورش برای بازسازی مدارس سنگی صدور هشدار هواشناسی در خصوص تشدید بارش در خراسان رضوی و ۱۳ استان دیگر (۱۳ خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

خراسان رضوی با کاهش دما و بارش باران مواجه خواهد بود (۱۲ و ۱۳ فروردین ۱۴۰۳)

  • کد خبر: ۲۱۹۳۶۸
  • ۱۲ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۰:۴۲
  • ۱
خراسان رضوی با کاهش دما و بارش باران مواجه خواهد بود (۱۲ و ۱۳ فروردین ۱۴۰۳)
کارشناس مرکز پیش‌بینی اداره کل هواشناسی خراسان رضوی گفت: کاهش حدود پنج تا ۶ درجه‌ای دما برای روزهای سیزدهم و چهاردهم فروردین همراه با بارشهای رگباری توام با رعد و برق در خراسان رضوی بویژه در نیمه شمالی استان پیش‌‎بینی شده است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ سارا حکمی در گفت‌وگو با ایرنا افزود: افزایش شدت وزش باد در نواحی بادخیز و گاهی نیز وزش باد شدید با احتمال گردوخاک در این مدت پیش‌بینی می‌شود.

وی ادامه داد: برای امروز نیز افزایش ابرناکی و شدت گرفتن وزش باد با احتمال بارش پراکنده در نواحی شمال غرب استان خراسان رضوی پیش‌بینی شده است.

کارشناس مرکز پیش بینی اداره کل هواشناسی خراسان رضوی اظهار کرد: از اواخر وقت امشب با گسترش سامانه ناپایدار در استان به تدریج بر حجم و گستره بارشها به خصوص در نیمه شمالی افزوده خواهد شد.

وی افزود: در شبانه روز گذشته بیشترین میزان سرعت وزش باد در سبزوار با سرعت ۴۸ کیلومتر بر ساعت به ثبت رسیده است. همچنین قوچان با کمینه دمای صفر درجه و سرخس با ۲۲ درجه سلسیوس به ترتیب خنک‌ترین و گرمترین نقاط استان بوده‌اند.

حکمی گفت: میانگین دمای هوای شهر مشهد در این مدت بین ۶ و ۱۹ درجه سلسیوس در نوسان بوده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۱
سجی
Iran (Islamic Republic of)
۲۳:۱۵ - ۱۴۰۳/۰۱/۱۲
0
0
خخخخ در طول سال چیزی نمیباره و دقیقا روز ۱۳
بازم خدارو شکر.
ای کاش هر روز ۱۳ بود
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->