آغاز اجلاس رؤسای دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور با حضور رئیس‌جمهور (۲۸ فروردین ۱۴۰۴) عراقچی مضمون پیام رهبر معظم انقلاب به رئیس‌جمهور روسیه را تشریح کرد گروسی پس از دیدار با عراقچی، از عزم آژانس برای ایفای نقش سازنده در پرونده ایران خبر داد گروسی از نمایشگاه دستاورد‌های صنعت هسته‌ای ایران بازدید کرد + عکس شورای عالی هماهنگی حمل‌ونقل و ایمنی با حضور عارف تشکیل جلسه داد عراقچی: مشخص‌کننده محل مذاکرات، عمان خواهد بود | رایزنی با گروسی سازنده بود عراقچی وارد مسکو شد (۲۸ فروردین ۱۴۰۴) + فیلم همزمان با سفر عراقچی به روسیه امیر قطر عازم مسکو شد عدالت بی‌روایت، چرایی ضرورت پیوست رسانه‌ای در احکام قضایی اظهارات خصمانه سران اپوزیسیون رژیم صهیونیستی علیه ایران سوگند به پرچم زیبای وطن فرماندهان و کارکنان ارتش به‌مناسبت روز ارتش با آرمان‌های بنیان‌گذار انقلاب اسلامی تجدید میثاق کردند (۲۸ فروردین ۱۴۰۴) رئیس شورای عالی استان‌ها: در مذاکرات، منافع ملی و بلندمدت را مدنظر قرار خواهند داد | مذاکرات بر مبنای سیاست‌های نظام پیش خواهد رفت مذاکرات گروسی و اسلامی در تهران آغاز شد (۲۸ فروردین ۱۴۰۴) وزیر دفاع عربستان سعودی امروز به ایران می‌آید (۲۸ فروردین ۱۴۰۴) سرباز وطن | گفت‌و‌گو با سیروس امان‌اللهی ارشد ارتش در شمال شرق کشور که روزگاری نه چندان دور، فرمانده کلاه‌سبز‌ها بوده است معاون وزیر خارجه: امیدواریم جولانی عناصر غیرسوری را از مردم سوریه دور کند واکنش کره شمالی به پرواز بمب‌افکن‌های آمریکایی بر فراز کُره | پاسخ می‌دهیم عراقچی برای دیدار و گفت‌و‌گو با مقام‌های ارشد روسیه عازم مسکو شد (۲۸ فروردین ۱۴۰۴) معاون وزیر خارجه ایران به عربستان سفر کرد (۲۸ فروردین ۱۴۰۴) عراقچی گفت‌و‌گو با گروسی را مفید ارزیابی کرد دیپلمات ارشد آمریکایی: دور دوم گفت‌وگوها با ایران برای تعیین چارچوب مذاکرات است درخواست از انگلیس برای بازداشت وزیر خارجه رژیم صهیونیستی گروسی دیدار با عراقچی را مهم توصیف کرد (۲۷ فروردین ۱۴۰۴) غریب‌آبادی: مکان مذاکرات تا این لحظه پایتخت ایتالیاست | ایران دنبال اتلاف وقت نیست انتصابات جدید در آستان قدس رضوی دستور ویژه استاندار خراسان رضوی: تا ۱۵ اردیبهشت، گزارش جامع از مشکلات شبکه ریلی استان تدوین شود حملات سنگین جنگنده‌های آمریکایی به صنعای یمن (۲۷ فروردین ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

حماس آمریکا را مسئول جنایات اسرائیل در بیمارستان شفاء دانست

  • کد خبر: ۲۱۹۴۸۴
  • ۱۳ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۶:۲۸
حماس آمریکا را مسئول جنایات اسرائیل در بیمارستان شفاء دانست
حماس با انتشار بیانیه‌ای تاکید کرد که ما دولت آمریکا و رئیس‌جمهور آن، جو بایدن را شخصاً مسئول جنایات، قتل عام و نابودی زندگی غیرنظامیان در نوار غزه، به ویژه بخش‌های بهداشتی و بیمارستان‌ها می‌دانیم.

به گزارش شهرآرانیوز، حماس تاکید کرد که جنایت رژیم اشغالگر در مجتمع پزشکی شفاء نشان‌دهنده ماهیت آن به عنوان یک موجودیت فاشیستی خارج از ارزش‌های تمدن و انسانیت است.

در ادامه این بیانیه آمده است که اشغالگران به ماموریت خود برای انجام وحشتناک‌ترین جنگ‌های نسل‌کشی علیه غیرنظامیان و ساختار بومی در غزه ادامه می‌دهند.

دفتر اطلاع‌رسانی غزه اعلام کرد بعد از خروج ارتش اسرائیل از مجتمع پزشکی الشفاء در نوار غزه، مشخص شده است که این رژیم ۴۰۰ شهروند فلسطینی را در این مجتمع پزشکی به شهادت رسانده است.

حماس در بخش دیگری از این بیانیه تصریح کرد که ما از جامعه جهانی و سازمان ملل می‌خواهیم که این جنایت هولناک دشمن جنایتکار صهیونیستی علیه مجتمع شفاء، اطراف آن و شهروندان را محکوم کنند.

مدیر بیمارستان شفاء در غزه امروز گفت از جهانیان می‌خواهیم در مورد آنچه در این بیمارستان اتفاق افتاده تحقیق کنند، ما خواستار ایجاد جایگزین برای خدمات بهداشتی و درمانی در غزه هستیم.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->