شرکت متا می‌خواهد برای مصرف برق مراکز داده و هوش‌ مصنوعی‌اش انرژی هسته‌ای بخرد ادوبی اپلیکیشن اندروید فتوشاپ را به‌صورت آزمایشی منتشر کرد بسته‌های ویژه همراه اول ویژه عرفه تا اربعین ۱۴۰۴ + روش فعالسازی بخش زیادی از ثروت ۲۰۰ میلیارد دلاری بیل گیتس برای توسعه آفریقا صرف می‌شود به‌کارگیری پهپادها و هوش مصنوعی برای رصد حریم تهران خبرهایی از دردست‌ساخت‌بودن نسخه چندنفره بازی مرد عنکبوتی چین اولین ربات انسان‌نمای نظافت‌گر هتل را رونمایی کرد + فیلم آیا XChat همان‌قدر که ایلان ماسک ادعا می‌کند امنیت دارد؟ نامه وزارت اقتصاد به رئیس‌جمهور درباره ممنوعیت همکاری داروخانه‌ها با پلتفرم‌های توزیع دارو مایکروسافت قوانین ویندوز ۱۱ برای پورت‌های USB-C را تغییر داد بهرام عکاشه، نخستین استاد زلزله‌شناسی ایران درگذشت NotebookLM: ده نکته طلایی برای استادشدن در ابزار قدرتمند گوگل + راهنما به‌زودی امکان پرداخت با ریال دیجیتال در فروشگاه‌های اینترنتی فراهم می‌شود معرفی بازی Tofu Drifter + دانلود اندروید و IOS هشدار مایکروسافت به کاربران اپلیکیشن Authenticator: رمزهای عبور خود را ذخیره کنید واردات همه برند‌های گوشی همراه آزاد شد (۱۰ خرداد ۱۴۰۴) شرکت ایکس سرویس پیام‌رسان XChat را برای برخی کاربران فعال کرد نمونه ارتقایافته ماهواره کوثر آماده پرتاب می‌شود واکنش ایلان ماسک به اضافه‌شدن گراک به تلگرام: هنوز قراردادی امضا نشده است! گوگل: برای حل مشکل خالی‌شدن سریع باتری در اندروید اینستاگرامتان را آپدیت کنید!
سرخط خبرها

ویدئو | طرح مفهومی iOS 18 منتشر شد

  • کد خبر: ۲۱۹۵۲۸
  • ۱۳ فروردين ۱۴۰۳ - ۲۲:۳۰
ویدئو | طرح مفهومی iOS 18 منتشر شد
طرح مفهومی iOS 18 ظاهر کلی، تغییرات و امکانات سفارشی‌ جدیدی را که در شایعات به آن‌ها اشاره شده است به‌تصویر می‌کشد.

به گزارش شهرآرانیوز، اپل، در خردادماه، در جریان کنفرانس WWDC 2024 از سیستم‌عامل iOS 18‌ رونمایی می‌کند. اما حالا شاهد انتشار ویدئویی از یک نسخه مفهومی iOS 18 هستیم که کنترل‌سنتر جدید با قابلیت‌های شخصی‌سازی بیشتر و تغییرات دیگر را به‌نمایش می‌گذارد.

براساس شایعات، سیستم‌عامل iOS 18 با تغییرات بزرگی از راه می‌رسد و به قابلیت‌های مبتنی بر هوش مصنوعی مجهز می‌شود. یکی از ویژگی‌های احتمالی این سیستم‌عامل امکان قراردادن آیکون اپ‌ها در هر جای صفحه اصلی یا هوم‌اسکرین بدون نظم خاصی است.

کانال یوتوب Cottpro با انتشار ویدئویی برخی از ویژگی‌های احتمالی سیستم‌عامل بعدی اپل را به‌نمایش گذاشته است. باید به این موضوع اشاره کرد که این نسخه براساس شایعات و گزارش‌های قبلی طراحی شده است؛ بنابراین نسخه نهایی با طرح زیر متفاوت خواهد بود.

طرح مفهومی iOS 18، لاک‌اسکرین جدید را نشان می‌دهد که به مک‌او‌اس شباهت پیدا کرده است. این ویدئو با نمایش بخش‌های مختلف سیستم‌عامل اپل ادامه پیدا می‌کند و برای مثال با طراحی جدید کنترل‌سنتر روبه‌رو می‌شویم.

مدت‌هاست که طراحی کنترل‌سنتر در آیفون تغییری نکرده و، اگر اپل بخواهد طراحی مشابه ویژن پرو را به این بخش آیفون بیاورد، به‌سراغ طراحی مشابه ویدئوی بالا می‌رود.

یکی دیگر از بخش‌هایی که این ویدئو نشان می‌دهد امکان قراردادن آیکون اپ‌ها در هر جای صفحه اصلی است، قابلیتی که گزارش‌ها اخیراً به آن اشاره کرده بودند. این ویدئو همچنین یکی از ویژگی‌های موردانتظار کاربران را نشان می‌دهد: هوم‌اسکرین آیفون در حالت افقی.

در کنار تغییرات ظاهری که این ویدئو به‌نمایش گذاشته، انتظار داریم در iOS 18 با قابلیت‌های مبتنی بر هوش مصنوعی زیادی روبه‌رو شویم. در حالت کلی، گفته می‌شود آی‌او‌اس ۱۸ یکی از بزرگ‌ترین نسخه‌های iOS محسوب می‌شود؛ بنابراین باید منتظر تغییرات زیادی در آن باشیم، هرچند شاید این تغییرات ظاهری نباشند.

منبع: دیجیاتو

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->