هشدار جدی نسبت به پیامد‌های کاهش نرخ باروری در ایران قتل خونین دلارفروش ۷۲ ساله در آستارا محدودیت‌های ترافیکی در محورهای منتهی به مشهد در روز‌های آخر هفته زلزله ۶.۹ ریشتری در فیلیپین | کلیسای کاتولیک ویران شد + فیلم (۸ مهر ۱۴۰۴) ورود ۸۵ نوع مخدر جدید به چرخه اعتیاد جهان در ۵ ماه گذشته پاییز و سویه‌های جدید کووید صداهای بلند و نامتعارف، آسیب جدی و دائمی به گوش وارد می‌کنند | گوشتان را نخراشید علت انتشار دود غلیظ در آسمان امروز اهواز چه بود؟ (سه‌شنبه، ۸ مهر ۱۴۰۴) سخنگوی آموزش و پرورش: تلاش می‌کنیم توزیع شیر در مدارس را از مهر آغاز کنیم تمهیدات جدید سازمان تعلیم و تربیت کودک برای بهبود عملکرد کودکستان‌ها | استقرار کارشناسان آموزشی در سراسر کشور گزارشی از اشتباهات آزمایشگاهی و بررسی دلایل بروز آن | آزمایش در بوته آزمایش! نماینده مجلس: حق ۴۰۰ نفر از اساتید دانشگاه با بازنشستگی ناگهانی تضییع شد انتقاد احسان عظیمی‌راد به وزیر آموزش و پرورش: چرا به اعتراض داوطلبان آزمون کیفیت‌بخشی رسیدگی نمی‌کنید؟ کمبود ۱۰ درصدی پزشکان در طرح "پزشک خانواده و نظام ارجاع" دانشگاه علوم پزشکی مشهد| اعتبار ناکافی، مانع اصلی گسترش طرح در شهرهای پرجمعیت نرخ آزمون آیلتس افزایش یافت (۸ مهر ۱۴۰۴) وزیر آموزش و پرورش: تبیین دستاورد‌های موشکی، در ۳ کتاب درباره جنگ ۱۲روزه تدوین شده است کشف بیش از ۹۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در سیستان و بلوچستان نفس‌های گرفته مردم مشهد | افزایش مراجعه به اورژانس‌ها در روز‌های آلوده انتقاد یک نماینده مجلس از اجرانشدن کامل قانون جوانی جمعیت فرار از صحنه دزدی با شگرد هالیوودی | عملیات «راپل» شکست خورد! ماجرای شایعه کشت خشخاش در کشور چه بود؟ شهاب‌سنگ ۲۱ کیلویی در موزه برج آزادی تهران به نمایش درآمد ساکنان مناطق پتروشیمی می‌توانند اهدای خون انجام دهند بی‌حسی پا‌ها از زانو به پایین را جدی بگیرید | زنگ خطر بیماری‌های عصبی و عروقی استاندار خراسان رضوی: تاب‌آوری مردم دلیل بر تحمیل شرایط دشوار نیست تشرف ۱۴۰ هزار سالمند از سراسر کشور به حرم امام‌رضا(ع) | شورای تخصصی سالمندان در کمیته امداد ایجاد می‌شود درصورت تلاطم در بازار زعفران، از کشاورزان خراسان رضوی حمایت می‌شود بازدید رایگان از موزه‌ها و اماکن تاریخی - فرهنگی به‌مناسبت هفته گردشگری پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (سه‌شنبه، ۸ مهر ۱۴۰۴) | هوا از فردا سرد می‌شود
سرخط خبرها

موارد ابتلا به ویروس هانتا بسیار نادر بوده است

  • کد خبر: ۲۱۹۶۰
  • ۰۶ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۰:۰۹
موارد ابتلا به ویروس هانتا بسیار نادر بوده است
به گفته متخصصان موارد ابتلا به ویروس هانتا بسیار نادر بوده و این ویروس با تماس مستقیم و نزدیک با ادرار، فضولات و آب دهان جوندگانی مانند موش‌ها منتقل می‌شود.
به گزارش شهرآرانیوز، طبق اعلام مراکز کنترل و پیشگیری از امراض ایالات متحده آمریکا هانتاویروس‌ها خانواده‌ای از ویروس‌ها هستند که از طریق جوندگان شیوع می‌یابند و شیوع‌های پیشین این ویروس مبتلایان و قربانیان زیادی برجای نگذاشته است.


رسانه‌های چینی اعلام کردند که یک مرد چینی در استان "یون‌نان" این کشور در راه بازگشت به استان "شاندونگ" در اتوبوس جان باخته است. تست ویروس هانتا ی این مرد مثبت اعلام شده و از ۳۲ سرنشین دیگر اتوبوس نیز تست این ویروس گرفته شده است.


این خبر در حالی منتشر شده که کروناویروس در سراسر جهان تاکنون بیش از ۴۱۴ هزار نفر را مبتلا کرده و بیش از ۱۸ هزار و ۵۰۰ نفر نیز در اثر ابتلا جان خود را از دست داده‌اند.


با وجود اعلام وضعیت اضطراری در کشور‌های سراسر جهان به دلیل شیوع کروناویروس، هنوز هیچ مدرکی برای آنکه هانتاویروس را بتوان تهدیدی برای سلامت عمومی در نظر گرفت، وجود ندارد.


به گفته متخصصان موارد ابتلا به هانتاویروس بسیار نادر بوده و این ویروس با تماس مستقیم و نزدیک با ادرار، فضولات و آب دهان جوندگانی مانند موش‌ها منتقل می‌شود.


همچنین همه موش‌ها نیز ناقل هانتاویروس‌ها نبوده و تنها برخی گونه‌های خاص می‌توانند این خانواده از ویروس‌ها را منتقل کنند.


به گفته متخصصان، انتقال فرد به فرد هانتاویروس‌ها بسیار نادر بوده و تاکنون تنها چند مورد نادر در کشور‌های شیلی و آرژانتین دیده شده که مربوط به نوعی خاص از هانتاویروس‌ها به نام "ویروس آندس" بوده است. این موارد نادر انتقال فرد به فرد نیز تنها با ارتباط مستقیم و نزدیک با فرد بیمار رخ داده بوده است.


موارد ابتلا به هانتاویروس در ایالات متحده آمریکا اغلب با سندروم ریوی هانتاویروس بروز یافته و مشکلات ریوی در پی دارد با علائمی همچون تب، خستگی، درد عضلانی، سردرد، سرگیجه، لرز و مشکلات شکمی همراه بوده است. همچنین در صورتی که مشکلات ریوی تشدید شده و ریه آب بیاورد، سرفه و تنگی نفس نیز در فرد مبتلا رخ می‌دهد.


این درحالی است که موارد ابتلا به هانتاویروس‌ها در اروپا و آسیا اغلب با تب خونریزی دهنده با سندروم کلیوی بروز می‌یابد و علائمی همچون درد، تب، لرز، حالت تهوع و تاری دید به همراه دارد. موارد وخیم‌تر ابتلا منجر به نارسایی شدید کلیه نیز خواهد شد.


البته شیوع این ویروس‌ها تاکنون چندان گسترده نبوده است، به طوری که بین سال‌های ۱۹۹۳ تا ۲۰۱۷ میلادی تنها ۷۲۸ مورد ابتلا در ایالات متحده آمریکا گزارش شده که هیچ کدام کشنده نبوده است. این در حالی است که از اواخر ماه ژانویه که اولین مورد ابتلا به کروناویروس جدید در آمریکا گزارش شد تا به امروز بیش از ۵۱ هزار مورد ابتلا به ثبت رسیده که بیش از ۶۵۰ نفر از آن‌ها جان باخته‌اند.


به گزارش یواس‌آ تودی، در سال ۱۹۹۳ میلادی هانتاویروس در چند ایالت از آمریکا شیوع یافت. در سال ۲۰۱۲ میلادی نیز شیوع این ویروس در این کشور ۱۰ نفر را مبتلا کرده و در سال ۲۰۱۷ میلادی تنها ۱۷ مبتلا در ایالات متحده برجای گذاشت.



منبع: ایسنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->