جمعی از معلمان، شنبه (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) با رهبر معظم انقلاب دیدار می‌کنند نتانیاهو از ترس بازداشت، سفرش به واتیکان را لغو کرد شهادت ۱۱۵ فلسطینی در حملات رژیم صهیونیستی (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) ایران به معاهده «منابع ژنتیک و دانش سنتی» پیوست انصارالله یمن: از تهدیدهای رژیم صهیونیستی و آمریکا هیچ هراسی نداریم چین: به حق ایران برای استفاده صلح‌آمیز از انرژی هسته‌ای احترام می‌گذاریم قالیباف: زمینه تقویت عملی روابط اقتصادی و فرهنگی بین کشورهای اسلامی فراهم شده است پیام تسلیت دبیر شورای اطلاع رسانی دولت برای درگذشت یک عکاس خبری و یک روزنامه‌نگار سیاسی دادگاهی در دانمارک ۲ فرد را به جرم هتک حرمت قرآن کریم جریمه کرد خروج طالبان از لیست سیاه و جهش همکاری‌های روسیه و افغانستان عراقچی: هیچ سناریویی برای چشم‌پوشی از غنی‌سازی وجود ندارد سفر قریب‌الوقوع وزیر خارجه عراق و رئیس اقلیم کردستان عراق به تهران ادعای ترامپ: با ایران به توافق می‌رسیم؛ با تجارت با تهران مشکلی ندارم آیین گرامیداشت فردوسی در دانشگاه اقتصاد و روابط بین‌الملل پکن برگزار شد کتاب خاطرات رهبر انقلاب از زندگی پدرشان منتشر می‌شود ترامپ: ممکن است با پوتین تماس بگیرم؛ ما باید دیدار کنیم افزایش شهدای غزه به ۵۳ هزار و ۱۱۹ شهید (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) روایت غریب‌آبادی از نشست ایران و ۳ کشور اروپایی در استانبول وزیر بهداشت به سوئیس سفر می‌کند ایران و اوکراین، محور دیدار روبیو با مشاوران امنیت ملی تروئیکای اروپا در استانبول وزیر خارجه تاجیکستان وارد تهران شد قالیباف در مرکز فرهنگی اسلامی اندونزی حضور یافت آیت‌الله علم‌الهدی: شهید رئیسی مدیری کم‌نظیر در مردمی بودن | شهید جمهور سرمایه اجتماعی نظام را افزایش داد ترامپ: مسئله برنامه هسته‌ای ایران را به هر شکل حل می‌کنیم عبداللطیف رشید: روابط عراق و ایران قوی، مستحکم و تاریخی است حزب‌الله: تحریم‌های آمریکا بی‌اثر است | سلاح‌ خود را بدون تضمین تحویل نخواهیم داد ترامپ: با عربستان، قطر و امارات «دوستی بزرگی» داریم پایان مذاکرات سه جانبه ترکیه، آمریکا و اوکراین (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

تهدید زلنسکی به انجام حملات بیشتر در خاک روسیه

  • کد خبر: ۲۱۹۷۶۳
  • ۱۵ فروردين ۱۴۰۳ - ۰۱:۱۸
تهدید زلنسکی به انجام حملات بیشتر در خاک روسیه
رئیس جمهوری اوکراین با اشاره به حمله پهپادی کی‌یف در یک هزار و ۳۰۰ کیلومتری عمق خاک روسیه گفت که کشورش به مسکو «پاسخ‌های دوربرد» می‌دهد.

به گزارش شهرآرانیوز، زلنسکی سه‌شنبه شب در پیامی ویدیویی بدون اشاره مستقیم به حمله پهپادی اوکراین به منطقه تاتارستان روسیه تاکید کرد، این حملات به اندازه کمک کردن به اوکراینی‌هایی که از حملات روسیه آسیب دیده‌اند، مهم است.

وی افزود: اهمیت دیگر این حملات آن است که تروریست‌های روسیه پاسخ حملات خود را دریافت می‌کند؛ هر بار پاسخی دوربردتر.

سرویس امنیتی جمهوری تاتارستان اعلام کرد که سه‌شنبه یک هواپیمای بدون سرنشین اوکراینی به چند شرکت در جمهوری تاتارستان حمله کرد.

طبق این گزارش، این حمله به شرکت‌هایی در شهر‌های آلابوگا و نیژنیکامسک انجام شد. در این حملات، ۶ نفر زخمی شدند، اما خسارت جدی به این شرکت‌ها وارد نشد.

گفته می‌شود یک منطقه اقتصادی ویژه در نزدیکی آلابوگا وجود دارد که در آن کارخانه‌های مرتبط با علوم مهندسی شیمی، مکانیک و تصفیه فلزات قرار دارد. نیژنکامسک نیز یک پالایشگاه بزرگ بنزین دارد.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->