وزیر نیرو: هر هفته بیش از ۱۰۰ مگاوات نیروگاه خورشیدی در کشور افتتاح می‌شود بررسی قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۲۸ مرداد ۱۴۰۴) | قیمت‌ها افت کرد بررسی قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۲۸ مرداد ۱۴۰۴) | بازار خودرو بدون مشتری سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها: یارانه سه دهک تا پایان سال حذف می‌شود | نظام تامین اجتماعی جایگزین پرداخت یارانه شود برگزاری سومین کمیسیون هماهنگی بانک‌های استان خراسان رضوی مهلت بخشودگی جرائم مالیات بر ارزش افزوده امروز (۲۸ مرداد ۱۴۰۴) به پایان می‌رسد ماجرای ویدئو جنجالی از مرز روتک و قاچاق سوخت به پاکستان چیست؟ +فیلم سبزپوشی بورس دوام نیاورد | افت ۱۹ هزار واحدی بازار سهام (۲۸ مرداد ۱۴۰۴) آخرین فرصت برگشت ارز جاماندگان اربعین آغاز ساخت مسکن استیجاری از ماه آینده | پرداخت آورده متقاضیان پایین درآمدی توسط دولت قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۲۸ مرداد ۱۴۰۴) | دلار افت کرد گام اول حمایت از بورس، ثبات اقتصاد کلان است نه تزریق پول بانک‌های تهران شنبه (یکم شهریور ۱۴۰۴) تعطیل هستند | اسامی شعب کشیک اعلام می‌شود توزیع بیش از ۱۱۰۰ تن کالای اساسی در شهرستان مشهد مقدس آغاز پیش‌فروش بلیت اتوبوس ایام شهادت امام رضا (ع) تخصیص ۱۳۵۰ تن آرد سهمیه‌ای برای مراسم عزاداری دهه آخر صفر ۱۴۰۴ در مشهد صعود قیمت طلا در مشهد (۲۸ مرداد ۱۴۰۴) خانواده‌های خراسان رضوی جزو ۱۰ استان با کمترین سرانه درآمد در کشور | زندگی سخت در سایه درآمد کم بورس شنبه (یکم شهریور ۱۴۰۴) تعطیل شد؟ خرما در دهه آخر صفر در مشهد چقدر قیمت دارد؟ (۲۸ مرداد ۱۴۰۴) نیاز به واردات گازوئیل به صفر رسید وزیر اقتصاد: تک‌نرخی‌شدن ارز در دستورکار است گمرک مقررات جدید واردات خودرو سال ۱۴۰۴ را ابلاغ کرد خرید و فروش ملک یا خودرو در چه صورتی مشمول مالیات می‌شود؟ پیش‌بینی بورس سه‌شنبه (۲۸ مرداد ۱۴۰۴) پیش‌بینی قیمت دلار سه‌شنبه ۲۸ مرداد ۱۴۰۴ | دلار در فضای احتیاطی معامله شد قیمت موتورسیکلت درجا زد | خریداران به تعمیر فرسوده‌ها روی آوردند پیش‌بینی قیمت طلا و سکه، فردا (سه‌‌شنبه، ۲۸ مرداد ۱۴۰۴) | سکه امامی ۸۴ میلیونی شد قطعی برق و خاموشی‌ها تا چه زمانی ادامه دارد؟ + فیلم
سرخط خبرها

خراسان رضوی رتبه نخست خرید کشور را در اجرای طرح کالابرگ الکترونیکی به دست آورد

  • کد خبر: ۲۱۹۹۴۴
  • ۱۵ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۸:۵۸
خراسان رضوی رتبه نخست خرید کشور را در اجرای طرح کالابرگ الکترونیکی به دست آورد
مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خراسان رضوی گفت: بنابر اعلام وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی، این استان در مرحله دوم "فجرانه" طرح کالا برگ الکترونیکی که از ۱۷ اسفندماه سال قبل آغاز شده بود، رتبه نخست کشور را به لحاظ خرید مردم به دست آورده است.

به گزارش شهرآرانیوز، محمد امین بابایی با اعلام این خبر افزود: در این مرحله که تا ۱۷ فروردین ماه ادامه دارد تاکنون یک میلیون و ۴۳۲ هزار و ۳۹۱ خانوار معادل ۸۳ درصد از خانوارهای هفت دهک مشمول این طرح (یک میلیون و ۷۲۳ هزار و ۲۸۷ خانوار) در خراسان رضوی تا پایان روز ۱۳ فروردین ماه ۳۱ هزار میلیارد ریال از طریق کالابرگ الکترونیکی خرید کرده اند.

وی اضافه کرد: مرحله نخست فجرانه کالابرگ الکترونیکی از ۲۰ بهمن ماه ۱۴۰۲ شروع شد و تا ۱۳ اسفندماه سال گذشته ادامه داشت، مرحله دوم از ۱۷ اسفندماه سال گذشته آغاز و تا ۱۷ فروردین ماه ۱۴۰۳ ادامه خواهد داشت و مرحله سوم نیز از هفته آینده آغاز شده است و تا ۱۷ اردیبهشت ماه ادامه دارد.

مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خراسان رضوی گفت: در طرح کالابرگ الکترونیک یک سبد ۱۱ قلمی برای تامین حداقل کالری، پروتئین، ریزمغذی و ویتامین‌های لازم برای هر فرد(منطبق با نظر انستیتو تغذیه ایران و وزارت بهداشت) با قیمت‌های مبنای سال ۱۴۰۱ انتخاب شده است و مابه‌التفاوت آن قیمت‌ها با قیمت روز (۱۴۰۲) از محل یارانه جدید دولت تامین خواهد شد.

بابایی با بیان این که در طرح فجرانه کالابرگ الکترونیک، مبلغ تشویقی از یک میلیون و ۲۰۰ هزار ریال به ۲ میلیون و ۲۰۰ هزار ریال افزایش یافته است افزود: در این طرح، دهک‌های درآمدی یک تا سوم به ازای چهار میلیون ریال مبلغ ۶ میلیون و ۲۰۰ هزار ریال و دهک‌های چهار تا هفت به ازای سه میلیون ریال مبلغ پنج میلیون و ۲۰۰ هزار ریال یارانه دریافت می‌کنند.

وی تاکید کرد: در این طرح قیمت روز سبد فجرانه، هفت میلیون و ۴۳۷ هزار و ۵۰۰ ریال است که خانوارهای دهک‌های اول تا هفتم درآمدی در صورت خرید بسته، باید قیمت سال ۱۴۰۱ را به مبلغ پنج میلیون و ۲۳۳ هزار ریال از جیب خود پرداخت کنند و مابه‌التفاوت آن تا قیمت روز به مبلغ ۲ میلیون و ۲۰۴ هزار و ۵۰۰ ریال از محل اعتبار جدید دولت تأمین می‌شود.

مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خراسان رضوی اضافه کرد: طرح کالابرگ الکترونیکی همزمان با سراسر کشور از نیمه خرداد ماه پارسال در خراسان رضوی آغاز شد و تاکنون به انضمام طرح فجرانه، دهکهای مشمول در خراسان رضوی ۱۴۶ هزار میلیارد ریال کالا خرید کرده اند.

بابایی شمار فروشگاه های زنجیره ای فعال خراسان رضوی در طرح کالابرگ الکترونیکی را ۱۹ هزار و ۷۹۶ باب و شمار فروشگاه های خرد در این طرح را ۲۰ هزار و ۴۴۳ باب ذکر کرد.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->