قیمت افغانی به تومان و دلار شنبه (۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) زلزله‌ای به بزرگی ۵.۷ ریشتر کابل و شمال افغانستان را لرزاند (۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) قیمت افغانی به تومان و دلار جمعه (۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) سفیر ایران از سفر وزیر صنعت به کابل خبرداد ادامه غیبت ناشران افغانستانی در نمایشگاه کتاب تهران طالبان فدراسیون شطرنج افغانستان را تعلیق کردند وزارت کار جریمه به کارگیری اتباع خارجی غیرمجاز را اعلام کرد توضیحات محمدکاظم کاظمی درباره چالش‌های زبان فارسی در افغانستان + فیلم قیمت افغانی به تومان و دلار پنجشنبه (۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) شرایط ثبت‌نام دانش‌آموزان اتباع خارجی در سال تحصیلی آینده اعلام شد (۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) قیمت افغانی به تومان و دلار چهارشنبه (۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) قیمت افغانی به تومان و دلار سه‌شنبه (۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) ثبت‌نام گواهینامه رانندگی با کارت آمایش برای مهاجرین افغانستانی در مشهد آغاز شد نمایندگان جامعه شیعه افغانستان خواهان رسیدگی جدی طالبان به مطالبات خود شدند قیمت افغانی به تومان و دلار دوشنبه (۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور: سنجش سلامت ۳۴ هزار دانش آموز اتباع انجام شده است نگاهی به رشد تجارت ایران و افغانستان پس از حضور طالبان، در گفت‌وگو با محمود سیادت قیمت افغانی به تومان و دلار یکشنبه (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) همه چیز درباره صدور گواهینامه برای دارندگان کارت آمایش در خراسان رضوی اعلام آمادگی سفیر استرالیا در تهران برای اسکان مجدد بخشی از پناهندگان افغانستانی ساکن ایران قیمت افغانی به تومان و دلار شنبه (۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

بیتی که رهبر انقلاب در دیدار با شاعران از شاعر برجسته افغانستانی خواندند + فیلم

  • کد خبر: ۲۲۰۱۰۳
  • ۱۶ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۵:۴۵
  • ۱
بیتی که رهبر انقلاب در دیدار با شاعران از شاعر برجسته افغانستانی خواندند + فیلم
رهبر انقلاب در دیدار با شاعران بیتی را از شاعر برجسته افغانستانی خواندند. استاد محمدحسین سرآهنگ، خواننده مشهور افغانستانی این شعر را به زیبایی خوانده است.

به گزارش شهرآرانیوز، محمدکاظم کاظمی در این باره نوشته است: این بیت را آیت‌الله خامنه‌ای، رهبر جمهوری اسلامی ایران در دیدار ماه رمضان شاعران با ایشان، از یک شاعر افغانستانی نقل کردند که مورد تحسین جمع واقع شد.

تعداد بازدید : 461

ز بس نازک‌مزاجم، ناز گردون برنمی‌دارم

من آن شاخم که نکهت بار سنگینی است بر دوشم

این بیت از غزلی است با مطلع «تجلی کرد حسنت دوش در خلوتگه هوشم» و احتمالاً از مرحوم غلام‌احمد نوید است. استاد محمدحسین سرآهنگ آوازخوان بزرگ افغانستان هم باری این غزل را به زیبایی خوانده است. در اینجا این پاره از این آهنگ را می‌شنوید. نسخهٔ کامل آهنگ را در کانال تلگرام خودم منتشر کرده‌ام.

تعداد بازدید : 538
 
متن کامل غزل
تجلّی کرد حسنش دوش در خلوتگه هوشم‌
به استقبال نازش دل برون آمد ز آغوشم‌
دل دیوانه‌ام پرشور و دشت بیخودی تنگ است‌
کنید ایجاد صحرایی دگر تا ناز بفروشم‌
ز بس نازک‌مزاجم‌، ناز گردون بر نمی‌دارم‌
من آن شاخم که نکهت بار سنگین است بر دوشم‌
نیم شمعی که از باد نفس راه فنا گیرم‌
چراغ طورم و طوفان نخواهدکرد خاموشم‌
سزاوار شنیدن کی بود افسانهٔ زاهد؟
به جای حرف باطل پنبه بگذارید در گوشم‌
غبارم‌، لیک صد خورشید تابان در بغل دارم‌
به ظاهر قطره‌ام‌، امّا بود طوفان در آغوشم‌
چو بحر بیکران پیوسته‌امواج است طبع من‌
توانی نیست کس را تا فروبنشاند از جوشم‌
ز بس دارم نوید از زندگانی سرگرانی‌ها
که بردارد به جز تیغ اجل این بار از دوشم‌؟
 
تجلی کرد حسنت دوش در خلوتگه هوشم» با صدای استاد سرآهنگ» 
تعداد بازدید : 458
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
لطیف کاظمی
Iran (Islamic Republic of)
۱۹:۵۸ - ۱۴۰۳/۱۱/۰۴
0
1
شاعر این غزل زیبا مرحوم آقای غلام احمد نوید از شاعران معاصر افغانستان است
ابتدای شعر هم اینست
تجلی کرد حسنش دوش بر خلوتگه هوشم
به استقبال نازش دل بیرون آمد ز آغوشم
غلام احمد نوید
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->