پزشکیان: ایران و عربستان می‌توانند الگویی برای همکاری‌های منطقه‌ای باشند تقدیم پیام پادشاه عربستان به رهبر معظم انقلاب+تصاویر سردار غیاثی: ارتش مظهر انضباط، تخصص و غیرت ملی است امیر قطر در دیدار با پوتین خواستار توقف کشتار در غزه شد عراقچی امروز (۲۸ فروردین ۱۴۰۴) با پوتین دیدار می‌کند رئیس کمیسیون اروپا: غرب متحد مفهومی برای گذشته است بقائی: رابطه عالی ایران و روسیه بر بنیاد‌های محکم استوار است درباره امیر دریادار شهرام ایرانی | دریادلانه بر عرشه وطن رئیس سازمان انرژی اتمی: خواسته ایران، موضع بی طرفی آژانس بین‌المللی انرژی اتمی است ادعای مقام آمریکایی: در صورت آزادی اسرای اسرائیلی، جنگ در غزه فوراً متوقف خواهد شد رسانه صهیونیستی: خبر مذاکره ایران و آمریکا ضربه‌ای دردناک به نتانیاهو بود آغاز اجلاس رؤسای دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور با حضور رئیس‌جمهور (۲۸ فروردین ۱۴۰۴) عراقچی مضمون پیام رهبر معظم انقلاب به رئیس‌جمهور روسیه را تشریح کرد گروسی پس از دیدار با عراقچی، از عزم آژانس برای ایفای نقش سازنده در پرونده ایران خبر داد گروسی از نمایشگاه دستاورد‌های صنعت هسته‌ای ایران بازدید کرد + عکس شورای عالی هماهنگی حمل‌ونقل و ایمنی با حضور عارف تشکیل جلسه داد عراقچی: مشخص‌کننده محل مذاکرات، عمان خواهد بود | رایزنی با گروسی سازنده بود عراقچی وارد مسکو شد (۲۸ فروردین ۱۴۰۴) + فیلم همزمان با سفر عراقچی به روسیه امیر قطر عازم مسکو شد عدالت بی‌روایت، چرایی ضرورت پیوست رسانه‌ای در احکام قضایی اظهارات خصمانه سران اپوزیسیون رژیم صهیونیستی علیه ایران سوگند به پرچم زیبای وطن فرماندهان و کارکنان ارتش به‌مناسبت روز ارتش با آرمان‌های بنیان‌گذار انقلاب اسلامی تجدید میثاق کردند (۲۸ فروردین ۱۴۰۴) رئیس شورای عالی استان‌ها: در مذاکرات، منافع ملی و بلندمدت را مدنظر قرار خواهند داد | مذاکرات بر مبنای سیاست‌های نظام پیش خواهد رفت مذاکرات گروسی و اسلامی در تهران آغاز شد (۲۸ فروردین ۱۴۰۴) وزیر دفاع عربستان سعودی امروز به ایران می‌آید (۲۸ فروردین ۱۴۰۴) + فیلم سرباز وطن | گفت‌و‌گو با سیروس امان‌اللهی ارشد ارتش در شمال شرق کشور که روزگاری نه چندان دور، فرمانده کلاه‌سبز‌ها بوده است معاون وزیر خارجه: امیدواریم جولانی عناصر غیرسوری را از مردم سوریه دور کند
سرخط خبرها

حمله موشکی مقاومت فلسطین به عسقلان، سدیروت و شهرک‌های صهیونیستی

  • کد خبر: ۲۲۰۱۶۰
  • ۱۷ فروردين ۱۴۰۳ - ۰۰:۲۲
حمله موشکی مقاومت فلسطین به عسقلان، سدیروت و شهرک‌های صهیونیستی
گروهان‌های قدس به عسقلان، سدیروت و شهرک‌های صهیونیستی حمله موشکی کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، در پاسخ به ادامه تجاوزات و جنگ صهیونیست‌ها علیه غزه، گروهان‌های قدس شهرهای اشغالی عسقلان، سدیروت، نیرعام و شهرک‌های صهیونیست‌نشین مجاور نوار غزه را هدف قرار دادند.

گفته شده گروه‌هان های قدس در پاسخ به ادامه کشتار غیرنظامیان فلسطینی در غزه، مناطق اشغالی را هدف حمله موشکی قرار دادند.

از سوی دیگر، «ابوحمزه» سخنگوی گردان‌های قدس شاخه نظامی جنبش جهاد اسلامی فلسطین طی سخنانی در آستانه روز جهانی قدس گفت: وجه تمایز روز جهانی قدس امسال با سال‌های گذشته این است که قدس جبهه‌ها را فعال و میادین نبرد را متحد کرده است و ما هشدار می‌دهیم که هر گونه تعرض به مسجدالاقصی کل منطقه را به آتش خواهد کشید.

ابوحمزه در ادامه افزود: آنچه در غزه در حال رخ دادن است، ایجاب می‌کند که همه ما در برابر مسؤولیت‌های خود برای مقابله با زرادخانه صهیونیستی-آمریکایی بایستیم. همه باید برای حمایت از غزه و فلسطین همبستگی داشته باشند و ما باید در اردوگاه ایمان در مقابل اردوگاه شیطان وحدت داشته باشیم.

وی تصریح کرد: ما همراه با سایر گروه‌های مقاومت نبرد طوفان الاقصی را در سطوح نظامی، امنیتی و مردمی با قاطعیت و استواری ادامه می‌دهیم. حضور میدانی ما به این معنی است که ما بر مقاومت علیه رژیم اشغالگر تأکید می‌کنیم و این رژیم باید پیام‌مان را به خوبی دریافت کند که بر اساس وحدت در میادین به نبرد ادامه می‌دهیم و هرگز اجازه نخواهیم داد در سرزمین ما آرامش داشته باشد.

سخنگوی گردان‌های قدس خاطرنشان کرد: ما با حمایت جبهه‌های پشتیبانی در محور مقاومت، به پاسخگویی در تمام جبهه‌های جنگ علیه تجاوزات اسرائیل به غیرنظامیان ادامه می‌دهیم. مقاومت به مقابله با متجاوزان و اشغالگران در غزه، کرانه باختری و لبنان ادامه می‌دهد. ما بر تداوم نبرد با استناد به وحدت میادین محور مقاومت تأکید می‌کنیم؛ وحدت میادین در یمن که به کابوس کشتی‌های صهیونیستی تبدیل شده است، لبنان عزیز که باعث رعب و وحشت دشمن در جبهه شمالی شده و یکسره شدن نبرد در الجلیل نزدیک کرده است و برادران عراقی که قهرمانان حملات پهپادی هستند.

وی اظهار داشت: از قلب نبرد غزه به برادرانمان در حزب الله لبنان و جناب سید حسن نصرالله، سید عبدالملک الحوثی رهبر انقلاب یمن، فرماندهان مقاومت اسلامی عراق و به جمهوری اسلامی ایران و سوریه به عنوان عمق راهبردی مقاومت شریف ما است، درود می‌فرستیم.

ابوحمزه تأکید کرد: خون‌های پاک ریخته شده در فلسطین شروع به شکوفایی در اردن تا تونس و بحرین و سایر کشورها کرده است. ما به مردم اردن که برای حمایت از غزه تظاهرات می‌کنند، درود می‌فرستیم و به آنها می‌گوئیم که صدایتان در غزه شنیده می‌شود. ما به شما قول پیروزی می‌دهیم و استواری ملت فلسطین الگویی برای همه مردم جهان خواهد بود.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->