رئیس کل دادگستری آذربایجان غربی علت فوت ۶ نفر در خانه‌ای روستایی در ارومیه را تشریح کرد هشدار سطح زرد هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی افزایش دما (چهارشنبه، ۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) رفع توقیف گواهینامه رانندگان متخلف نوروز ۱۴۰۴ در خراسان رضوی آغاز ثبت‌نام اینترنتی کتاب‌های درسی از اردیبهشت رسانه‌ها در ارتقای سلامت عمومی نقش مهمی دارند | ضرورت تقویت همکاری اصحاب رسانه با فعالان حوزه سلامت زورگیری از ۲ دانشجوی دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی تهران (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) خطر طغیان سرخک در خراسان رضوی زیر سایه واکسن هراسی احتمال بروز افسردگی در سالمندان گوشی باز این علائم روانی را جدی بگیرید بهره‌برداری از مرکز خدمات سلامت روستایی به همت خیران در سبزوار (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) انتقال تتلو به انفرادی تکذیب شد علت بیش از ۶۰ درصد مراجعات کودکان ایرانی به پزشک چیست؟ انتخاب معلمان نمونه ۱۴۰۴ در مراحل پایانی + جزئیات تیم‌های ملی المپیاد به مسابقات جهانی تابستانی اعزام می‌شوند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) | دمای مناطق گرمسیر استان به ۴۰ درجه می‌رسد برنامه‌ریزی برای تسهیل فرایند صدور کارت پایان خدمت معلمان در دستورکار قرار گرفت چرا برخی بیماران در اورژانس بیمارستان معطل می‌مانند؟ کشف ۲ هزار و ۷۰۰ کیلوگرم مواد مخدر در مرز‌های خراسان‌رضوی تولید ۶ میلیون قوطی شیرخشک در فروردین ۱۴۰۴ گوسفندها، سارقان بدسابقه را  لو دادند | دستگیری سارقانی با ۲۰ سال سابقه زندان توضیحات پلیس درباره پرونده عامل تعرض به کودکان + فیلم نحوه محاسبه حقوق بازنشستگان کشوری در سال ۱۴۰۴ اعلام شد + جدول فرماندهی انتظامی مشهد اقدامات خود در حوزه زائران نوروز ۱۴۰۴ را تشریح کرد آیا شام دیرهنگام باعث افزایش وزن می‌شود؟ دیه در قصور پزشکی بر عهده خود پزشک است؛ نه خانواده‌اش پیش‌بینی وزش باد، بارش باران و رعدوبرق در برخی نقاط کشور از امروز تا یکشنبه آینده (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) ارائه ۸ میلیون خدمت بهداشتی‌درمانی توسط سپاه پاسداران در مناطق محروم آیا ویتامین‌ها انرژی‌ساز هستند؟ مشکل کارفرمایان در ارسال لیست بیمه فروردین ۱۴۰۴ | تأمین‌اجتماعی: سیستم در حال به‌روزرسانی‌ است یارانه حکمت بازنشستگان نیرو‌های مسلح از اردیبهشت ماه ۱۴۰۴ افزایش می‌یابد
سرخط خبرها

رتبه‌بندی گواهینامه چه زمانی اجرایی می‌شود؟

  • کد خبر: ۲۲۰۲۲۷
  • ۱۷ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۹:۴۸
رتبه‌بندی گواهینامه چه زمانی اجرایی می‌شود؟
رئیس پلیس راهور فراجا درباره موضوع رنگ‌بندی و رتبه‌بندی گواهینامه گفت: این مساله فعلاً در حد ایده و طرح است و هنوز با واقعیت و اجرا فاصله محسوس دارد.

به گزارش شهرآرانیوز، سردار سیدتیمور حسینی در خصوص این موضوع اظهار کرد: موضوع رتبه‌بندی گواهینامه‌ها در حد ایده است و هنوز به عنوان کار اجرایی اقدامی صورت نگرفته است.

وی اضافه کرد: ما در حال پیشنهاد طرح رتبه‌بندی گواهینامه‌ها به عنوان اقدامی موثر در نظم ترافیکی هستیم که نیازمند این است تا دستگاه‌های مختلف و در راس آنها دولت با این موضوع موافقت کند.

رئیس پلیس راهور فراجا لزوم موافقت دولت با این طرح را به دلیل ارائه مشوق‌ها دانست و افزود: بخشی از مشوق‌های پیش‌بینی شده در این طرح باید از سوی دستگاه‌های اجرایی اعطا شود که از حیطه پلیس خارج است.

سردار حسینی با بیان اینکه پلیس نمی‌تواند برای دستگاه‌ها تکلیف مشخص کند، تاکید کرد: بیمه، سازمان مالیاتی، شهرداری و نهاد‌هایی از این دست برای اعطای مشوق لازم است مکلف شوند و این تعیین تکلیف خارج از مسئولیت پلیس است.

طرح رتبه بندی گواهینامه‌ها در سال گذشته به دولت پیشنهاد شد

براساس طرحی که از سوی پلیس به دولت پیشنهاد شده و طبق اظهارات فرمانده اسبق راهور فراجا، در دست بررسی است که گواهینامه‌های رانندگی در سه سطح طلایی، نقره‌ای و سفید رنگ‌بندی شوند. طرح رتبه بندی یا به اصطلاح رنگ‌بندی گواهینامه‌ها در سال گذشته به دولت پیشنهاد شد و ابتدای امسال به صورت عمومی اطلاع رسانی شد.

طبق این طرح رانندگان دارای کارت نقره‌ای ضمن بهره‌گیری از تخفیفات ۱۰ درصدی بیمه‌ای، تخفیفات عوارض آزادراهی، عوارض سالانه شهرداری، کاهش هزینه معاینه فنی، به عنوان پلیس نامحسوس نیز می‌توانند با نیروی انتظامی همکاری کرده و تخلفات رانندگی شهروندان را گزارش کنند.

همچنین دارنندگان کارت نقره‌ای نیز با رعایت کامل قوانین به صورت روزانه امتیاز مثبت کسب کرده که پس از ثبت در سامانه و گذشت ۲ سال به جرگه دارندگان کارت‌های طلایی تحت عنوان رانندگان عالی می‌پیوندند.

در این طرح تخفیف ۲۰ درصدی بیمه‌ای، تخفیف ۱۰ درصدی عوارض آزادراهی، تخفیف ۱۰ درصدی هزینه تخلفات، تخفیفات ویژه استفاده از اماکن تفریحی و اولویت در استخدام دستگاه‌های دولتی به عنوان راننده، شامل حال رانندگان دارای گواهینامه طلایی خواهد شد.

البته کارت گواهینامه پایه به رنگ سفید است که به ازای هر روز امتناع از تخلف امتیاز به دارنده آن تعلق خواهد گرفت و پس از آن زمینه برای ارتقاء به کارت نقره‌ای فراهم می‌شود. با این حال هنوز این طرح در مرحله بررسی است و طبق تازه‌ترین اظهارات رئیس پلیس راهور فعلا در حد ایده و طرح باقی مانده است.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->