۳ کشته در پی تصادف در مسیر مشهد به سرخس اطلاعیه پلیس درباره بازسازی صحنه قتل الهه حسین نژاد ویدئو | آغاز ثبت‌نام آزمون‌های استخدامی دستگاه‌های دولتی از هفته آینده جاده هراز یک طرفه شد (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) پیش‌بینی هوای مشهد و خراسان رضوی | تداوم هوای خنک در مشهد و بارش باران در سطح استان (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) ممنوعیت سگ‌گردانی با خودرو در تهران (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) تعطیلی تمامی تفرجگاه‌ها در خراسان رضوی تا روز یکشنبه (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) تردد خودرو‌های سنگین در محور کلات-مشهد ممنوع شد (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) ورود دانشگاه علوم پزشکی سبزوار به حادثه مرگ کودک جوینی حین «ختنه» واکنش پزشکی قانونی به شایعۀ تجاوز به مرحوم الهه‌حسین‌نژاد ۱۸۰ هزار نفر طی سه روز گذشته از مرز‌های کشور راهی عتبات عالیات شدند هشدار نارنجی وقوع سیلاب برای برخی از نقاط کشور صادر شد (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) آموزش و پرورش به دنبال عدالت آموزشی و کیفیت‌بخشی هشدار خودمراقبتی برای شهروندان مشهد صادر شد دستگیری قاتل محیط‌بان خائیز در بهبهان ویدئو| قاتل الهه حسین‌نژاد اعتراف کرد| جنایت سارقی شیطان‌صفت پیمانکار مقصر در حادثه مرگ دلخراش ۱۴ مسافر قطار مشهد-یزد ۲۰۰ میلیون تومان جریمه شد فروش اینترنتی مکمل‌های غذایی تعیین تکلیف شد مبلغ متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان چقدر است؟ آیا مصرف مغزدانه‌ها در دوران بارداری ممنوع است؟  چند توصیه غذایی برای پیشگیری از سنگ کلیه آیا مصرف جگر خام باعث رفع کم‌خونی می‌شود؟ قرص ضدبارداری خطر حملات آسم را در زنان جوان افزایش می‌دهد اهدای عضو بیمار مرگ مغزی در مشهد به ۲ بیمار زندگی دوباره بخشید (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) هوای مشهد در شرایط ناسالم برای تمام گروه‌ها| شاخص کیفیت هوا به ۱۵۴ رسید (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) تمدید اعتبار کارت‌های هوشمند ملی تا پایان سال ۱۴۰۵ پژمان‌فر: اجرای قانون حمایت از جوانی جمعیت شاید موثر بوده، اما کافی نیست
سرخط خبرها

رتبه‌بندی گواهینامه چه زمانی اجرایی می‌شود؟

  • کد خبر: ۲۲۰۲۲۷
  • ۱۷ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۹:۴۸
رتبه‌بندی گواهینامه چه زمانی اجرایی می‌شود؟
رئیس پلیس راهور فراجا درباره موضوع رنگ‌بندی و رتبه‌بندی گواهینامه گفت: این مساله فعلاً در حد ایده و طرح است و هنوز با واقعیت و اجرا فاصله محسوس دارد.

به گزارش شهرآرانیوز، سردار سیدتیمور حسینی در خصوص این موضوع اظهار کرد: موضوع رتبه‌بندی گواهینامه‌ها در حد ایده است و هنوز به عنوان کار اجرایی اقدامی صورت نگرفته است.

وی اضافه کرد: ما در حال پیشنهاد طرح رتبه‌بندی گواهینامه‌ها به عنوان اقدامی موثر در نظم ترافیکی هستیم که نیازمند این است تا دستگاه‌های مختلف و در راس آنها دولت با این موضوع موافقت کند.

رئیس پلیس راهور فراجا لزوم موافقت دولت با این طرح را به دلیل ارائه مشوق‌ها دانست و افزود: بخشی از مشوق‌های پیش‌بینی شده در این طرح باید از سوی دستگاه‌های اجرایی اعطا شود که از حیطه پلیس خارج است.

سردار حسینی با بیان اینکه پلیس نمی‌تواند برای دستگاه‌ها تکلیف مشخص کند، تاکید کرد: بیمه، سازمان مالیاتی، شهرداری و نهاد‌هایی از این دست برای اعطای مشوق لازم است مکلف شوند و این تعیین تکلیف خارج از مسئولیت پلیس است.

طرح رتبه بندی گواهینامه‌ها در سال گذشته به دولت پیشنهاد شد

براساس طرحی که از سوی پلیس به دولت پیشنهاد شده و طبق اظهارات فرمانده اسبق راهور فراجا، در دست بررسی است که گواهینامه‌های رانندگی در سه سطح طلایی، نقره‌ای و سفید رنگ‌بندی شوند. طرح رتبه بندی یا به اصطلاح رنگ‌بندی گواهینامه‌ها در سال گذشته به دولت پیشنهاد شد و ابتدای امسال به صورت عمومی اطلاع رسانی شد.

طبق این طرح رانندگان دارای کارت نقره‌ای ضمن بهره‌گیری از تخفیفات ۱۰ درصدی بیمه‌ای، تخفیفات عوارض آزادراهی، عوارض سالانه شهرداری، کاهش هزینه معاینه فنی، به عنوان پلیس نامحسوس نیز می‌توانند با نیروی انتظامی همکاری کرده و تخلفات رانندگی شهروندان را گزارش کنند.

همچنین دارنندگان کارت نقره‌ای نیز با رعایت کامل قوانین به صورت روزانه امتیاز مثبت کسب کرده که پس از ثبت در سامانه و گذشت ۲ سال به جرگه دارندگان کارت‌های طلایی تحت عنوان رانندگان عالی می‌پیوندند.

در این طرح تخفیف ۲۰ درصدی بیمه‌ای، تخفیف ۱۰ درصدی عوارض آزادراهی، تخفیف ۱۰ درصدی هزینه تخلفات، تخفیفات ویژه استفاده از اماکن تفریحی و اولویت در استخدام دستگاه‌های دولتی به عنوان راننده، شامل حال رانندگان دارای گواهینامه طلایی خواهد شد.

البته کارت گواهینامه پایه به رنگ سفید است که به ازای هر روز امتناع از تخلف امتیاز به دارنده آن تعلق خواهد گرفت و پس از آن زمینه برای ارتقاء به کارت نقره‌ای فراهم می‌شود. با این حال هنوز این طرح در مرحله بررسی است و طبق تازه‌ترین اظهارات رئیس پلیس راهور فعلا در حد ایده و طرح باقی مانده است.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->